![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Quote:
Quote:
Bafta ! |
nu se impunge nimeni....clio trage grav...ce sa zic...e f misto masina , vroiam din mers ...sa vad care e treaba ...oricum , subiect inchis pana nu pun la punct masina.
|
ma bag ca musca-n ... dar w/m ce inseamna ? :|
|
whater/metanol :)
|
whater=... ? sau water ?
cazule...se poate da mai multe detalii ?:D |
|
Quote:
|
pai aripile sunt umflate si in pozele alea care sunt mai sus....acum nu am cum sa pun poze ca nu sunt langa masina...de umflat le-am taiat si sudat si chin mare, ca nu poti sa le tragi atat cu rola.
o sa pun poze , cand o sa fie gata vopsita , nu cred ca o sa se vada diferente... |
Quote:
|
pai le-am mai umflat cam 1 cm in plus...nici eu nu le-am vazut...dar nu cred ca o sa se vada diferente in poze.
ma duc azi sa o vad...si poate fac si poze. daca am la ce. multumesc. |
4 Attachment(s)
asa arata azi....nu am facut probe sa vad daca mai ating....am ales motoru...kadett-ul poate sa mai astepte putin :rolleyes2
|
nenea e frumoasa rau masina.....
Bravo...dar vad ca iti cam plac ....."bicicltetele cu motor" Nu mi-ai prezentat si mie motoreta ta...vineri seara....:P o sate tin minte si o sa pun militia pe tine:) |
sefu , nu mi-am dat seama ca te intereseaza...mobra e de vanzare ca vreau ceva un pic mai puternic....cu prima ocazie ti-o prezint...nu e problema .
mai intra si u pe mess sa mai vb . cum merge atelierul ? |
in curand o sa urc niste poze mai profi cu masina , sa vedem ce iese...va tin la curent...:rolleyes2
|
poti explica cum ai facut evazarile?...au iesit fain tare
am si eu nevoie pe spate.. multam |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning