Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

Jok3r K10 02-05-09 10:11

Re: Cocktail tuning va prezinta

Sa merg:)....da 90 de cp am pe glof si nu prea ma satisfac....adica nah 90 de cp e o putere numai buna pentru un incepator.....dar cu timpul vreau sa urc mai sus....pasiunea mea fata de tuning nu e de styling ,ci de putere.....nu is genul sa rup amsina prin oras sa vada lumea ce masina am eu...ca sa mor mai repede sau sa omor pe cineva.....daca o sa imi fac o masina o sa o fac pentru liniute...legale ...ilegale nu conteaza....dar pentru ce vreau eu trebuie putere, control si siguranta...

buddy_lexx 02-05-09 11:56

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2282496)
Sa merg:)....da 90 de cp am pe glof si nu prea ma satisfac....adica nah 90 de cp e o putere numai buna pentru un incepator.....dar cu timpul vreau sa urc mai sus....pasiunea mea fata de tuning nu e de styling ,ci de putere.....nu is genul sa rup amsina prin oras sa vada lumea ce masina am eu...ca sa mor mai repede sau sa omor pe cineva.....daca o sa imi fac o masina o sa o fac pentru liniute...legale ...ilegale nu conteaza....dar pentru ce vreau eu trebuie putere, control si siguranta...

in viitor ...sa vad ce comb reusesc..si am sa`ti ofer ocazia sa conduci o masina de 90 cai...si ai sa ramai uimit cum alearga ;)

Jok3r K10 02-05-09 12:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2282682)
in viitor ...sa vad ce comb reusesc..si am sa`ti ofer ocazia sa conduci o masina de 90 cai...si ai sa ramai uimit cum alearga ;)

Mai da amea e de 90 de cp....intradevar fuge.....dar eu nus genul de om sa ma culc pe urechea ca gata imi ajunge...incerc sa ajung cat mai sus posibil...evident facand eforturi cat se poate de mari...."Intotdeauna e loc de mai bine"

mariusD 02-05-09 15:13

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2282710)
Mai da amea e de 90 de cp....intradevar fuge.....dar eu nus genul de om sa ma culc pe urechea ca gata imi ajunge...incerc sa ajung cat mai sus posibil...evident facand eforturi cat se poate de mari...."Intotdeauna e loc de mai bine"

Jok3r K10 unde draq sa folosesti sutele de cai in romania? iti spun eu ca 90 cat ai acuma e mai mult decat suficient! eu am la audi 180 si smf pe ei... nu am unde sa`i folosesc pe *** asta de tara! a... ca la un semafor plec mai nervos da... dar la ce ajuta? sau liniutele ce zici tu ca vrei sa faci... te ajuta la ceva?

ThunderRa 02-05-09 15:37

Il ajuta la golit buzunarele pentru diversele componente pe care le distruge... Ideea e ca am avut acum 2 ani o excursie in Turcia cu mai multe masini (audi, opel, passat, dacie, bmw) si eu am mers cu un Logan. Am mers prin Romania cu 74km/h medie (nu stiu cata lume e constienta cat de rapid trebuie sa mergi ca sa scoti media asta pe Piatra Neamt - Giurgiu cu tot cu Bucuresti si cu zecile de camere si radare) iar prin Turcia, pe autostrazi, cu 160-170. Pana si un Logan MCV de 85 CP plin ochi a facut fata cu brio la vitezele alea. "Avantajul" celor cu motoare mari si multi cai putere s-a rezumat la plecari mai rapide de la semafoare si consum mai mare.
La Megane aveam stoc 110 si nu cred ca am folosit cei 110 mai mult de 0.1% din timpul cat am mers cu masina...

buddy_lexx 02-05-09 15:54

bine spuneti aman2... nu ai ce face cu atatia cai... asa daca e sa`ti faci o masina de show...de mers cu ea pe circuite..piste de drag..da...dar asa prin oras..inafara de consum mare nu fac nimic special

ThunderRa 02-05-09 16:02

Inca ceva...nu stiu daca are vreo importanta numarul efectiv de CP cat raportul CP/kg. Mai adaugam aici cx-ul, rezistenta structurala a masinii, anvelopelor si directiei si apoi suspensia... si daca le luam toate in calcul ajungem ca un Nissan GT-R sa bata un M6 sau un Ferarri, ajungem ca un Renault Megane F1 sa rada un Golf GTi, ajungem ca orice motocicleta cu ceva pretentii sport sa intreaca la demaraj un Bugatti Veyron... E atat de relativ totul...
Retin un record facut de Alonso cu un Megane Sport de 200 CP pe Nurburgring pe care se chinuiau sa-l bata niste tantalai cu Porsche 911 Turbo Ruf si cu BMW M6 si nu reuseau. Cateodata, cativa neuroni in plus si reflexe pe masura pot sa suplineasca din plin sute de CP. Parerea mea.

AnDrEiCa 02-05-09 18:36

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2283024)
Inca ceva...nu stiu daca are vreo importanta numarul efectiv de CP cat raportul CP/kg. Mai adaugam aici cx-ul, rezistenta structurala a masinii, anvelopelor si directiei si apoi suspensia... si daca le luam toate in calcul ajungem ca un Nissan GT-R sa bata un M6 sau un Ferarri, ajungem ca un Renault Megane F1 sa rada un Golf GTi, ajungem ca orice motocicleta cu ceva pretentii sport sa intreaca la demaraj un Bugatti Veyron... E atat de relativ totul...
Retin un record facut de Alonso cu un Megane Sport de 200 CP pe Nurburgring pe care se chinuiau sa-l bata niste tantalai cu Porsche 911 Turbo Ruf si cu BMW M6 si nu reuseau. Cateodata, cativa neuroni in plus si reflexe pe masura pot sa suplineasca din plin sute de CP. Parerea mea.

aici itit dau dreptate.Eu ,adica parinti mei(ca eu am 16 ani) au un Logan MCV,full de 70 de CP. Pot paria ca eu cu loganu,pot merge la fel de repede ca cineva cu o masina net superioara la capitolul putere decat un Logan MCV,prin oras.....Pt ce iti trebuie 200 de Cp,daca nu poti sa-i folosesti.......?

Scarto 02-05-09 18:45

Vezi demarajul de la 80 la 120 km/h cu 70 CP si cu 200 CP (asta ajuta la depasiri si etc).

ThunderRa 02-05-09 19:00

Ala-i cuplul... Si s-ar putea sa ai surpriza ca un diesel de 100 CP sa faca 80-100 mai rapid ca un benzinar de 200 CP, tocmai din cauza caracteristicilor de cuplu si a curbei de cuplu...

AnDrEiCa 02-05-09 19:19

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2283259)
Vezi demarajul de la 80 la 120 km/h cu 70 CP si cu 200 CP (asta ajuta la depasiri si etc).

as fi curios sa te vad pe tine cum demarezi in tromba pana la 120 km/h prin oras;) totusi suntem in Piatra Neamt ..

ThunderRa 02-05-09 19:21

Nu-i greu de mers cu 120 km/h prin Piatra insa ideea de baza e ca noi vorbeam despre CP si el imi da exemple care tin de cuplu... QED.

AnDrEiCa 02-05-09 19:24

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2283332)
Nu-i greu de mers cu 120 km/h prin Piatra insa ideea de baza e ca noi vorbeam despre CP si el imi da exemple care tin de cuplu... QED.

Cand ziceam 120 km/h prin Piatra ,ma refeream la zonele din centrul:) Nu pe varianta .....de exemplu zona spitalului judetean...sau pe la Petru Rares .

1.9Diesel 02-05-09 20:24

JOKER K10 da cand ti`ai luat permisul ? ;;)

Jok3r K10 02-05-09 21:14

Fratilor daca ar fi asa ar trebui sa imi iau o masina de 20 de CP......si acuma e intrebarea mai usturatoare....dece vati luat masini cu putere destul de maricica daca tot ziceti ca nu aveti unde sa o folositi?

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 2283468)
JOKER K10 da cand ti`ai luat permisul ? ;;)

Crezi ca daca aveam plasticul mai stateam eu acuma pe forum?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning