Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Project MHT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55484-e36-project-mht.html)

Marian_nebunu 29-12-08 16:19

Re: E36 - Project MHT

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1941899)
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz

omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm......

si apropo stopurile sunt oribile astea la care faci tu referire :)

astea sunt cele mai frumoase stopuri p mht:)

flipper 30-12-08 01:16

Intotdeauna va fi cate ceva de facut la un BMW, niciodata nu va fi asa cum ne-am dori. Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca. Momentan sunt la interior(dvd 2din, ecrane in tetiere, boxe fata - spate, condensator, statie JBL si probabil playstation, plus retapitata integral) si in luna ianuarie voi umbla la motor.....ce va fi si cum va arata, vom vedea. Ca sa-i fac damblaua lui R5, piesa de rezistenta de care amintea el, are legatura cu cutia, mai exact cu schimbatorul si poate ma ajuta el cu poze ca sa vedeti despre ce este vorba....oricum, pot spune ca este diferenta foarte mare de ce aveam inainte.

Insanerzw 30-12-08 01:24

Sa vedem,nerabdatori ce o sa iasa pe masina lui Horica !Sa revii cu poze ...:bat:

hanneman 30-12-08 05:31

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1948650)
Intotdeauna va fi cate ceva de facut la un BMW, niciodata nu va fi asa cum ne-am dori. Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca. Momentan sunt la interior(dvd 2din, ecrane in tetiere, boxe fata - spate, condensator, statie JBL si probabil playstation, plus retapitata integral) si in luna ianuarie voi umbla la motor.....ce va fi si cum va arata, vom vedea. Ca sa-i fac damblaua lui R5, piesa de rezistenta de care amintea el, are legatura cu cutia, mai exact cu schimbatorul si poate ma ajuta el cu poze ca sa vedeti despre ce este vorba....oricum, pot spune ca este diferenta foarte mare de ce aveam inainte.

Pai daca nu l-ai cinstit pe Nea Vasile,ca iti tragea un short shift de il pomeneai!Mosu are contract cu Active autowerke :lol:!Bafta Horica si mai da si tu pe la garaj ca nu mai avem poza aia ata mistoo!

Marian_nebunu 30-12-08 05:50

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1948659)
Sa vedem,nerabdatori ce o sa iasa pe masina lui Horica !Sa revii cu poze ...:bat:

ti-am mai spus eu tie odata;) ai rabdare:) cu rabdarea faci muuuuuulte :)

"Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca"

pai mai gandeste-te de inca 2 ori :) si poate il cumperi :D:) :) spun eu :)
respectele mele domn prezidente ^:)^

browser 30-12-08 07:21

Am condus masina si nu se compara cu ce am eu la mine zici ca mesteci in mamaliga, e crima short shift ul isi merita bani ! ma bate gandu sa imi iau si eu :shock::shock:

Insanerzw 30-12-08 11:03

Cum ma ENK'ule sa mesteci in mamaliga la E36 :O :P taci ca e frumoasa asa cum e si a ta;)!

browser 30-12-08 15:16

Cu prima ocazie iti arat, sa vezi diferenta :shock:

B-14-BYE 30-12-08 16:10

eu mi-am cumparat timonerie noua.. pe original.. toate bucsile.. tijele. maneta tot.. m-a dus vreo 9mil. cat m costa short shiftu ?

alexutzu 30-12-08 17:33

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1947204)
Sunt mai late, oricum arata marfa :)

si noi care credeam ca e diferenta de facelift.... la naiba

flipper 31-12-08 00:03

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1949520)
eu mi-am cumparat timonerie noua.. pe original.. toate bucsile.. tijele. maneta tot.. m-a dus vreo 9mil. cat m costa short shiftu ?

La banii astia iti iei 2 timonerii stock si tot nu se vor compara cu short shiftul.

flipper 31-12-08 00:08

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 1948729)
Pai daca nu l-ai cinstit pe Nea Vasile,ca iti tragea un short shift de il pomeneai!Mosu are contract cu Active autowerke :lol:!Bafta Horica si mai da si tu pe la garaj ca nu mai avem poza aia ata mistoo!

Asta e, ma descurc cu ce am, iar in legatura cu poza aia.....ghinionul vostru mai baieti.:-) Cand voi mai avea timp sa trec, chiar o sa mai trec, chiar mi-e dor de voi. HANNEMAN iti doresc ca noul an ce vine sa fie mult mai bun decat cel care tocmai este pe sfarsite.

hanneman 31-12-08 08:42

Multmesc de urari!Sper ca la anul sa reusesc sa ma asez la start langa tine!

browser 31-12-08 08:45

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 1950480)
Multmesc de urari!Sper ca la anul sa reusesc sa ma asez la start langa tine!

Atunci o sa fie cu totul alta treaba cu melcisori cu dastea...

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 1949668)
si noi care credeam ca e diferenta de facelift.... la naiba

Ha very funny nebunaticule

alexutzu 31-12-08 18:15

tu stii mai bine

pana una alta
LA MULTI ANI SI MULTE REALIZARI

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning