![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
solenza 1.4 MPI GSI Limited 16V //M :chainsaw:
|
sandrin am vazut si eu golful ala 2 e chiar de rahat bara aia de solenza pusa pe spate invers
|
CE PEEENAAAALLL
cred k nu i-au mai incaput, ca mai punea si altele :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
golful de care ziceam :arrow:
+ o restilizare de pick up :D ...have fun 8) |
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: doamne de unde or avea ideeile astea... :pistoles:
|
Quote:
|
the best kitch-tuning pe care l-am vazut sunt la 2 masini
1.lamborghini Gallardo(cred) e unu in bucuresti galben cu jenti negre....si omu si-a pus eleron....vai de creieru lui 2.un porsche 911 in pitesti in care omu si-a pus proiectoare(cu lumina galben-verde-albastruie) pe centru unu langa altul,toba sport nesimtita,si eleron d'ala de dragster . Niciodata nu am putut sa inteleg ce e in capu omului cand isi pune ieftinaturi si jeguri d'astea din targ pe masini foarte scumpe si prestigioase. Culmea care e:Lamborghini ca si Ferrari au adoptat o strategie de inca acum cativa ani,in care nu oricine isi poate achizitiona una din cele 2 masini...nici macar cash.Trebuie sa demonstrezi ca esti un bun cunoscator al marcii,al traditiei,ca cel putin o ruda de a ta are o astfel de masina.trebuie sa dai un test inainte de a fi primit in cluburile exclusiviste Ferrari sau Lamborghini,in care se regasesc oameni destul de importanti. Apropo il stie cineva pe baiatul ala din bucuresti cu lambo galben,jante negre,si eleron? |
Quote:
Da ... il stie tot forumul ... da stii ce mai stie tot forumul .... ca e un taran pe aici ... care nu stie ce-i ala kitch ... si zice ca e kitch un gallardo preparat de hamman .... ;) Presupun ca nu tre sa-ti desenez cine e taranul .... nu???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
jentile sunt vopsite cu sprayul in pm...a inceput sa sara vopseara de pe ele de la NOS`ul de racire a placutzelor de frana...stii ce nashpa arata ... |
Quote:
Mie-mi place mai mult raspunsul meu ... da hai ca nu ma supar ... suntem toti liberi sa radem putin de domnul "mare tuner" Iulixxx :lol: :lol: |
Quote:
buey ... dc radetzi >> poate e versiunea aia noua :D 16Valve :P =)) |
lol ... cea noua are 24 :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning