![]() |
Re: Masini de gagici
exceptia poate intari regula.
exemple particulare exista f multe. de ambele parti. in fine... |
Pai este evident ca sunt foarte putine femei care stiu sa conduca (orice are roti si aici includem si carucioarele de la carrefour).
As putea spune chiar ca sunt o "specie" pe cale de disparitie. |
plus pentru carucioarele de la carrefour , foarte tare :lol::lol:
minus pt secia pe cale de disparitie, eu vad exemple de soferite care nu stiau diferenta intre verde si rosu la semafor, si acum fac cu naturalete triplari si plecari de la semafor la stanga venind de pe banda pt dinainte de raman uimit :) |
2 Attachment(s)
masina asta merge pt o fata?:P
|
Quote:
asa ca soferitzele cu botu mare si tare sa mai taca din gura...am si io sora am si io mama care conduc si conduc prudent in sensu bun.(nu incurca) |
Quote:
|
Quote:
pai e bine atunci mai:D eu unu as fi mandru sa vad o gagica in una d`asta si cu stickeru 4tuning in spate :D |
numai exista masini de femei/barbati ... in 2 zile ... in umilul meu orasel vazut asta :
-Cayenne Turbo S - blonda -Cayenne Turbo - Blonda -Bmw X5 4.4i - Bruneta -Bmw X3 - Roscata -Calibra tuning - Blonda -Touareg - Bruneta + sotia lu` Radoi de la Steaua care conduce un Cayenne .... |
=)) sotia lui radoi..........numi spune nimic......acu sincer, sunt femei cu ditamai dulapurile de masini si nu folosesc nici 20 la suta din spatiu masini......io zic ca ar trebui sasi aleaga masinile dupa cum le folosesc.......suvuri si jeepuri pt alea de la tara masini mici gen 107 c1 aygo pt oras....si asta e valabil si pt barbati/baieti/baietei.......degeaba ai s-classe dak mergi singur.......sau mai bine va luati ca nea gigi masina de 7 metri si o conduce singur=))
|
Quote:
|
hai sa va zic ceva...
cel putin 50% din femeile de la volan sunt femei de afaceri...unele sunt nevoite sa-si shimbe masina...pentru ca altfel partenerii de afaceri(femei sau barbati da asta femeile cred ca au inventat-o) cred ca daca nu isi schimba masina cu una mare si scumpa nu mai are putere financiara...cam aici s-a ajuns cu rahatu asta. |
Quote:
|
eu nu cred ca o blonda gen fufa no brains care conduce un Lexus IS 250 e femeie de afaceri...si nici pustoaicele de aseara de la Dorobanti cu audi S5 negru
|
2 Attachment(s)
Singura masina conceputa dupa parerea mea ptr femei este Beetlelul fiindca in interior are o vaza in care e pusa o floare, asa ca nu vad cum constructorii s-au gandit ca masina asta ar fi ptr barbati, dar sincer mai merg si eu cu masina prietenei mele (dar ii scot floarea :)))) ca ma distrez cu ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning