Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Ce mashini avetzi? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/46-mashini-avetzi.html)

xbogdanel 26-04-04 20:58

SHA mi-am luat si eu car in sfarsit.....

www.emedia.dap.ro/slz.htm - this is my new car....face 1 sapt miercuri :)

BogdanSHA 27-04-04 06:12

Felicitari de masina!!! Merge super, nu?

1ooeuroi :shock: stopurile?? Acum zici, ufo??? Astea-s de-afara...Multe multumiri :D

Morro 28-04-04 19:48

2 Attachment(s)
inainte de noile jenti

synkro 28-04-04 20:05

Cali...nV6 parca ne stim de undeva.. :lol: :lol:

kozz 28-04-04 21:22

1 Attachment(s)
Am facut si eu o poza masinutei mele..e destul de aiurea poza datorita combinatiei camera foto proasta + lenea de a o scoate din garaj. O sa-i fac altele mai reusite in curand.. Ignorati jegul de pe ea, va rog :)

Gabi 29-04-04 09:32

kozz: tare rau de tot masinutza.

PS: in botu' ei e cumva un Mini One ?

kozz 29-04-04 12:08

gabi, thanks, sunt foarte mandru de ea :)
da..de fapt e un mini cooper. e al sora-mii dar nu m-a lasat niciodata sa-l conduc :)

Gabi 29-04-04 12:18

kozz: vorba alora de la Partizan \"Am cu ce ma lauda, sa stie toata lumea, va prezint masina mea, e model si mai ceva\" :lol:

PS: am vazut in Craiova un Mini One rosu aprins... Vai de intestinele mele cat de marfa era. Mai ales sa pui mana pe unu' d-ala cu 200+ cp sau cati dracu' are. Mama... nici nu vreau sa ma mai gandesc.

PPS: spune-i sora-tii ca-i rea :evil:

kozz 29-04-04 15:39

eh, asta desi e rosu aprins nu are 200cp :) oricum e distractiva masina, foarte stabila in curbe si etc...doar ca are jenti si oglinzi albe (gay!)..deh, masina de gagica :)

stiu ca e rea, dar tot o fur eu o seara din garaj :twisted: sper sa n-o lovesc ca va trebui sa fug de-acasa :lol:

Gabi 29-04-04 18:03

Quote:

Originally Posted by \"kozz\"
eh, asta desi e rosu aprins nu are 200cp :) oricum e distractiva masina, foarte stabila in curbe si etc...doar ca are jenti si oglinzi albe (gay!)..deh, masina de gagica :)

stiu ca e rea, dar tot o fur eu o seara din garaj :twisted: sper sa n-o lovesc ca va trebui sa fug de-acasa :lol:

Si cu un motor normal e super pericol masina. E mica, furioasa si stabila.
Jantele si oglinzile se pot vopsi, da' asta depinde doar de surioara ta. Oglinzile negre si jantele argintii (sau pot ramane albe, ca se poarta).

PS: ai grija :D

Jeff 01-05-04 22:48

1 Attachment(s)
Uite si bebelusul meu, sau \"tomberonul argintiu\", cum il alinta nevasta-mea... Nu radeti :wink:

tekno 01-05-04 23:36

lool
aritstica poza!

DoDo 03-05-04 19:12

\"tomberonul argintiu\" ? lolza, interesant
chiar k e artistica poza, imaginatzie bogata :twisted:
mashina e frumoasa, s-o conduci sanatos
aah, shi inca un aspect, e FULL OPTIONS, bravo, a cam costat ceva

B|shOp-VR6 03-05-04 22:05

Fara suparare? Cum ti-ai dat seama ca e full options?

Jeff 03-05-04 23:22

Quote:

Originally Posted by \"DoDo\"
\"tomberonul argintiu\" ? lolza, interesant
chiar k e artistica poza, imaginatzie bogata :twisted:
mashina e frumoasa, s-o conduci sanatos
aah, shi inca un aspect, e FULL OPTIONS, bravo, a cam costat ceva

Mersi, de costat inca mai costa, ca e leasing... :(

Episcope, nu e chiar full option, dar e cea mai full disponibila in pachet-oferta (xenoane and sh|t). DoDo a stiut dupa spalatoarele de far. Najpa e c-as mai baga niste bani in ea, dar nu e voie cat timp nu e a mea (citeste \"pana nu platesc si rata reziduala\"). Oricum, am de gand s-o vand dup-aia si sa-mi iau Octavia 4X4 la 150 CP 8)

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning