![]() |
Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic
daca mergeti la Polus o sa vedeti ca toate locurile pt cei cu dezabilitati sunt ocupate si nici unul de cei carora li se cuvin. S-au poate ca ma insel eu si ei recunosc ca nu sunt tocmai intregi la ultimul etaj.
|
Quote:
|
Adevarul ca, chiar daca pare greu de crezut, sunt si multe persoane cu dizabilitati care parcheaza pe acele locuri. Intr-o zi m-am dus de curiozitate sa ma uit si aprox 10% din masini aveau bulina. Sincer m-as fi asteptat la 0.1% :)
Si eu m-am luat o data de un ciuri-buri de paznic de la parcarea polus, care mi-a comentat mie ca parcasem langa o bordura (nu cea de pe drumul principal) in timp ce pe locurile de handicapati parca...o duba! Pana la urma, cum ziceti voi, a curs carne, salam, lichide :D Ah era sa uit, acum cateva zile era un passat de SJ parcat la Cora pe 3 locuri de handicapati, perpendicular pe marcaj :shock: |
Quote:
http://cocalari.com/2009/06/handicapatul/ mai sunt si altii MULT mai handicapati...probabili ca is grasi...de ocupa atatea locuri de parcare:x:x:x:x:x |
le-as picta cu stray albastru pe masina un semn de handicapat in marime naturala
|
Numa tu?:lol: unii is chiar nesimtiti...azi am mers pana la polus si mam uitat la parcarile pt persoanele cu handicap...APROAPE TOATE ERAU PARCATE...unul singur o fo...mai bine am zis ca ma ploua decat sa ocup un loc de parcare....multa multa carne pt cei care ocupa locurile de parcare!!!
|
Dolce nu era ala, fiindca al tau nu e la handicapati :) :)
|
Quote:
|
Din ciclul no comment:
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=33499 |
Quote:
Tot in ton cu parcarile aiurea, azi in fata la BRD Marasti era o masina mica, parcata total aiurea (ocupa 2 locuri) cu roata din fata blocata. Foarte bine din partea celor cu parcarile... Dupa ce mi-a taiat calea un "drag" de sofer, a incercat si sa dea in mine (eram pe scuter) cand il depaseam. cj-10-hot, polo negru in 2 usi. E foarte frumos sa faci grozavenii cand esti cu masina mai mare... |
No lasa ca si mie ieri s-a apucat sa-mi faca din astea un gras intr-un logan. L-am incurcat ca m-am pus paralel cu el intr-o intersectie venind de pe o strada cu sens unic. Desi nu m-am pus in drept cu el, tocmai ca sa-i las loc sa vada, desi l-am lasat dupa intersectie sa treaca primul, tot ceva l-a deranjat, n-am reusit sa aflu ce anume, era prea ocupat sa bage si sa scoata p**a, iar apoi taieri de fatza, frane bruste, semne, disperare... Parca tot mai nashpa ii si cluju asta... :sad:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
taximetristi.. si iaar taximetristi, in zorilor langa sigma tirurile au o banda speciala pe care urca pe calea turzii ptr a nu intra in sens... daar.. ce l intereseaza pe taximetrist a blocat o vreo ora.. si a pus avarile si dute...
|
in vizitele mele acasa am constatat ca, cei mai nesimtiti soferi sunt taximetristii plus ca era sa-mi nenorocesc masina din cauza la vre-o 2 .
in schimb cei mai ordonati m-i s-au parut si de data asta TIR-istii. nu a scapat insa cluju de bizonii care se cred buricu targului si fac ce vor in masinile lor de rahat , genu ce poarte ochelari de soare cand afara ploua si geci de piele & freza facuta la stilist Neeeeext |
o faza ce am patit-o zilele trcute la iulius... intram in parcarea subterana sa merg in zona auchan... in spate un mercedes de BN,mergem ok.. din parcare iese un leon tunat in fatza mea,clar merge mai incet la speedbump.. eu ca un om civilizat dupa el.. frumos incet.. tipa cu mercedesul nu mai avea rabdare si o ia pe langa noi si se duce..Ajung la parcare la auchan... pe cine vad.. pe tipa care parcheaza pe un loc de oameni cu handicap... ii fac blitzuri, se uita la mine si ii arat ca sus scrie ceva mare si ar trebui sa respecte... bineinteles bombaneste din gura si continua manevra... si klar eu gasesc loc de parcare cu 3 masini mai incolo.... si klar tipa nu avea nici o broblema urca isi ia coshu si la cumparaturi... in rest no comment:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning