![]() |
SHA mi-am luat si eu car in sfarsit.....
www.emedia.dap.ro/slz.htm - this is my new car....face 1 sapt miercuri :) |
Felicitari de masina!!! Merge super, nu?
1ooeuroi :shock: stopurile?? Acum zici, ufo??? Astea-s de-afara...Multe multumiri :D |
2 Attachment(s)
inainte de noile jenti
|
Cali...nV6 parca ne stim de undeva.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu o poza masinutei mele..e destul de aiurea poza datorita combinatiei camera foto proasta + lenea de a o scoate din garaj. O sa-i fac altele mai reusite in curand.. Ignorati jegul de pe ea, va rog :)
|
kozz: tare rau de tot masinutza.
PS: in botu' ei e cumva un Mini One ? |
gabi, thanks, sunt foarte mandru de ea :)
da..de fapt e un mini cooper. e al sora-mii dar nu m-a lasat niciodata sa-l conduc :) |
kozz: vorba alora de la Partizan \"Am cu ce ma lauda, sa stie toata lumea, va prezint masina mea, e model si mai ceva\" :lol:
PS: am vazut in Craiova un Mini One rosu aprins... Vai de intestinele mele cat de marfa era. Mai ales sa pui mana pe unu' d-ala cu 200+ cp sau cati dracu' are. Mama... nici nu vreau sa ma mai gandesc. PPS: spune-i sora-tii ca-i rea :evil: |
eh, asta desi e rosu aprins nu are 200cp :) oricum e distractiva masina, foarte stabila in curbe si etc...doar ca are jenti si oglinzi albe (gay!)..deh, masina de gagica :)
stiu ca e rea, dar tot o fur eu o seara din garaj :twisted: sper sa n-o lovesc ca va trebui sa fug de-acasa :lol: |
Quote:
Jantele si oglinzile se pot vopsi, da' asta depinde doar de surioara ta. Oglinzile negre si jantele argintii (sau pot ramane albe, ca se poarta). PS: ai grija :D |
1 Attachment(s)
Uite si bebelusul meu, sau \"tomberonul argintiu\", cum il alinta nevasta-mea... Nu radeti :wink:
|
lool
aritstica poza! |
\"tomberonul argintiu\" ? lolza, interesant
chiar k e artistica poza, imaginatzie bogata :twisted: mashina e frumoasa, s-o conduci sanatos aah, shi inca un aspect, e FULL OPTIONS, bravo, a cam costat ceva |
Fara suparare? Cum ti-ai dat seama ca e full options?
|
Quote:
Episcope, nu e chiar full option, dar e cea mai full disponibila in pachet-oferta (xenoane and sh|t). DoDo a stiut dupa spalatoarele de far. Najpa e c-as mai baga niste bani in ea, dar nu e voie cat timp nu e a mea (citeste \"pana nu platesc si rata reziduala\"). Oricum, am de gand s-o vand dup-aia si sa-mi iau Octavia 4X4 la 150 CP 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning