![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
fain kitu.
ce culoare va avea masina cand va fi gata? ft buna treaba baieti. |
Pt. Robi-cum, Si Fiat-ul Tot Tu L-ai Facut Singur? Asta-i Culmea!
Pentru Cei Ce Nu Stiu, Remus De La Pro Street Tuning Baia Mare A Proiectat Si Executat Si Fiat-ul. Nu Trebuie Sa Fii Mare "tuner" Sa Faci Niste Poze Si Sa Te Lauzi Cu Munca Altora. |
omule , titlul e Lucrari Pro Street tuning , si nu LUCRARI ROBY....
|
Foarte reusit noul kit de logan, Roby, ai un pm de la mine,nu ai raspuns nici in zi de azi,nu te condamn !......
ps: cand mai pui mana pe un tico pe acolo, dai un semn de viatza ? M'ar interesa un eleron daca se poate |
Quote:
|
Auzi, reddish...ti-ai facut user doar sa bagi strambe??? Ai doar 5 posturi si alea facute toate aici.... Ai putea sa ne lasi... :D
|
eu zic sa va calmati sa vorbiti aiurea despre niste oameni pe care unii din voi nici nu i-ati vazut in viata voastra...robert v-a merge un nou drum iar remus va ramane cu prostreet-tuning...motivele pentru care au ales aceasta cale nu sunt motive de discutie pe forum ...punct;)
|
eu l-am cunoscut pe Robert , chiar ft bine....in cele 2 zile de stat la Baia Mare..
|
reddish.nu stiu ce te doare si nu stiu sa fii zis ca eu am proiectat fiatul chiar ca nu eu l-am facut. singurul proiect 100 % al meu este loganul alb care e facut doar din ambitia mea si efortul meu
dealtfel toate astea nu conteaza deoarece eu si remus am format pro street tuning,dar daca te uiti mai atent doar eu am promovat firma atat pe internet pe frumuri cat si la expozitiile tuning din toata tara. aaa si pe banii mei !!! dupa ce teminam loganurile si rangeul eu i-mi deschid noul atelier . cu remus nu sunt certat decizia a fost a mea ,dupa care am ajuns comun acord si ne continuam afacerile separat ! matritele ce le-am facut impreuna pana la ora actuala ramana la uz comun. a fost o hotarare foarte grea mai ales ca am pus atat suflet in pro street tuning si dupa ce am promovat 6 ani firma in tara fara care nu se auzea de noi. in curand (in aprox o luna) deschid noul atelier care sper sa arate asa cum mi-am visat acum 6 ani. noua firma se va numii Pro Tuning am ales acest nume pt ca asta mi-e userul pe acest forum si se deriveaza direct din pro street tuning astfel va fii mai usor sa se faca legatura . CU RESPECT ROBERT |
Quote:
|
se vede treaba ca nu il cunosti klumea. nu sunt informat din interior, ii cunosc si stiu cati bani face Roby sau mai bine zis cat nu face. vezi ce a scris si proprietarul Loganului despre el. A nu se confunda asa cum ai zis firma cu persoana. Pentru firma, tot respectu. pentru Roby, :chainsaw::chainsaw:
|
Quote:
Cu mai mult respect, un client al tau personal suparat. |
Am uitat sa zic ca Loganul, singurul tau proiect 100% singur e un esec lamentabil pentru care vei fi si dat in judecata din cate am auzit.
Incepe sa se vada ca esti pe nicaieri fara Remus. Cu cel mai mare respect. |
Eu la fel ca si ceilalti as fi tare CURIOS de ce numesti loganul un ESEC ... niste detalii ! daca tot incepi ceva duci pana la capat ca vorbe aruncam toti... vorbe dar argumente nimeni!
|
E cel mai frumos Logan din Romania, cel mai frumos Logan vazut vreodata. Asta inseamna esec ? Poate nu stim noi anumite chestii sau ceva..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning