Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

andre98fug 28-03-08 15:54

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1451743)
dupa cum vad, sti si tu cum poate sa te cucereasca un e39:D:D:D

pe mine nu m-a cucerit cred ca mama m-a nascut intr-un BMW pentru ca face parte din mine suntem facuti unul pentru celalalt;)

CED 28-03-08 16:00

Quote:

Originally Posted by andre98fug (Post 1452601)
pe mine nu m-a cucerit cred ca mama m-a nascut intr-un BMW pentru ca face parte din mine suntem facuti unul pentru celalalt;)

frumos spus - si ma bucur din suflet ca mai e cineva asa ''bolnav'' ca mine - deja prietenii nu mai suporta sa ma auda vorbind de mr cat

andre98fug 28-03-08 16:10

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1452611)
frumos spus - si ma bucur din suflet ca mai e cineva asa ''bolnav'' ca mine - deja prietenii nu mai suporta sa ma auda vorbind de mr cat

nu mai suporta pt ca nu stiu cu adevarat ce inseamna sa-ti iubesti masina;)

CED 28-03-08 17:10

luni o sa ajunga jantele - numai sa am timp sa ma duc dupa ele - ca mr cat nu mai are rabdare - sper sa ii stea bine cu ele si promit poze cit de repede

CED 28-03-08 17:19

Quote:

Originally Posted by andre98fug (Post 1452626)
nu mai suporta pt ca nu stiu cu adevarat ce inseamna sa-ti iubesti masina;)

colegii din club ma sustin si cu ei pot vorbi linistita - in rest, recunosc ca sint stresanta - :D:D:D - ce conteaza e ca mie imi e drag mr cat

de cit timp ai frumoasa bestie?

andre98fug 28-03-08 20:33

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1452723)
colegii din club ma sustin si cu ei pot vorbi linistita - in rest, recunosc ca sint stresanta - :D:D:D - ce conteaza e ca mie imi e drag mr cat

de cit timp ai frumoasa bestie?

de 5 luni cu e39 dar am avut in tara 2 e36 si sunt f.multumit de marca bmw;)

andre98fug 28-03-08 20:44

Quote:

Originally Posted by andre98fug (Post 1453101)
de 5 luni cu e39 dar am avut in tara 2 e36 si sunt f.multumit de marca bmw;)

si ne arati si noua ce jante ai de gind sa-i pui sau e surpriza?si mai am o nelamurire de la ce vine CED?:?:

CED 28-03-08 21:35

jantele o sa vina luni asa ca mai bine astept si o sa pun poze reale - deci e supriza - eu sper ca vor da bine pe masina - cel putin in simulare dadeau bine - dar sa vedem - sa speram ca si de data asta incapatinarea mea de a alege ceva indraznet se termina cu bine

CED vine de la numarul golfului care l-am avut cind am intrat pe forum si pentru mine nu mai inseamna nimic, dar cel care are acum masina a continuat ce am inceput eu cu golful si sper ca la urmatorul show vom merge impreuna

bodyspeed 28-03-08 22:04

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1453229)
jantele o sa vina luni asa ca mai bine astept si o sa pun poze reale - deci e supriza - eu sper ca vor da bine pe masina - cel putin in simulare dadeau bine - dar sa vedem - sa speram ca si de data asta incapatinarea mea de a alege ceva indraznet se termina cu bine

Dupa mine o sa iasa super bine, este o surpriza fff frumoasa, abia astept sa le vad puse..dar si live :D
Sa le stapanesti sanatoasa de pe acum iti zic.. fara incidente :D
si astept sa le vad puse pe Mr cat , cred ca abia asteapta :D

bebe_spania 30-03-08 12:43

fff frumoasa . sa ai grija de ea.

cred ca toti isi doresc o sotie ca tine , cel putin a mea a inceput sa faca crize cand vede ca dimineata masina, dupa amiaza masina seara masina :p:)

CED 30-03-08 15:05

Quote:

Originally Posted by bebe_spania (Post 1455561)
fff frumoasa . sa ai grija de ea.

cred ca toti isi doresc o sotie ca tine , cel putin a mea a inceput sa faca crize cand vede ca dimineata masina, dupa amiaza masina seara masina :p:)

esti dragut - dar nu sint atit de norocoasa - el vorbeste cu dispret de pasiunea mea si de mr cat si imi e foarte greu -
a considerat de la inceput ca e o masina prea puternica pt mine - apoi ca lucrez prea mult la masina - ca conteaza masina prea mult pt mine .... sigur cunosti scenariu ....:cry:

andre98fug 30-03-08 15:16

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1455762)
esti dragut - dar nu sint atit de norocoasa - el vorbeste cu dispret de pasiunea mea si de mr cat si imi e foarte greu -
a considerat de la inceput ca e o masina prea puternica pt mine - apoi ca lucrez prea mult la masina - ca conteaza masina prea mult pt mine .... sigur cunosti scenariu ....:cry:

pentru mine masina e pe primul loc pe urma o relatie deci intelegi ce vreau sa zic?;)

CED 30-03-08 15:41

Quote:

Originally Posted by andre98fug (Post 1455780)
pentru mine masina e pe primul loc pe urma o relatie deci intelegi ce vreau sa zic?;)

inteleg si mi se pare firesc sa ai o pasiune care sa te faca sa nu iti pese de toate timpeniile din viata

eu nu am vrut sa stabilesc cine conteaza mai mult - competitia nu era intre el si masina ci intre el si ce pot eu realiza

andre98fug 30-03-08 16:17

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1455812)
inteleg si mi se pare firesc sa ai o pasiune care sa te faca sa nu iti pese de toate timpeniile din viata

eu nu am vrut sa stabilesc cine conteaza mai mult - competitia nu era intre el si masina ci intre el si ce pot eu realiza

va veni ziua cind te va pune sa alegi:el sau mr.cat:cry:crede-ma!

CED 30-03-08 16:36

Quote:

Originally Posted by andre98fug (Post 1455866)
va veni ziua cind te va pune sa alegi:el sau mr.cat:cry:crede-ma!

nu fi sadic

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning