Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

Bmw_Rulllzzz 30-08-07 17:07

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

:D are acelasi model de spoiler de care aveam eu inainte :-P

dexter_20 30-08-07 17:18

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

dap da spoilerul spate e modelu de care are aleks. pacat ca nu se vede si soferita de max 25 care se odihnea

AndreiC 30-08-07 22:03

da...pacat ca nu se vede...spoilerul spate ;)

geani29 30-08-07 22:08

Quote:

Originally Posted by Copacel (Post 1072899)
poi de ce ? =)))

Pentru că mie nu-mi place culoarea roz deloc. :rolleyes2 Şi nu-s singura:lol:

AndreiC 30-08-07 22:12

se poate.....atuncea ramanem la ideea de "girls inside...just naked"...fara roz ,fara nimic ;)

geani29 30-08-07 22:16

Păi rămâi tu la ideea asta.:-P Eu zic pas la culoare;) :lol:

AndreiC 30-08-07 23:21

e alegerea ta...nu ma bag ;)eu imi vad de a mea ;)

aleks 01-09-07 11:06

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1073137)
dap da spoilerul spate e modelu de care are aleks. pacat ca nu se vede si soferita de max 25 care se odihnea

hmm... strutocamila :)
ori pui kit complet de la o firma, ori lasi masina stock, nici la dacie nu-i bine sa pui sapte feluri de spoilere :lol::lol:

aleks 04-09-07 17:53

am mutat topicul vostru de pe bacau pe onesti, sper ca nu va suparati :)

Andrey_FL 04-09-07 17:54

nu ne suparam....multumim;)

aleks 06-09-07 12:54

cu multa placere :)

BascaBV 07-09-07 14:19

Dragutze masini prin Onesti ... Ash avea o sugestie la masina lu BMW Rulzzz ... semnu de la 4tuning ... am vazut ca e o moda la voi sa fie pus central ... :| zic eu ca ar da mai bine stanga sus .. parerea mea si ink o chestie ... v-ar trebui o sectiune de Sa vorbim despre tot ... si Evenimente ...

Bmw_Rulllzzz 07-09-07 16:28

nu este o moda sa fie central. initial am vrut sa-l pun in sanga sus. dar acolo am parasolarul si n-am putut sa-l pun. restul de pe aici de prin onesti, cand le-am dat stickere le-am zis ca cel mai bine da in stanga sus, dar ei au zis ca e mai bine pe mijloc ca vazuse la mine. si asa am lansat o noua moda....si-am incalecat pe-o sa..........

BC 37 ALB 11-09-07 13:39

4 Attachment(s)
mda... super tare .....

Andrey_FL 11-09-07 14:16

aceasta mashina e din Bucuresti e de vanzare...mashina e din '93 are suspensii sport , motor modificat , angel eyes . stopuri clare , sunet , motor de 2000 de vreo 150 de cai parca....proprietarul e fratele unui vecin de-al meu...tare mashinutza...

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning