![]() |
Re: My Ka
Mult succes iti doresc catarsis :) O sa iasa un Ka uniq daca ai sa te tii de treaba :)...si eu incerc cam acelasi lucru cu buburuzarul meu...dar de mine e mai greu cu motorul (la tine merg puse niste motoare de moama moama...:) si fara complicatii...;) )...oricum...succes!!! Sper ca odata si odata sa ne intalnim la linia de start :)
P.s. mergeam zilele astea prin Buc. si am vazut un Ka cu niste faruri super interesante...erau...cum sa iti spun eu...cva n genu la alfa romeo...fara sticla iar farul despicat in 3 mai micute...(stiu ca nu prea ma pricep asa la descris...)...oricum arata super klumea ;) daca iti gasesti asa ceva e tare rau ;) Numai bine (ce urmeaza?) |
farurile se cheama Morette si sunt destul de rare;nu cred ca o sa fac transplant de motor;am alte ganduri cu motorul de 1.3
|
Revii la ideea de a deveni 1.3 turbat :D in locul 1.7elui de Puma ?
|
1 Attachment(s)
in proportie de 99%, cred ca da;dupa cercetari indelungate am aflat ca Zetec-ul de 1.8 16 v 105 hp este cel mai simplu de pus pe ka, nefiind necesare modificari la suporti , folosindu-se cutia de pe ka; 1.7 de pe Puma e ceva mai greu de montat;trebuie ceva modifcari la suporti(suduri , taiat din lonjeron etc);daca nu o sa fiu multumit de turbo, probabil voi face un swap cu toate ca nu pretind sa iasa cine stie ce bolid din "gargarita", dar ceva hp in plus nu strica;si o poza cu Morette;
|
Dap...ala e motorul de care stiam si eu (cum spui si tu...cu minimul de modificari...) iar alea is farurile de care vorbeam :)
|
Elemente de caroserie modificate ? Urmeaza sau nu planuiesti ?
Poate am ceva ce iti place, arunca un ochi la signature. Toate cele bune |
2 Attachment(s)
uite cam asa ceva vreau eu la capitolul body kit;bara din fata faara aripioara de sub ea;
|
din seria 'cadouri de la prieteni' , am gasit astazi un stop spart...macar de-ar fi fost cele stoc... ca mai gaseam ...
|
daca nu gresesc, sportka are 90 cp si e destul de fun. la 105 cred ca o sa ai cu ce te distra. spor
|
Quote:
|
singura problema e ca esti din Timisoara;e cam departe de mine;
|
Quote:
|
ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi in legatura cu modul in care as putea "pacali" ECU daca renunt la catalizator ? mentionez ca am 2 sonde lambda ;una inainte de catalizator si una dupa;masina este E4;nu vreau sa-mi pun catalizator sport;am inteles ca se poate pune o siguranta dar nu prea stiu cum si unde;
|
http://www.fastfordmag.co.uk/resourc...ord/mod_ka.pdf
o pagina interesanta... PS: cam ce iti tre tie dar nu stiu cat o fi de bun http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...da-221164.html |
Eu personal sunt impotriva miscarii "catalizator??? neaahhh...OUT"...pentru ca mai mult rau face de obicei (adik masina trage mai prost)...asa ca ori il lasi acolo...ori punem frumos unul sport...(ce rost are sa iti mai spun ca o sa ai probleme la itp )....vezi tu ;) btw...pagina pusa de GTXR e super tare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning