![]() |
Re: Evenimente
felicitari baieti :d
|
Ma Yackone in ultimu timp ai cam lipsit de la evenimente! ce s-a implantat cu tine???? tzia murit motanu??:lol:
|
mah eu stau acum o perioada pe tusa....situatia ma forteaza;)
|
felicitari mugur pt cupa,syc@ pt spectacol si bigu si eu care am fost furati defapt la cronometru ca altfel ieseam campioni a Ungariei(glumele astea)......
ps:felicitari tuturor concurentilor |
mwahhahaha! tin sa-l felicit si eu p mugur care nu a plecat niciodata cu mana in buzunar de la autocrono , pe bulan care se credea p faleza la mare , tot p el ca a teleghidat masina lu mugur (prietenii stiu) si p blondu care a demonstrat ca este un copilot mai bun ca mine:))
|
Quote:
Bigu stie de la Bucale cand am fu intrun weekend pana acolo ...ca sa vedem un "tuning show de 7 masini borate..." si sa vedem un film in mall...dar tot noi am fu!!!:)) in orice caz...premiul e al gastii:D:D:D |
S-A STRIGAT ...S-A VOTAT!!!!MAINE ADICA 26.12.2006...DUPA CUM VEDETI CA NINGE...BAIETII CARE AU FU IN SEARA ASTA STIU CE BASCALIE A FU IN ORAS!!!:twisted: :twisted: :twisted: ....LA ORA 19.00 IN LIVADA POSTEI SE VA STRANGE O ECHIPA MARE SI MEREM SA RUPEM TOATA ZAPADA DIN POIANA!!!!SPERAM SA FIM CAT MAI MULTI!!!!
SPEEDLINE SI GHOST RACING TEAM!!!!!!!!!! SA ZBOARE ZAPADA.....!!!!;););) |
27 Attachment(s)
Poze de la concursul de indemanare Sfantu Gheorghe ...
|
s-a Strigat ...s-a Votat!!!!azi ...dupa Cum Vedeti Ca Ninge...la Ora 19.00 In Livada Postei Sa Ne Strangem O Echipa Mare Si Sa Merem Sa Rupem Toata Zapada Din Poiana!!!!speram Sa Fim Cat Mai Multi!!!!
speedline Si Ghost Racing Team!!!!!!!!!! sa Zboare Zapada.....!!!!;););) |
Mergem mergem!!!!!!
|
intrebare scurta: te-ai gandit de 2 ori?
nu ai ce face in poiana... |
plus ca astazi nu mai dadea voie sa mai urce nimeni..........
|
Simbata iar se tine indemanare la Sf Gheorghe. Care veniti?
|
daca e zapada ma prezint cu corsa
|
Quote:
si BTW: sa stii ca mere in poiana daca stii unde ...;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning