![]() |
Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007
sper sa nu se super nimeni pentru critica, la anu va fi mai bine sper
oricum GESTUL CONTEAZA :!: :!: :!: |
Quote:
|
Oameni buni, WSR-u a AJUTAT doar la partea de liniute, noi neavand nici o implicare efectiva in nimic, nici un amestec ,...noi doar am ajutat ca am vazut ca nu sunt lucruile puse la punct, nu sunt oameni care sa se ocupe. Noi doar l-am ajutat pe Tristan,ca singur nu ar fi reusit sa faca fata, mai ales ca unii dintre participanti...erau la prima cursa, probabil...a fost un eveniment reusit, felicitari MR ca au batut aata drum, de fiecare data, si...va asteptam cu prima ocazie si la Oradea. Ar fi ceva critici la adresa show-ului, dar...e prima organizare, publicul e destul de "greu de tinut in frau" (asta ca expimare eleganta, altul ar fi fost cuvantul), accesul pana acolo e destul de dificil (oradea - satu mare) drumul e cam dezastru...noi am mers prin Ungaria...
Iar ursuletul lui Domy nu are 380 de cai, nu exagerati si voi, inca nu are atat, are cam 350...cu atat mai meritoriu insa ca a tinut piept lamborghiniuluiului , tvr-ului,...si aproape si m5-ului si Sl-ului... |
Quote:
|
sa nu uitam ca din partea speedline am fost eu acolo;)
|
Quote:
|
Quote:
|
va salut si i-mi pare rau ca pana acuma nu am avut timp sas intru pe forum!am citit toate posturile si sincer sunt cam ddezamagit ca asta e parerea voastra!
Nu zic ca a fost un show foarte reusit....dar ca deobicei e usor sa comentezi de pe "margine"!!!!!!!!! Cunosc foarte bine minusurile care au fost pt ca si noi ne asteptam la mult mai mult dar sa nu uitam ca e primul event organizat de noi si tin sa anunt ca e complect pe banii nostrii organizat fara nici un sponzor!!!!!!!nu stiu cine din baia mare scotea din buzunar 8 miare de euro sa riste ca ii pierdein cazul ca vremea este nefavorabila!!!ba chiar ce am vazut eu ca de peste tot am fost umbrit de evenimentele anterioare organizate sub orice critica.peste tot am luato in barba pt ca in oras s-au organizat doua evenimente care fata de al nostru reprezenta doar 10%. la fel am ramas si fara mancare pt ca cine trebuia sa vina a motivat ca mai bine vinde in targul de masini ca noi nu vom avea nici macar atati spectatori!sunt sigur ca la ora actuala se zgarie pe ochimai tare decat mine!invatatura de minte asta deja pot sa promit ca nu se va mai intampla inainte cu 3 sapt voi avea deja contractul cu firmele cu mancaresi bautura! A doua problema si zic eu cea mai mare au fost motorciclistii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cu toate ca pe majoritatea ii cunosc si-au batut joc de munca noastra fapt pt care MOTORCICLISTII PE VIITOR VOR FI EXCLUSI DIN Pro Street Tuning Event .nici macar moped nu vreau sa mai vad la eveniment!!!!! cat despre firma de paza doar atat ca i-mi pare rau ca i-am platit!!!!!!!!!!!am fost tras in piept dar si din treaba asta am invatat!!! acest event a fost organizat in termen foarte scurt !ce pot sa spun ca pe plan local a fost o reusita!nimeni niciodata nu a facut un eveniment mai reusit decat asta asa "naspa "cum a fost!!! La incurajarile astea nu pote decat sa-mi para rau ca mi-am pierdut timpul si de o luna jumate sunt epuizat din cauza programului aglomerat (organizarea showului + munca de atelier.) cand era vorba de bilete ,toata lumea i-mi era prieten!!!!!!! dar prietenii adevarati (aia putini)au fost alaturi de mine si am organizat tot ce am putut mai bine pe banii nostrii si cine crede ca asta a fost o afacere pot sa spun ca nu a fost!!!! noi am facut asta doar din pasiune si o vom face anual din ce in ce mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! i-mi cer scuze clubului midnight racers mai ales de la proprietarului seatului cu care am avut o cearta pt ca s-a omogenizat in partea ilegala a evenimentului a trebuit sa itervin si sa opresc cat pot din harababura ce-a fost acolo!!!MICUTULE stii bine ca noi nu ne-am inteles cu nici o reducere!!!!ai batut apropo dar am lasat tema balta!nici decum nu am zis ca asa va fii deoare ce nu sunt singurul organizator!!!dar ca sa ne refacem greseala pt eventul urmator care va fii organizat exemplar invitam clubul vostru fara nici o taxa de intrare respectiv de participare! multumesc cluburilor wsr si csr pt rabdarea si intelegerea cu care au participat la show!!!!!!!!!!!!!!!!au demonstrat multa civilizatie si in loc sa comenteze mai bine au dat o mana de ajutor pt care nu pot decat sa-i RESPECT! eu si prietenul meu Marc Marian ne-am straduit sa facem ceva deosebit!!!si ce pot sa zic ca pe plan local am si reusit!!!!pe plan national mai tre sa invatam!!!pt asta prima lectie o avem primita!!! CU RESPECT ROBERT |
3 Attachment(s)
Quote:
SINCER EU AM VENIT CU O ANTICHITATE LA CONCURS ,NUMAI CA ANTICHITATEA ,AVEA IN EA MOTOR NOU ,ASPECTUL EI ESTE JALNIC INCA, (TOCMAI AM CUMPARAT-O SI NU AM REUSIT SA-I FAC MARE LUCRU)ESTE DE APRECIAT TOTUSI, CA IN PRIMA MANSA AM CASTIGAT IN FATZA UNUI BMW MULT MAI NOU, CU MAI MULT DE 70 M IN A DOUA MANSA, M-AI INTRECUT TU CU VREO 40 -50 M ,IAR IN A TREIA AM INTRECUT DIN NOU O TOYOTA CELICA CU MAI BINE DE 5 M.DECI MASINA ESTE A MEA ,NU A TATALUI MEU:-). SUNT ,SANSE SA MA MOBILIZEZ SA O PUN LA PUNCT ,SI ATUNCI NE MAI VEDEM LA CURSE . SA AUZIM NUMAI DE BINE! CU SIMPATIE UITE ITZI TRIMIT SI NISTE POZE DE LA PUPITRU DE "COMANDA "CA SA VEZI CA NU SUNT SUPARAT |
liviu marin, cu ce masina ai concurat? niste poze dak ai poti pune sa vad ;;)
|
Quote:
PAREREA MEA ESTE ,CA ACESTE CRITICI ,NU AR TREBUII SA TE SUPERE FF MULT,DACA PRIVESTI DIN ALTA PERSPECTIVA ,ELE SUNT CHIAR FF BINEVENITE ,PENTRU CA TE AJUTA SA VEZI UNDE AU FOST SCAPARI ,IN FELUL ACESTA PUTAND SA LE CORECTATZI ,SI IN FELUL ACESTA ,IN VIITOR SA IASA UN SHOW SUPER BETON,ELE CHIAR TE MOBILIZEAZA SA FI CAT MAI FERM IN ORGANIZAREA URMATORULUI EVENIMENT. STII CUM E ..DACA PRIMUL IESE MAI SLABUTZ ,DAR URMATORUL IESE APROAPE PERFECT ,ESTE SUPERMINUNAT ,TOTZI VOR FI INCANTATZI. DACA PRIMUL EVENIMENT ORG. DE VOI IESEA BUNUT ,DAR URMATORUL ,MAI SLAB,ATUNCI CHIAR CA AVEA-I DE CE SA ITZI FACI PROBLEME. FRUNTEA SUS ,NU MAI FI SUPARAT,(SI EU AM FOST DUPA CURSA ,DAR ACUM E OK,PE VIITOR STIU CUM SA FAC,CA SA FIU LA INALTZIME). SUCCES! AS MAI VREA SA ITZI SPUN CEVA,CRED ,CA FOARTE MULTE NEAJUNSURI ,NU S-AR FI MANIFESTAT DACA REUSEATZI SA MONTATZI O STAZIE DE AMPLIFICARE SERIOASA PRIN CARE ,ATZI FI REUSIT SA ANUNTZATI ,CLASELE CARE SUNT IN CONCURS,CASTIGATORII SI DE ASEMENEA, ERA MAI USOR SA-I TZINE-TZI PE SPACTATORI LA LOCUL LOR,NU AR MAI FI FOST NEVOIE ,SA TOT TRIMITETZI ,PE CEI CU DIRIBISTILE ALEA PE PATRU ROTZI, CA INTERMEDIARI ,INTRE VOI SI PUBLIC UITE ITZI TRIMIT O POZA CU MARIN SI UN FILM ,IN CARE TU IMPINGI UN BMW DE VREO 500 CP |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
AR 03 BOP ? Roby stai linistit ca publicul nu prea a simtit lipsurile si au gustat din plin aproape tot dar in special cei 2 drift-eri! Numai bine!!
|
CRED CA TRE SA RECUNOASHTETI CEVA
A FOST CEL MAI BINE OARGANIZAT EVENT DE PANA ACUM DIN BAIA MARE. normal ca totdeuna o sa fie nemultumiti dar aceea sunt cei care habar nu au ceea in consta un event de genul, si bineinteles cei ce se super plictisesc si gasesc numai partile rele la to si toate. mai baieti eu zic sa fiti multumiti de ceea ce s-a intamplat ca poate pe viitor poate o sa fie mai bine dar si voi trebuie sa contribuiti macar cu o parere de bine nu sa tot fiti carcotashi la ceea ce se intampla din pacate sunt prea obishnuit cu asemenea carcoteli si asshteptati totul sa sa vi se dea ca la carte fara sa contribuiti cu nimic cum am spus.. macar o parere de bine si fara carcoteli. bineinteles ca au fost si neajunsuri dar peste tot sunt si mai tineti cont ca la noi nu e asa de mare traditia de a se face un event de genul asta . data viitoare cred ca o sa fie mai bine , defapt sunt sigur daca va fi , daca va fi organizaat de aceeashi oameni care deja au invatzat cate ceva din acesta numia bine si felicitari organizatorilor si la mult mai bine pt data viitoare |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning