![]() |
Re: Supercing GT turbo
e bine ca acum mai sti si tu cu pistoanele si cu axele cum e treaba...........vad ca te-ai dat si pe electronica.
grija mare ca aici nu mai merge cu surubelnita si cu patentul............hihihihihi scuze miliady pt ca iti umplem topicul cu rahaturi d-astea dar unii nu isi vad lungul nasului. aici pun punct. |
Quote:
|
Quote:
alt invidios... :D |
1 Attachment(s)
eu ce sa zic... :)
am facut rost de schema electrica pentru acest motor... am gasit si in autodata toate informatiile posibile si imposibile :) ma apuc de electrica in fortzaaaaa:) |
ti-ai gasit map ?
|
nup. nu inca...
am gasit..dar noi si scumpe sau ieftine si multe din china (comanda de minim 100 bucati). |
Vezi ca din schemuta asta a ta ai eliminat un plus inainte de contact si o masa. Dar sa zicem ca stii sa faci instalatia electrica, pin 4 este plus permanent. pin 6 comanda releul pompei de benzina si injectoare, pin 1 este masa, pe pin 8 este un intrerupator pe clapeta full load.
|
1 Attachment(s)
exact acum am comparat datele din autodata cu schemutza mea :)
|
Quote:
Electronica e pt tocilari,carburatia,jigloare calculate,tuburi venturi,pompe şpriţ ...acolo e arta ! "hihihihihih" (si un smilee ce vomita) |
hahahahaha
ma faci sa rad "inginere" bnz........ai auzit si tu de aceste denumiri, sau ti-au desenat altii ca sa poti intelege???? vad ca te cam intarati dumneata.....de ce oare?...te doare?????? inca o data imi cer scuze fata de "proprietarul" acestui topic |
Lumineaza-ne si pe noi sa stim despre ce vorbesti, ca eu n-am vazut filmul asta. Vad ca razi, si nu e frumos sa razi de unul singur. Am inteles ca in ochii tai Bnz-ul e un venetic, ca in 2005 nu stia multe despre motoare, dar spune-ne si despre tine cate ceva, nu e frumos sa dai cu piatra si apoi sa fugi.
|
Tu ai idee cat de mult mi-a trebuit sa caut caracterele romanesti ? Nu ma prea descurc cu tastele la lEptop si imi era frica,ca poate nu intelegi ce mi-au desenat aia "altii" ! :lol:
P.S. care poate sa imi recomande un unguent pt durerea de cot ? |
Voltaren emulgel 1% :lol:
|
ce noroc si cu laptopurile astea................acum toti au internet
eu iti recomand vasilina....d-aia de calitate de folosesti tu la curse bafta |
omfg... get a rooom !!!! :-P
acuma sincer nu s-ar putea deschide un thread separat pt discutia asta ? prea mult offtopic dauneaza grav sanatatii... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning