Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/48472-pro-street-tuning-event-baia-26-08-2007-a.html)

emil b 28-08-07 13:24

Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007

sper sa nu se super nimeni pentru critica, la anu va fi mai bine sper
oricum GESTUL CONTEAZA :!: :!: :!:

micutzu_mrc 28-08-07 16:24

Quote:

Originally Posted by criss (Post 1068343)
Am observat ca multi confunda baietii din Racing Syndicate care au asigurat cronometrarea cu organizatorii (doar pt cronometrare fiind stabilita si plata).

La organizare s-a dat doar o mana de ajutor, cei care au neclaritati ii rog sa urmareasca cum au evoluat lucrurile pe prima si a doua pagina a thread-ului.

Neajunsurile care au fost se datoreaza faptului ca nimeni din RS nu a mai fost la evenimente de genul la Baia Mare sau eventual sa cunoasca personal pe cineva dintre organizatori astfel incat surprizele au aparut la fata locului din cate am inteles.

La Oradea spre exemplu nimeni nu a avut de obiectat asupra sistemului ,fiind asigurate in timp util de catre WSR sursa de curent si imprimanta.

Daca baimarenii zic ca acest eveniment e peste ce a fost pana acum in zona
probabil lucrurile vor evolua in bine data viitoare.

RESPECT Midnight Racers pt ca ati batut atata drum si nu doar de data asta ci si la WSR tuning event, e de apreciat efortul depus si sper sa nu ramaneti dezmagiti si sa mai treceti pe la noi prin vest.

Sper sa ne intalnim toti in toamna la ORADEA daca va mai fi ceva.

PS:in ultimul timp au aparut multi bagatori de seama de forum,tastaturisti si tot felul de experti .... so, cand vedeti ca apare un tren ca MICUTZU aveti macar bunul simtz sa stati la bariera ;)

Iti multumesc mult Criss pt.apreciere .......vreau sa spun ca de cateva zile sa nu zic mai bine de o saptamana vb zilnic la telefon cu Ionut (membru MR din Baia Mare)care avea anumite discuti cu organizatorii despre event si iam spus lui Ionut ba spunele daca vrea sa ai ajutam cu ceva sau se sfatuiasca cu mine ai pot ajuta din experinta acumulata ......cand am ajuns la Baia Mare am fost primit foarte frumos de Ionut care ne-a pus la dispozitie o cabana(MULTUMIM MULT), pe seara ne-am trezit la cabana cu organizatori eventului adika Robert (PROTUNING) si celalalt am uitat cum se numea .....iam intrebat detalii despre cursa si prea multe lucruri nu au stiut sa imi spuna motivandumi ca de liniute se ocupa cei din Oradea parca asa am inteles ca el a platit si gata,l-am mai intrebat de paza cati jandarmi are si mi-a spus ca nu are nevoie si ca are o firma de paza peste 40 de oameni numai sportivi :)))))))) si cand ia-am vazut am lesinat de ras pe cuvant era unul langa mine il scuipau publicul in cap cu seminte...... cum era de asteptat a fost haos lumea a trecut de cordon pana langa pista,motociclisti se tragea in parcare printre masini si in partea cealalta se trageau concurenti.....l-am mai intrebat la cat incepe totul si el a zis ca la 10.00 este gata cu inscrierile eu iam zis ca daca termina la 10.30 este o minune ...evenimentul a inceput la 12.30.....am avut o intelegere cu bani la intrare si cand am ajuns acolo Robert sa dat lovit si sa comportat ca si cum nu ne mai cunostea....sunt multe de spus dar ma opresc aici .....nu am vrut tratament special ca sunt eu MICUTZU dar lipsa de respect si inganfarea a fost la inaltime.....in rest RESPEKT PT TOTI BAIETII DIN BAIA MARE SI NU NUMAI !!!

daflyer_oradea 28-08-07 16:44

Oameni buni, WSR-u a AJUTAT doar la partea de liniute, noi neavand nici o implicare efectiva in nimic, nici un amestec ,...noi doar am ajutat ca am vazut ca nu sunt lucruile puse la punct, nu sunt oameni care sa se ocupe. Noi doar l-am ajutat pe Tristan,ca singur nu ar fi reusit sa faca fata, mai ales ca unii dintre participanti...erau la prima cursa, probabil...a fost un eveniment reusit, felicitari MR ca au batut aata drum, de fiecare data, si...va asteptam cu prima ocazie si la Oradea. Ar fi ceva critici la adresa show-ului, dar...e prima organizare, publicul e destul de "greu de tinut in frau" (asta ca expimare eleganta, altul ar fi fost cuvantul), accesul pana acolo e destul de dificil (oradea - satu mare) drumul e cam dezastru...noi am mers prin Ungaria...
Iar ursuletul lui Domy nu are 380 de cai, nu exagerati si voi, inca nu are atat, are cam 350...cu atat mai meritoriu insa ca a tinut piept lamborghiniuluiului , tvr-ului,...si aproape si m5-ului si Sl-ului...

Norby89 28-08-07 17:31

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 1067582)
ce are loganul meu ma ? Daca erai tare in clanta trebuia sa vi acolo sa comentezi asa pe forum toti vis mari scule....nu inteleg ce a avut loganul meu ?

asa Evo..Fii rau cu ei:twisted:

Yackone 28-08-07 18:55

sa nu uitam ca din partea speedline am fost eu acolo;)

IonutzMFF 28-08-07 19:57

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1069490)
sa nu uitam ca din partea speedline am fost eu acolo;)

pe tine nu te pot uita ...:))

KhaosQ 28-08-07 20:08

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 1069229)
l-am mai intrebat de paza cati jandarmi are si mi-a spus ca nu are nevoie si ca are o firma de paza peste 40 de oameni numai sportivi :)))))))) si cand ia-am vazut am lesinat de ras pe cuvant era unul langa mine il scuipau publicul in cap cu seminte......

Pfoai de mine ce sportivi , mai toti erau peste 40-50 de ani , mineri si altzi fraieri.. ideea e sa aiba mana de lucru ieftina.:!:

protuning 28-08-07 21:53

va salut si i-mi pare rau ca pana acuma nu am avut timp sas intru pe forum!am citit toate posturile si sincer sunt cam ddezamagit ca asta e parerea voastra!
Nu zic ca a fost un show foarte reusit....dar ca deobicei e usor sa comentezi de pe "margine"!!!!!!!!!
Cunosc foarte bine minusurile care au fost pt ca si noi ne asteptam la mult mai mult dar sa nu uitam ca e primul event organizat de noi si tin sa anunt ca e complect pe banii nostrii organizat fara nici un sponzor!!!!!!!nu stiu cine din baia mare scotea din buzunar 8 miare de euro sa riste ca ii pierdein cazul ca vremea este nefavorabila!!!ba chiar ce am vazut eu ca de peste tot am fost umbrit de evenimentele anterioare organizate sub orice critica.peste tot am luato in barba pt ca in oras s-au organizat doua evenimente care fata de al nostru reprezenta doar 10%.
la fel am ramas si fara mancare pt ca cine trebuia sa vina a motivat ca mai bine vinde in targul de masini ca noi nu vom avea nici macar atati spectatori!sunt sigur ca la ora actuala se zgarie pe ochimai tare decat mine!invatatura de minte asta deja pot sa promit ca nu se va mai intampla inainte cu 3 sapt voi avea deja contractul cu firmele cu mancaresi bautura!
A doua problema si zic eu cea mai mare au fost motorciclistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cu toate ca pe majoritatea ii cunosc si-au batut joc de munca noastra fapt pt care MOTORCICLISTII PE VIITOR VOR FI EXCLUSI DIN Pro Street Tuning Event .nici macar moped nu vreau sa mai vad la eveniment!!!!!
cat despre firma de paza doar atat ca i-mi pare rau ca i-am platit!!!!!!!!!!!am fost tras in piept dar si din treaba asta am invatat!!!
acest event a fost organizat in termen foarte scurt !ce pot sa spun ca pe plan local a fost o reusita!nimeni niciodata nu a facut un eveniment mai reusit decat asta asa "naspa "cum a fost!!!
La incurajarile astea nu pote decat sa-mi para rau ca mi-am pierdut timpul si de o luna jumate sunt epuizat din cauza programului aglomerat (organizarea showului + munca de atelier.)
cand era vorba de bilete ,toata lumea i-mi era prieten!!!!!!! dar prietenii adevarati (aia putini)au fost alaturi de mine si am organizat tot ce am putut mai bine pe banii nostrii si cine crede ca asta a fost o afacere pot sa spun ca nu a fost!!!! noi am facut asta doar din pasiune si o vom face anual din ce in ce mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
i-mi cer scuze clubului midnight racers mai ales de la proprietarului seatului cu care am avut o cearta pt ca s-a omogenizat in partea ilegala a evenimentului a trebuit sa itervin si sa opresc cat pot din harababura ce-a fost acolo!!!MICUTULE stii bine ca noi nu ne-am inteles cu nici o reducere!!!!ai batut apropo dar am lasat tema balta!nici decum nu am zis ca asa va fii deoare ce nu sunt singurul organizator!!!dar ca sa ne refacem greseala pt eventul urmator care va fii organizat exemplar invitam clubul vostru fara nici o taxa de intrare respectiv de participare!
multumesc cluburilor wsr si csr pt rabdarea si intelegerea cu care au participat la show!!!!!!!!!!!!!!!!au demonstrat multa civilizatie si in loc sa comenteze mai bine au dat o mana de ajutor pt care nu pot decat sa-i RESPECT!

eu si prietenul meu Marc Marian ne-am straduit sa facem ceva deosebit!!!si ce pot sa zic ca pe plan local am si reusit!!!!pe plan national mai tre sa invatam!!!pt asta prima lectie o avem primita!!!
CU RESPECT ROBERT

LIVIUMARIN 28-08-07 22:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1067972)
bah nishte nesatui in plm...credeam ca in zona aia suntetzi mai coptzi(nu de alta da shi eu tot de pe acolo ma trag in natzie)...sau cel putzin nu ii lasatzi pe ashtia sa va reprezinte.....bah cate curse legale de acest gen atzi avut anu asta la voi acolo? eh ?!

Fiind prima organizare a acestor oameni care v-au facut show ca sa nu statzi in casa sa mancatzi semintze...evident ca a fost cu neajunsuri...dar daca voi va comportatzi asha cu sigurantza ca vetzi sta in casa la semintze in viitor. Prin frazele astea doua va dau reply la totzi care va bagatzi in seama cu atata greatza shi nemultzumire....mai bine stateatzi acasa shi nu vedea shi ochiu vostru o cursa, un TVR un Lambo.....nu ?...ce oameni bah...

@tu ala care te agitzi cu clasele pt mashini: daca citeshti cu atentzie prima pagina scrie cum ca puterea din talon se inmultzeshte cu coeficientzii in cauza daca s-a montat SUPLIMENTAR compresor sau turbina. Daca eu am 170 de cai shi am turbina din fabrica asta nu inseamna ca sar grupa !
Astfel de curse incurajeaza oamenii sa ishi modifice mashinile nu sa ia mashina lu tata shi sa vina la curse.

O singura chestie e de criticat: nu trebuia sa taxatzi asha aiurea....cel putzin nu pe cei care vin de departe.

SALUTARE EU SUNT CEL ,DESPRE CARE ZICI TU CA MA AGIT CU CLASELE,DACA ESTI POSESORUL VW CORADO ,CE POT SA ITZI SPUN CA MI-A PLACUT MULT MASINA SI L-AM GASIT SIMPATIC SI PE POSESORUL EI ,ADICA PE TINE ,AM OBSERVAT CA AI DEPUS EFORTURI CU CRONOMETRAREA ,SI CU ORGANIZAREA DE FAPT CRED CA ERA-I CEL MAI PE FAZA DE ACOLO ,IMPRESIA PE CARE O LASI IN GENERAL ESTE UNA DE LA BUNA ,LA F. BUNA ,DAR DACA AI 170 CP IN TALON TE-AI INCADRAT GRESIT LA CLASA D ,EU TE-AM INTREBAT CATZI CAI ARE MASINA TA ,RASPUNSUL TAU A FOST CA 220 SAU 240 NU AM RETZINUT FF BINE,DAR ACUM NU MAI CONTEAZA ,SINCER DUPA EVENIMENT AM FOST PUTZIN DEZAMAGIT ,DAR STII CUM SUNT OAMENII ,UITA CELE RELE SI LE TZIN MINTE PE CELE FRUMOASE ,ACUM MA GANDESC CU BUCURIE ,CA AM PARTICIPAT LA ACEST CONCURS CU MASINA MEA , PE CARE UNII CAND AU VAZUT-O SA-U INTREBAT UIMITZI ,ZICAND "CE CAUTA ASTA CU CONSERVA ASTA LA CURSE"
SINCER EU AM VENIT CU O ANTICHITATE LA CONCURS ,NUMAI CA ANTICHITATEA ,AVEA IN EA MOTOR NOU ,ASPECTUL EI ESTE JALNIC INCA, (TOCMAI AM CUMPARAT-O SI NU AM REUSIT SA-I FAC MARE LUCRU)ESTE DE APRECIAT TOTUSI, CA IN PRIMA MANSA AM CASTIGAT IN FATZA UNUI BMW MULT MAI NOU, CU MAI MULT DE 70 M IN A DOUA MANSA, M-AI INTRECUT TU CU VREO 40 -50 M ,IAR IN A TREIA AM INTRECUT DIN NOU O TOYOTA CELICA CU MAI BINE DE 5 M.DECI MASINA ESTE A MEA ,NU A TATALUI MEU:-).
SUNT ,SANSE SA MA MOBILIZEZ SA O PUN LA PUNCT ,SI ATUNCI NE MAI VEDEM LA CURSE .
SA AUZIM NUMAI DE BINE! CU SIMPATIE
UITE ITZI TRIMIT SI NISTE POZE DE LA PUPITRU DE "COMANDA "CA SA VEZI CA NU SUNT SUPARAT

Magica 28-08-07 22:30

liviu marin, cu ce masina ai concurat? niste poze dak ai poti pune sa vad ;;)

LIVIUMARIN 28-08-07 22:33

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1069770)
va salut si i-mi pare rau ca pana acuma nu am avut timp sas intru pe forum!am citit toate posturile si sincer sunt cam ddezamagit ca asta e parerea voastra!
Nu zic ca a fost un show foarte reusit....dar ca deobicei e usor sa comentezi de pe "margine"!!!!!!!!!
Cunosc foarte bine minusurile care au fost pt ca si noi ne asteptam la mult mai mult dar sa nu uitam ca e primul event organizat de noi si tin sa anunt ca e complect pe banii nostrii organizat fara nici un sponzor!!!!!!!nu stiu cine din baia mare scotea din buzunar 8 miare de euro sa riste ca ii pierdein cazul ca vremea este nefavorabila!!!ba chiar ce am vazut eu ca de peste tot am fost umbrit de evenimentele anterioare organizate sub orice critica.peste tot am luato in barba pt ca in oras s-au organizat doua evenimente care fata de al nostru reprezenta doar 10%.
la fel am ramas si fara mancare pt ca cine trebuia sa vina a motivat ca mai bine vinde in targul de masini ca noi nu vom avea nici macar atati spectatori!sunt sigur ca la ora actuala se zgarie pe ochimai tare decat mine!invatatura de minte asta deja pot sa promit ca nu se va mai intampla inainte cu 3 sapt voi avea deja contractul cu firmele cu mancaresi bautura!
A doua problema si zic eu cea mai mare au fost motorciclistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cu toate ca pe majoritatea ii cunosc si-au batut joc de munca noastra fapt pt care MOTORCICLISTII PE VIITOR VOR FI EXCLUSI DIN Pro Street Tuning Event .nici macar moped nu vreau sa mai vad la eveniment!!!!!
cat despre firma de paza doar atat ca i-mi pare rau ca i-am platit!!!!!!!!!!!am fost tras in piept dar si din treaba asta am invatat!!!
acest event a fost organizat in termen foarte scurt !ce pot sa spun ca pe plan local a fost o reusita!nimeni niciodata nu a facut un eveniment mai reusit decat asta asa "naspa "cum a fost!!!
La incurajarile astea nu pote decat sa-mi para rau ca mi-am pierdut timpul si de o luna jumate sunt epuizat din cauza programului aglomerat (organizarea showului + munca de atelier.)
cand era vorba de bilete ,toata lumea i-mi era prieten!!!!!!! dar prietenii adevarati (aia putini)au fost alaturi de mine si am organizat tot ce am putut mai bine pe banii nostrii si cine crede ca asta a fost o afacere pot sa spun ca nu a fost!!!! noi am facut asta doar din pasiune si o vom face anual din ce in ce mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
i-mi cer scuze clubului midnight racers mai ales de la proprietarului seatului cu care am avut o cearta pt ca s-a omogenizat in partea ilegala a evenimentului a trebuit sa itervin si sa opresc cat pot din harababura ce-a fost acolo!!!MICUTULE stii bine ca noi nu ne-am inteles cu nici o reducere!!!!ai batut apropo dar am lasat tema balta!nici decum nu am zis ca asa va fii deoare ce nu sunt singurul organizator!!!dar ca sa ne refacem greseala pt eventul urmator care va fii organizat exemplar invitam clubul vostru fara nici o taxa de intrare respectiv de participare!
multumesc cluburilor wsr si csr pt rabdarea si intelegerea cu care au participat la show!!!!!!!!!!!!!!!!au demonstrat multa civilizatie si in loc sa comenteze mai bine au dat o mana de ajutor pt care nu pot decat sa-i RESPECT!

eu si prietenul meu Marc Marian ne-am straduit sa facem ceva deosebit!!!si ce pot sa zic ca pe plan local am si reusit!!!!pe plan national mai tre sa invatam!!!pt asta prima lectie o avem primita!!!
CU RESPECT ROBERT

SALUT ROBERT ,A FOST GREU ,SUNT SIGUR DE ASTA ,CRITICILE AU APARUT IN MARE MASURA ,PENTRU CA OAMENII AU MARE INCREDERE IN VOI ,CA DOVADA CA AU SI VENIT FF MULTZI DESI VREMEA A FOST CAPRICIOASA,AVAND INCREDERE ,AU SI PRETENTZII MARI DE LA VOI,EU AM PARTICIPAT SI LA ALTE EVENIMENTE DE ACEST GEN IN BM ,SI POT SA SPUN CA ACESTA A FOST MAI REUSIT DECAT CELE ANTERIOARE.DACA MA AJUTA CEL DE SUS ,AM SA VIN SI DATA VIITOARE ,AM SA TE CONTACTEZ SI POATE GASIM O CALE SA PRIMESTI SI UN PIC DE AJUTOR DIN PARTEA MEA.
PAREREA MEA ESTE ,CA ACESTE CRITICI ,NU AR TREBUII SA TE SUPERE FF MULT,DACA PRIVESTI DIN ALTA PERSPECTIVA ,ELE SUNT CHIAR FF BINEVENITE ,PENTRU CA TE AJUTA SA VEZI UNDE AU FOST SCAPARI ,IN FELUL ACESTA PUTAND SA LE CORECTATZI ,SI IN FELUL ACESTA ,IN VIITOR SA IASA UN SHOW SUPER BETON,ELE CHIAR TE MOBILIZEAZA SA FI CAT MAI FERM IN ORGANIZAREA URMATORULUI EVENIMENT.
STII CUM E ..DACA PRIMUL IESE MAI SLABUTZ ,DAR URMATORUL IESE APROAPE PERFECT ,ESTE SUPERMINUNAT ,TOTZI VOR FI INCANTATZI.
DACA PRIMUL EVENIMENT ORG. DE VOI IESEA BUNUT ,DAR URMATORUL ,MAI SLAB,ATUNCI CHIAR CA AVEA-I DE CE SA ITZI FACI PROBLEME.
FRUNTEA SUS ,NU MAI FI SUPARAT,(SI EU AM FOST DUPA CURSA ,DAR ACUM E OK,PE VIITOR STIU CUM SA FAC,CA SA FIU LA INALTZIME).
SUCCES!
AS MAI VREA SA ITZI SPUN CEVA,CRED ,CA FOARTE MULTE NEAJUNSURI ,NU S-AR FI MANIFESTAT DACA REUSEATZI SA MONTATZI O STAZIE DE AMPLIFICARE SERIOASA PRIN CARE ,ATZI FI REUSIT SA ANUNTZATI ,CLASELE CARE SUNT IN CONCURS,CASTIGATORII SI DE ASEMENEA, ERA MAI USOR SA-I TZINE-TZI PE SPACTATORI LA LOCUL LOR,NU AR MAI FI FOST NEVOIE ,SA TOT TRIMITETZI ,PE CEI CU DIRIBISTILE ALEA PE PATRU ROTZI, CA INTERMEDIARI ,INTRE VOI SI PUBLIC
UITE ITZI TRIMIT O POZA CU MARIN SI UN FILM ,IN CARE TU IMPINGI UN BMW DE VREO 500 CP

LIVIUMARIN 28-08-07 22:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviumarin (Post 1069846)
salut Robert ,a Fost Greu ,sunt Sigur De Asta ,criticile Au Aparut In Mare Masura ,pentru Ca Oamenii Au Mare Incredere In Voi ,ca Dovada Ca Au Si Venit Ff Multzi Desi Vremea A Fost Capricioasa,avand Incredere ,au Si Pretentzii Mari De La Voi,eu Am Participat Si La Alte Evenimente De Acest Gen In Bm ,si Pot Sa Spun Ca Acesta A Fost Mai Reusit Decat Cele Anterioare.daca Ma Ajuta Cel De Sus ,am Sa Vin Si Data Viitoare ,am Sa Te Contactez Si Poate Gasim O Cale Sa Primesti Si Un Pic De Ajutor Din Partea Mea.
Parerea Mea Este ,ca Aceste Critici ,nu Ar Trebuii Sa Te Supere Ff Mult,daca Privesti Din Alta Perspectiva ,ele Sunt Chiar Ff Binevenite ,pentru Ca Te Ajuta Sa Vezi Unde Au Fost Scapari ,in Felul Acesta Putand Sa Le Corectatzi ,si In Felul Acesta ,in Viitor Sa Iasa Un Show Super Beton,ele Chiar Te Mobilizeaza Sa Fi Cat Mai Ferm In Organizarea Urmatorului Eveniment.
Stii Cum E ..daca Primul Iese Mai Slabutz ,dar Urmatorul Iese Aproape Perfect ,este Superminunat ,totzi Vor Fi Incantatzi.
Daca Primul Eveniment Org. De Voi Iesea Bunut ,dar Urmatorul ,mai Slab,atunci Chiar Ca Avea-i De Ce Sa Itzi Faci Probleme.
Fruntea Sus ,nu Mai Fi Suparat,(si Eu Am Fost Dupa Cursa ,dar Acum E Ok,pe Viitor Stiu Cum Sa Fac,ca Sa Fiu La Inaltzime).
Succes!
As Mai Vrea Sa Itzi Spun Ceva,cred ,ca Foarte Multe Neajunsuri ,nu S-ar Fi Manifestat Daca Reuseatzi Sa Montatzi O Stazie De Amplificare Serioasa Prin Care ,atzi Fi Reusit Sa Anuntzati ,clasele Care Sunt In Concurs,castigatorii Si De Asemenea, Era Mai Usor Sa-i Tzine-tzi Pe Spactatori La Locul Lor,nu Ar Mai Fi Fost Nevoie ,sa Tot Trimitetzi ,pe Cei Cu Diribistile Alea Pe Patru Rotzi, Ca Intermediari ,intre Voi Si Public
Uite Itzi Trimit O Poza Cu Marin Si Un Film ,in Care Tu Impingi Un Bmw De Vreo 500 Cp

Vin Si Imaginile Acum ,din Prima Nu Au Vrut!

LIVIUMARIN 28-08-07 22:43

Quote:

Originally Posted by Magica (Post 1069842)
liviu marin, cu ce masina ai concurat? niste poze dak ai poti pune sa vad ;;)

SALUT, AM MERS CU O MASINA, CU NUMAR DE ARAD,ARGINTIE.

bogo4all 28-08-07 23:02

AR 03 BOP ? Roby stai linistit ca publicul nu prea a simtit lipsurile si au gustat din plin aproape tot dar in special cei 2 drift-eri! Numai bine!!

cicioc 28-08-07 23:03

CRED CA TRE SA RECUNOASHTETI CEVA
A FOST CEL MAI BINE OARGANIZAT EVENT DE PANA ACUM DIN BAIA MARE.
normal ca totdeuna o sa fie nemultumiti dar aceea sunt cei care habar nu au ceea in consta un event de genul, si bineinteles cei ce se super plictisesc si gasesc numai partile rele la to si toate.
mai baieti eu zic sa fiti multumiti de ceea ce s-a intamplat ca poate pe viitor poate o sa fie mai bine dar si voi trebuie sa contribuiti macar cu o parere de bine nu sa tot fiti carcotashi la ceea ce se intampla
din pacate sunt prea obishnuit cu asemenea carcoteli si asshteptati totul sa sa vi se dea ca la carte fara sa contribuiti cu nimic
cum am spus.. macar o parere de bine si fara carcoteli.
bineinteles ca au fost si neajunsuri dar peste tot sunt si mai tineti cont ca la noi nu e asa de mare traditia de a se face un event de genul asta .
data viitoare cred ca o sa fie mai bine , defapt sunt sigur daca va fi , daca va fi organizaat de aceeashi oameni care deja au invatzat cate ceva din acesta
numia bine si felicitari organizatorilor si la mult mai bine pt data viitoare

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning