![]() |
Re: E36 - Project MHT
1 Attachment(s)
Quote:
astea sunt cele mai frumoase stopuri p mht:) |
Intotdeauna va fi cate ceva de facut la un BMW, niciodata nu va fi asa cum ne-am dori. Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca. Momentan sunt la interior(dvd 2din, ecrane in tetiere, boxe fata - spate, condensator, statie JBL si probabil playstation, plus retapitata integral) si in luna ianuarie voi umbla la motor.....ce va fi si cum va arata, vom vedea. Ca sa-i fac damblaua lui R5, piesa de rezistenta de care amintea el, are legatura cu cutia, mai exact cu schimbatorul si poate ma ajuta el cu poze ca sa vedeti despre ce este vorba....oricum, pot spune ca este diferenta foarte mare de ce aveam inainte.
|
Sa vedem,nerabdatori ce o sa iasa pe masina lui Horica !Sa revii cu poze ...:bat:
|
Quote:
|
Quote:
"Mariane ma gandeam de foarte multa vreme la kitul asta, doar ca inca nu l-am gasit la un pret accesibil inca" pai mai gandeste-te de inca 2 ori :) si poate il cumperi :D:) :) spun eu :) respectele mele domn prezidente ^:)^ |
Am condus masina si nu se compara cu ce am eu la mine zici ca mesteci in mamaliga, e crima short shift ul isi merita bani ! ma bate gandu sa imi iau si eu :shock::shock:
|
Cum ma ENK'ule sa mesteci in mamaliga la E36 :O :P taci ca e frumoasa asa cum e si a ta;)!
|
Cu prima ocazie iti arat, sa vezi diferenta :shock:
|
eu mi-am cumparat timonerie noua.. pe original.. toate bucsile.. tijele. maneta tot.. m-a dus vreo 9mil. cat m costa short shiftu ?
|
Quote:
|
Quote:
La banii astia iti iei 2 timonerii stock si tot nu se vor compara cu short shiftul. |
Quote:
|
Multmesc de urari!Sper ca la anul sa reusesc sa ma asez la start langa tine!
|
Quote:
Quote:
|
tu stii mai bine
pana una alta LA MULTI ANI SI MULTE REALIZARI |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning