![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
1.GRIGO
2.Cipriany 3.Ruver 4.Sleepy 5.Silva 6.frost_dany astia suntem care participam la SIGUR cu semnul intrebarii 1.MBA 2.D_doom 3.DANger Design 4.Kantzorf Astept ca toti participantii sa imi confirme . daca am omis pe cineva mii de scuze |
io it ivoi spune sigur la sfarsitu sapt k atunc i osa vad in in functie d stadiu masinii
|
Din pacate nu pot sa particip la etapa asta... Oricum le urez multa inspiratie si noroc celor inscrisi. Ne vedem la urmatoarea etapa ;).
|
si eu particip sigur....poate nu apuc sa fac tot c imi doresc...da particip ...
|
mai intra in competitie si userul Pion33r :D:D
deci 7 la sigur am vorbit si cu DANger Design nu participa ... mai astept confirmari |
repet: astept confirmarile celor care participa la sigur
app cu masinile cum stati ... mai aveti ? |
Eu particip la sigur:D
am terminat de modelat acuma lucrez la randari |
eu mai am destul ... da acuma in weekend sper sa ma apropiu de sfarsit cu modelatu ..
termenul era de 10 nu? adik mai apuc un weekend ...atunci e bine |
io mai am d modelat .. sunt la juam cam .. oricum cel tarziu p 10 vei avea renderele ;) ...
|
mmmmm
miroase deja a tuning days ... nu mai e mult :D ... eu incep de azi sa fac randari finale voi baietii cum stati .... ? nu mai e mult pana pe 10 :D |
eu sunt pe la a sasea randare :P...mai am un pic si le termin pe toate
|
pe mine poti sa ma stergi in lista de sus...
NU particip... ieri 5 martie pc-ul meu a decedat... s-a prajit procesoru ori placa de baza... timp de 7 ani s-a factu datoria... ce sa ii mai fi cerut... am dat putin din coate si am reusit sa imi iau o placa de baza si un procesor nou momentan merg pe video on bord... si GB RAM de la editia trecuta (pana la urma am avut unde sa il folosesc ;) ) urmeaza ca in timp sa mai pun pe el tinand cont ca am luat un mainbord bunicel... am dat si eu o randare de test asa azi :D se vede diferenta extrem de mare de la batranu meu AMD Athlon XP 2000+ la Intel Dual Core cu participare mea la concurs renuntasem cu ceva timp in urma... numai ca acum cateva zile ma cam razgandisem numai ca incidentul de mai sus... a spulberat orice sansa de a participa, o alta consecinta este si faptul ca nu voi mai veni nici la salon:cry:, bani alocati acestui lucru s-au dus pe noile componente... |
EU TOCMAI LE-AM TRIMIS :).....sper ca o sa se faca si pe forum un poll nu?:)
|
Damn, ce naspa, am patit-o si eu sa mi se arda plak de baza, e urat, pacat ca nu mai participi ce sa zic, eu nici acuma nu mi-am mai recuperat monitoru udat, merg pe unu de 15", si ma chinui rau.
Cred ca si eu dupa asta iau o mare pauza de la max. Gata, mi s-a acrit.In fiecare zi max max max. Mai am de facut un filmulet si ink vreo 2 poze si gata, sper sa apuc sa termin si eu . |
Quote:
nu mai zic nimic .... :rolleyes2 daca zici ca poti sa randezi .... randeaza ...asta e ce daca nu ies foarte bine ... eu la concursurile trecute am avut randari jalnice si tot am participat .... in fine e alegerea ta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning