Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

EvLSant0S 13-06-05 23:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
numai frate , gata opreste-te ...
deja te iubeste fata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nici nu trebuie sa te mai vada , a vazut ce hahaios esti ;)

HyPnOsE_EyE 13-06-05 23:58

dragoste la prima vedere.... hmmmm.... eu zic sa vii sa ma vezi poate iese ceva... daca nu mai trec de cateva ori prin fatza ta...

lol.ma faci sa rad.pai u ce crezi?ca eu te iubesc pt catzi bani ai in cont.(ai lu' taticu'),pt masina pe care o conduci(a lu' taticu')....si dupa cate cuceriri ai facut pana acum?mai....eu caut pe cineva pe care sa-l iubesc pt ceea ce este el....

WannaDie 14-06-05 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HyPnOsE_EyE\"
lol.ma faci sa rad.pai u ce crezi?ca eu te iubesc pt catzi bani ai in cont.(ai lu' taticu'),pt masina pe care o conduci(a lu' taticu')....si dupa cate cuceriri ai facut pana acum?mai....eu caut pe cineva pe care sa-l iubesc pt ceea ce este el....

daca chiar cauti pe cineva pe care sa il iubesti pt ceea ce este el si nu pt ceea ce are el(sau parintii lui), intr-adevar e ceva de apreciat.....fetele ca tine sunt destul de rare din pacate....iti urez bafta in a gasi acea persoana....daca vii vreodata pe la cluj te invit la un suc :D....

shadowro 14-06-05 07:45

Re:

Quote:

stii tu cum e treaba , nici pe bani nu e bine .. dar parca nici fara bani nu e bine :)

EvLSant0S 14-06-05 08:09

Re:

Quote:

dragoste la prima vedere.... hmmmm.... eu zic sa vii sa ma vezi poate iese ceva... daca nu mai trec de cateva ori prin fatza ta...

deci .... cam atat !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ti-a taiat-o din scurt =))
bravo hypnose , respectele noastre !!

Michael 14-06-05 09:29

bey tocmai acum 5 minute mi-am pierdut dragostea la prima vedere :(

Bytzu 14-06-05 09:54

Re:

lol.ma faci sa rad.pai u ce crezi?ca eu te iubesc pt catzi bani ai in cont.(ai lu' taticu'),pt masina pe care o conduci(a lu' taticu')....si dupa cate cuceriri ai facut pana acum?mai....eu caut pe cineva pe care sa-l iubesc pt ceea ce este el....[/quote]

chiar gandesti asta, chiar o simti? sau o spui doar ca sa fii la moda...stii..eu cel putin, cu pasiunea asta a masinilor, care cere totusi bani, m-am saturat de toate tipele astea materialiste care nici una nici doua se uita in portofel...am mai spus..vreau pe cineva caruia sa-i placa sa fie cu mine, sa iasa cu mine, sa-i placa de ceea ce sunt, o persoana cu care sa discut, nu una cu care sa ma duc in mall si sa stea 2 ore in magazine proband haine de milioane, careia sa nu-i placa o terasa..o bere...o pizza, ci doar fancy restaurants..etc..sa nu se plimbe in dacie ci sa prefere taxiul daciei...cred ca intelegi

cu o astfel de tipa nu poti construi o relatie durabila, cel mult one week stand

zarathustra 14-06-05 09:58

pai eu nu ma gandeam la bani acum... ma gandeam ca poate iti va placea de mine... ce conceptie tampita au unele fete... numai clichee la fiecare pas... :roll:
ati vazut ca banii nu aduc fericirea :roll:

RaveBoy 14-06-05 12:19

Re:

Quote:

Hahahaahhahahah n-ai replica la faza asta ........... Ma amuz copios

HyPnOsE_EyE 14-06-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"

chiar gandesti asta, chiar o simti? sau o spui doar ca sa fii la moda...stii..eu cel putin, cu pasiunea asta a masinilor, care cere totusi bani, m-am saturat de toate tipele astea materialiste care nici una nici doua se uita in portofel...am mai spus..vreau pe cineva caruia sa-i placa sa fie cu mine, sa iasa cu mine, sa-i placa de ceea ce sunt, o persoana cu care sa discut, nu una cu care sa ma duc in mall si sa stea 2 ore in magazine proband haine de milioane, careia sa nu-i placa o terasa..o bere...o pizza, ci doar fancy restaurants..etc..sa nu se plimbe in dacie ci sa prefere taxiul daciei...cred ca intelegi

cu o astfel de tipa nu poti construi o relatie durabila, cel mult one week stand[/quote]

chiar simt chestia asta.si nu o zic doar ca sa fiu la moda.(nu stiam ca mai nou asta e moda).m-am saturat de baietzii de bani gata care au impresia k daca vine si-si parcheaza masina de millioane in fata mea,gata am cazut la picioarele lui.pt a cadea la picioarele lui trebuie sa ma impresioneze prin felul lui de ai fi si prin felul cum ma face sa ma simt langa el. e adevarat ca in ziua de azi sunt tot mai multe fete care is numai dupa bani(si din ce in ce mai multe)dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel. :)

HyPnOsE_EyE 14-06-05 13:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zarathustra\"
pai eu nu ma gandeam la bani acum... ma gandeam ca poate iti va placea de mine... ce conceptie tampita au unele fete... numai clichee la fiecare pas... :roll:
ati vazut ca banii nu aduc fericirea :roll:

m-as bucura sa nu fii fost vb de bani....asta ar insemna ca esti genul care lupta pt ceea ce vrea.oricum din msg tau eu asta am inteles.sper sa ma fii inselat.ar fi pacat :)

iasi_drifter 14-06-05 16:14

mey nu sunt chiar asa de multe fete care umbla numai dupa bani cate credeti voi.
umbla ele si dupa alte lucruri dar nu oricine le poate oferi.
toata lumea umbla dupa bani la urma urmei iar banii le conving mai usor pe femei sa cedeze. dar se poate si fara ei.
E o vorba: \"Prost e ala care da nu ala care cere\".
Eu nu platesc nimic cand ies cu vreuna in oras ba le mai si fac sa plateasca pt. mine just for fun :twisted: .
pe subiectul asta au mai fost discutii si cum am zis si atunci nu consider ca trebuie sa imi cumpar in vreun fel atractia unei femei. si nici nu imi face vreuna un serviciu ca se intalneste cu mine ca sa trebuiasca sa platesc eu pt. ea. Mi s-ar rupe de banii aia de suc doar dar din principiu nu platesc. Nu ma intereseaza decat femeile care ma vor doar pentru cine sunt. Restul sa ma evite cat or trai.

zarathustra 15-06-05 10:05

cu bani e mai usor sa intretii atmosfera... in fond fiecare cum stie, eu nu pot sa merg in oras cu o fata si sa plateasca ea... nici daca-i doar amica... si nu se poate spune ca o masina buna nu ofera avantajul unei prime imagini(una de succes). eu nu sunt mandru ca am masina asta de la tata, sunt doar fericit ca o am. mandru voi fi peste 2-3 ani cand voi cumpara singur masina dorita, din banii mei... atunci sunt absolut convins ca nu voi mai trebui sa accept toate calomniile si nedreptatile care se spun aici pe forum.

EvLSant0S 15-06-05 11:19

Re:

Quote:

cu bani e mai usor sa intretii atmosfera... in fond fiecare cum stie, eu nu pot sa merg in oras cu o fata si sa plateasca ea... nici daca-i doar amica... si nu se poate spune ca o masina buna nu ofera avantajul unei prime imagini(una de succes). eu nu sunt mandru ca am masina asta de la tata, sunt doar fericit ca o am. mandru voi fi peste 2-3 ani cand voi cumpara singur masina dorita, din banii mei... atunci sunt absolut convins ca nu voi mai trebui sa accept toate calomniile si nedreptatile care se spun aici pe forum.

respect , iti dai seama ca no fi nimeni atat de cretin incat sa se ia de tine in conditiile in care ... ce ai .. e muncit de tine .. si etc.
nici asa nu cred ca s-ar fi luat nimeni , dar s-au auzit vorbe .. cum ca ai suferii .. ;)
atata tot , salutari
p.s: poate-mi raspunzi si mie la intrebarea asta ca .. te tot intreb pe diferite topicuri : de ce n-ai venit la cursa la iasi ? :(

HyPnOsE_EyE 15-06-05 16:54

Re:

Quote:

nu am avut intentia sa te jignesc sau.....in fine,nu mai conteaza.ma bucur acum sa vad ca nu esti asa acum credeam... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning