![]() |
Re: SKODA vRS
gollum am impresia ca nici macar nu ma cunosti si vb numai deliratii cum ai mai zis ca stau rau cu tfsiurile si nici macar nu sti daca mam dat vreodata cu vreun tfsi sau cu vreo masina....pana una alta vezi de opelul tauu.ce te roade invidia ca esti un mediocru pe domeniu financiar si nuti poti permite decat un opel?oate chiar trabant miam luat nu se stie niciodata.asta e problema mea.dar asta se intampla sa se manance kk doar pe un site din ro.iti repet numai vorbi aiurea fara sa fi macar pe aproape sau in tema.nu sti cum merge masina nici cu cine mam dat si care a fost rezultatul esti in pom total si ceva te face sa fi frustrat?oare de ce?
|
Quote:
Dl. Tentean spunea : UNEORI O SINGURA PROSTIE CONSACRA UN PROST La tine din pacate se aplica 100 % // Te lauzi ca un cacat colorat. Stai calm sunt multi peste tine pe acilea prin RO. Mult succes off topic cu matale. |
cata destrabalare din partea unora si cata frustrare din partea lui yoda si a prietenului sau gollum care nici macar nu stie despre ce vorbeste.dar sa revenim care a fost rezultatul?3-1 pt gti?cum un gti cu soft de la rbn evacuare apr si admisie evoms sa bata cel mai nebatut si mai tare din lume skoda rs a lui yoda nemuritoru care are evacuare custom,admisie apr,ambreiaj racing,si un soft race++++ cu 270 de cai de la cea mai mare firma de renume din europa dim sport care ma rusineaza si pe mine care am de la giac .ai ca numi vine sa cred incredibil domnilor incredibil
|
Quote:
o intrebare ... mai stupida poate ... dar na incerc si eu ... de ce nu se da naka cu yoda ca sa incheiem discutiile ? |
pai eu nul vad se se fi laudat ca facut nu stiu ce.ca a luat o masina tare pt care ca sa il bati u cu opelul mai trebuie sati traga inca 2 roti siti maitrebuie si vreo 100 si ceva de cai asta stie toata lumea aici.altceva cu ce sa mai laudat eu vad clar ca zice ca nu a facut c nimeni sil stiu ca nu prea face.asa ca de unde sti u ca sta prost cu tfsiurile masina lui care din cate stiu eu are acelasi soft ca a lui speeder doar ca nu are admisa si evacuarea montate?de ce nuti vezi u de topicurile de la rubrica opel nu stiu.dar ma repet ca lucrurile astea se intampla doar pe melagurile mioritice
|
Quote:
|
Quote:
|
ok in cazul asta asteptam noua masina
|
Quote:
|
Quote:
|
fratilor ce dracu va tot agitati omu ala are unul din cele mai tare opel din tara nu va mai tot agitati pe aici aiurea. Oamenii nu isi prezinta masinile pentru ca asa considera ei, ca nu are rost. Masina lui yoda este prezentata pe skodaclub.ro ma rog asta nu are relevanta dar nu vad ce atata agitatie aiurea.....
|
Da...acuma am vz si eu masina lui gollum...WAW no comment..
|
Quote:
|
ca sa se termina tot balciul lucrurile au stat in felul urmartor : totul se poate proba cu martori:
1.pt.inceput ne-am dat din mers la dorinta lui speeder. 2.startul a fost dat de o masina din spate nu de mine sau el. DECI : 1 cursa de la 40 km/h s-a dat startul , EU pe 2 am plecat jumate de masina, pe 3, 1 masina, 4 inca o masina, iar pana la 250 am fost in fata aproximativ 3 masini.nici eu nu ma duceam mai mult nici el nu se apropia.se pune frana. DECI 1-0 PT MINE 2 cursa de la 40 km/h s-a dat startul, la fel am plecat jumate de masina , aproape ratez 3, timp in care speeder ajunge langa mine, iar pe capat de 4 s-a dus jumate de masina.dau claxon, pun frana, prostia mea.daca nu ratam 3 se intampla ca la cursa 1.in fine.castiga el.DECI 1-1 3 cursa se pleaca putin ciudat pe 2 de la 60, masinile stau una langa cealalta 3, si pe capat de 4 incep sa ma duc cam jumate de masina, dau 5 incep sa ma departez, speeder pune frana DUPA CE I-AM TRECUT IN FATA, fapt confirmat si de masinile din spate.DECI 2-1 PT MINE. ideea este ca masina lui speeder chiar trage in comparatie cu alte basini de tfsi-uri care iau bataie de la dieseluri. cam asta a fost.sa vedem lungul sir de comentarii generate de aceasta intamplare. exista vreo 4 sau 5 masini cu oameni diferiti care pot sa confirme toata isprava! |
Quote:
si asta: gollum am impresia ca nici macar nu ma cunosti si vb numai deliratii cum ai mai zis ca stau rau cu tfsiurile si nici macar nu sti daca mam dat vreodata cu vreun tfsi sau cu vreo masina....pana una alta vezi de opelul tauu.ce te roade invidia ca esti un mediocru pe domeniu financiar si nuti poti permite decat un opel?oate chiar trabant miam luat nu se stie niciodata.asta e problema mea.dar asta se intampla sa se manance kk doar pe un site din ro.iti repet numai vorbi aiurea fara sa fi macar pe aproape sau in tema.nu sti cum merge masina nici cu cine mam dat si care a fost rezultatul esti in pom total si ceva te face sa fi frustrat?oare de ce? chiar ti-ai dat arama pe fata...sau sa-i spun frustrare.visezi bani si masini...te visezi faimos?!ce e cu figurile acestea de ce bani ai tu si ce masina ti-ai mai luat?!poate te crezi mare rechin la tine la tara dar aici la noi esti cam pestisor...puiule! crezi ca noi nu avem bani?!cred ca daca iti vinzi masina pe care abia ai cumparat-o cred ca faci bani de 4 cauciucuri si un schimb de ulei la lexusul meu!lasa figurile si vino cu ceva concret!intamplator sau nu te-ai luat de oamenii nepotriviti! nu ne trebuie loto sau mostenire...ii avem deja.lipsa ta de respect spune totul despre tine. cred ca toate masinile tale cu care te lauzi prin poze sau forumuri nu fac cati bani a bagat gollum in masina lui! iar ref la cei 10.000 euro si cei 50 m...fiecare pasare pe limba ei piere...poate nu prea intelegi dar iti trebuie o masina care sa scoata sub 10 sec pe 402 metri ca sa ai o sansa la cei 10.000 euro!nu mai abera si visa frumos!ti-ai luat masina BRAVO. pupa-te avioane , ai ce-ti trebuie dar spune-ne si noua ce tip...sa nu murim prosti ! p.s.sfat ex-prietenesc: nu mai crede toate fabulatiile cunoscutului tau de prin bucuresti...nu cunoaste situatia.exista macar 1 % posibilitatea in visele tale de mare mafiot ca noi sa fim oamenii nepotriviti pt tine asa ca hai SA OPRIM ACEST SCANDAL!FIECARE RAMANE CU OPINIILE SI VISELE LUI!UNELE REALE ALTELE...FABRICATE! BAFTA! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning