![]() |
Re: Audi A3 8P
felicitari;)
|
felicitari si succes in continuare:D
|
Felicitari si de la mine;asteptam cu interes partea a 2-a!
|
Va multumesc!
Ca noutati masina este stock la exterior,adica am dat kitul rieger jos. Datorita unei probleme de fabricatie a primelor generatii de motoare 2.0tdi am chiuloasa fisurata :( Sper sa gasesc una la dezmembrari din modelele mai noi la care s-a remediat problema. O chiuloasa noua este 2000E , una sh e 5-600E dar e la risc :). Se pare ca asta e prima reparatie a motorului in 3 ani de curse.Si daca tot imi bag nasul in el nu va mai fi stock nici motorul. |
Pare rau sa aud , o intamplare ca asta de obicei e un pas inainte .La kitu Rieger de ce ai renuntat ?
|
Buna alegere ca ai dat jos Rigerul :)
|
O tu , frumoasa din padurea adormita :)
|
Pai l-am dat de nevoie ca strangea prea multa gheata.
Si pe de alta parte vreau sa vad ce insemna kitul ala pentru aerodinamica +/-. Am impresia ca ma cam tragea inapoi datorita suprafetei frontale mai mari si a barii spate cu o forma complicata. Oricum prea curand nu ajunge inapoi pe masina. |
cum de ai ajuns la vorba mea ?
|
Imi pare rau pt chiuloasa,dar avand in vedere ca vrei sa "intri" si in interne,pana la urma tot raul spre bine;sincer sa fiu,avand in vedere problemele "copilariei" lui 2,0tdi,chiar eram putin surprins ca nu ai avut probleme,mai ales avand in vedere felul in care exploatezi masina.Dar,noi sa fim sanatosi,ca restul se fac.
|
Inca nu intru la interne :D
Mai am 100cp pana acolo. Storc ce se poate din internele astea dar daca dau jos chiuloasa o sa profit la maxim ca sa caut si ultimul calut ascuns pe acolo. Noi sa fim sanatosi :) |
Hai sa mai punem un filmulet :D
https://www.youtube.com/watch?v=S7EaaZ3OlA0 In fata mea erau un EVO X si un S3 8l |
1 Attachment(s)
O noua modificare a softului si un nou dyno pe alt stand de data asta.
+ un set de discuri EBC turbo groove fata+spate.Placute EBC greenstuff pe fata.Lichid de frana Motul RBC660. In sfarsit ma pot si eu opri cat de cat. Asteptam caldura sa punem din nou semislickurile pe masina sa vedem ce inseamna in timpi graficul asta. Am luat si chiuloasa care maine va pleca la gadilat. Totul e pregatit pentru ea:cuzineti noi,garnituri,simeringuri, etc. Se va monta pe masina impreuna cu un ambreiaj nou nout care sa il inlocuiasca pe actualul care are 130de mii km. |
Se pare ca incepi sezonul cu dreptul,bravo:-)
Nu sunt mare expert,dar graficul arata f bine,e f curat. Ca sa nu mai zic ca 276cp si o carutza de NM dintr-un 2.0 TDI este o performantza.. Cum a zis si Mcornel,tot raul e spre bine,cu ocazia asta incepi sezonul in forma maxima si asta e doar de bine,chiar daca ustura pe la buzunare,fara sacrificii nu se poate face nimic:-) Cam cate kg are masina in varianta light? (fara muzica,etc.) |
Sper un 1300.
1450 are fara mine la volan asa cum e acum.. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning