Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

DACIA-Wrc 23-11-07 08:15

Re: al meu daewoo cielo rosu

pe ce le`ai pus de ce`ai facut cerc?
ca eu am intercat pe sticla de tedi, dar apoi nu am mai putut scoate cercul din gat si `a rupt unu :D

BGD_NNE 23-11-07 17:18

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1211907)
pe ce le`ai pus de ce`ai facut cerc?
ca eu am intercat pe sticla de tedi, dar apoi nu am mai putut scoate cercul din gat si `a rupt unu :D

poi daca le-ai strans si tu pana erau fixe sa nu le mai poti misca !!! nu ieseau nici macar prin rotire ???

DACIA-Wrc 23-11-07 21:01

nu ca gura ii mai mare decat mijlocul :P ...sticla seamana cu aia de fanta :P

Andrey_FL 24-11-07 15:19

MATZA...salut...sunt un prieten de al lui Vali(Tzestos) care are cielo ala alb de BC cu PMC la numar....mi-a zis sa iti spun ca inca mai e interesat de faruri..si ca el e liber oricand vrei....sa ii dau un semn un beep sa-l suni ca sa vorbiti....
scz de off

tzestos 26-11-07 23:28

Salut.Daca are cineva nr d tel al lui mihai un pm pls.Scuze d off

MaTzA 27-11-07 19:18

nu este nici un off...scuze ca nu am mai raspuns dar nu am avut net. tzestos din pacate arhiva mea de la mess nu era activata si am pierdut numarul. da-mi un pm cu el. si saptamana asta o sa te sun eu.
in rest pus proiectul cu spoilareala in stand by din cauza frigului...

Bogdan2fsc 28-11-07 19:44

bafta cu masina in continuare :)poate ma plimbi si pe mn o data stau in titan :D

MaTzA 04-12-07 15:50

Re: cielo rosu

stie cineva cati metrii de teava intra de la serpi pana la finala?

Geo_ZGA 04-12-07 16:00

vrei sa-ti tragi pexal? :lol: :D
on topic: vezi pe site la borla, ca au dimensiunile esapamentelor pt cielo... sau daca ai rabdare, cauta pe forum ca le-am pus eu pe undeva, dar nu le mai gasesc...

Snapy_xxl 04-12-07 16:11

2 Attachment(s)
cred ca astea sunt nu?

tzestos 05-12-07 14:45

salut.tin sa va anunt ca mi-a montat matza cerculetzele in faruri si se vede f bine,avand in vedere ca a lucrat in frig si in ploaie.poze mai pe seara sper

Geo_ZGA 05-12-07 15:01

Da Snappy, alea sunt...
tzestos, pai sa bagi poze... le stiu pe alea vechi ale lui Matza, alea pe care el avea asta vara... doar ca mi s-au parut prea sterse. poate la tine a iesit mai bine :)

tzestos 05-12-07 15:40

eu sincer am ramas uimit cand am vazut ce bine poate sa arate.lumina este alba,puternica si cerculetzele sunt mult mai mari deact si-a pus el in vara.astept un cablu de date sa scot pozele de pe tel

MaTzA 05-12-07 16:21

multumesc pentru pozele cu dimensiuni. vreau sa trag o evacuare calumea...dar am cazut in groapa din lipsa de fonduri...vedem pe parcurs...
cat despre angel eyes...la mine erau inele...la tzestos sunt bratari :D
p.s. hai mai repede cu pozele :P

tzestos 05-12-07 17:03

2 Attachment(s)
au venit 2 poze.la celelalte au survenit niste pb.revin cu alte poze

All times are GMT +2. The time now is 03:28.

- Copyright 2026 4Tuning