![]() |
Re: Roman
Daaaaaaaaaaaaaaaamn!!! Am ramas socat...desi nu il cunosc, desi nu il stiu decat din vedere...am ramas socat...zilele trecute eram in Elite dupa niste prajituri si a trecut pe langa mine sa suit pe motorul lui verde (pacat si de motor) si a plecat...intotdeauna in oras lam vazut linistit...nu ca altii pe o roata sau alea alea...ce pot sa spun, DUMNEZUL SA IL ODIHNEASCA!!!
Is satul...mam saturat sa vad pe forumul asta numai moarte...is satul sa vad accidente mortale intre fanatici...is satul...is momente cand nici nu imi vine sa mai trec de 80 (vb. cat se poate de serios)...calc pedala si imi vin in cap toate imaginile cu cei care sau stins dintre noi sau imagini de pe 4lol.ru... VIATA ARE PRIORITATE!!! AMIN!!! |
Quote:
VIATA ARE PRIORITATE!!! AMIN!!! Si Dumnezeu sa il ierte pe cel decedat DAR tipul nu este ROMASCANUL CU MOTO VERDE!!! INFORMATIILE CARE LEAM AVUT CAND AM SCRIS ACEST POST SUNT SI AU FOST TOTAL ERONATE!!! NUMA BINE |
este un baiat din luizi calugara, din judetul bacau, la 5 km de municipiul bacau.
un baiat simplu, calm, avea ca pasiune cantatul la nai, nu era genul agresiv, sau alceva... asta i-a fost sa fie, din pacate... soferii nu tin cont de motociclisti si rezultatele... lasa familii plangand... |
in romania ..motociclistii nu sunt respectati deloc de catre soferi :(....
|
sorry pt dezinformare dar motocicleta respectiva era identica cu a lui si nu m'am gandit ca poate fi una la fel in zona....
|
Quote:
|
Da, Dumnezeu sa il odihneasca n pace pe cel mort si sa il pazeasca pe cel viu!!!
|
La multi ani 26 WRC !!:-) Sa te vedem cu plasticu ala in mana cat mai repede :D
|
La Multi Ani !!! WRC:)....sa fii sanatos !!!!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
MULTI ANI COLEGA SI PETRECERE FRUMOASA IN SEARA ASTA :)) Vezi maine dim sa nu mirosi prea tare a boutura ca te pasez la altu' in masina :)) Numa bine
|
mersi mult baieti, sa vina plasticu:D:D:D
|
Nu ne cunoastem noi prea bine.. dar la multi ani WRC-ule :lol: sa ai parte de plastic si de toate celelalte urari de bine... ;)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning