![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
numai cuvinte de lauda pt ce ai reusit sa faci din masina!!! eu sunt nou pe aici si chiar vroiam sa aflu mai multe despre celebrul SGM, despre care am auzit destul de multe.felicitari!!!
|
nu ma cuvinte prea tare masina altceva ce sa iti zic decat respect pentru munca care ai depuso si respect tie
|
Quote:
am intentii pasnice boierule...nu vreau sa te ofensez...dimpotriva....esti chiar de admirat !! |
Se poate inchide topicul, masina s-a vandut.
|
daca nu sunt prea indiscret la ce bani sa vandut masina??? poti sa imi raspunzi si pe privat
|
S-a vandut SGM-ul?????Cu ce bani si cu ce dotari????Dak se poate si nu sunt prea indiscret!!!!Si de ce ai vandut-o draga domnule robert?????
|
ca sa treaca si el la masini serioase :)) nu ai vazut ca toti au vandut daciile? si-au dat si ei seama ca nu o sa mai mearga mult pe spaga :P felicitari sgm-ule...
|
Sa fim seriosi Robert nu a vandut masina a vrut sa mai anime topicul.:-)
|
Nu am nevoie de animatii, chiar sunt satul pana peste cap.Am primit avans, astept sa vina omul cu restul de bani dupa sarbatori, si sa plece cu masina. Pretul este confidential.
|
Daca cele spuse de tine sunt adevarate nu pot sa cred ca "acea Dacie" a fost vanduta.
Banuiesc ca urmatorul proiect nu va mai fii pe o Dacie, banuiesc eu ca pe un R5.:-) |
un banal E30 coupe.
|
De-abia astept sa ii vad pe Robert SGM si AAlpine1(AEW) cu BMW-urile E30.:-)
|
pacat ..asta nu era masina de vandut ...era de tinut la arhiva ...nu credeam cand mi-a zis cineva ca e de vanzare :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning