![]() |
Re: :)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lasa frate k .. bagatu la ghiozdan e o investitie buna .... investeshti in tine ce draq ... :)) |
Quote:
.......da ce ar fi trebuit sa fac la ora aia ?......sa alerg?!? :twisted: :twisted: :twisted: .....sau poate ai tu vreo sugestie........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
...nu e vina mea k intra sa stii vb serios si transmite`mi SUGEstia prin barbatimiu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..... |
vedetzi mah .. femeia tot femeie .. se intinde la barfa :)) ... relatiile sunt altele .. dar femeia tot femeie ramana
ayyghhtt ?! Peace Man :peace: |
......pfff barbatzii tot barbatzi vad numa ce vor ei... :punch: :lalala:
|
Re:
Quote:
|
pai e ceva de genu .... femeia tot femeie si barbatu tot barbat nu .... dar pt k vorbim de femei aici ... si totusi intrebarea aia nemuritoare exista vreunu sami spuna si mie cear crede intr-o situatie de genu : knd e intrun grup fata nu se poarta cine stie ce ... chiar distanta... dar knd e numai cu mine in locuri gen my flat ... or something like that .. e cea mai iubitoare fata .. \" eu ce sa mai inteleg :(
|
ca ar trebui sa stai mai mult in \"your flat\" :wink:
|
hmm ... pkt k nu sunt mereu singur ... :( dar lasa k am vazut k no deranjeaza dak sunt si ai mei in casa :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
Pai ce draq sa insemne...ca e prefacuta nu ? |
chelooo! mie imi trec 2 probleme acum prin cap:
1 ori ii e rusine cu tine fata de grup , ca probabil a auzit ea niste barfe 2 ori se afla un baiat in grup cu care are ea o relatie mai speciala care s-ar putea sa infloreasca peste noapte si ai sa ramai cu ochii in soare :) si nu vrea sa fie vazuta facand anumite lucruri cu tine fata de el |
mah deci prefacuta nu e ... am trecut prin multe si sunt 100% sigur k ma iubeste ...
nu era nici un baiat printre kre sa aiba vro rel secreta... sunt singuru ku kre e pt asta pot baga mana in fok :D si rusine cu mine nu ii este ... k de exemplu dak eu ma dau so sarut sau alte gesturi tandre nu refuza chiar se \"arunca\" asa k eu kred k raman la chestia k e mai rusinoasa in public ... \"are antecedente\" :P |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning