![]() |
Re: Help Thread
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
:lol: ce treaba am eu.Eu va dau cand o sa-m iau eu :lol: si pana atunci mai e
|
cel mai bine cumperi un ziar de profil si cauti numerele de telefon din oras, suni si gata, sau te plimbi pe bulevardul de la Sanitas si gasesti un golf 3 ok la 1450 euro, neinmatriculat, dar e golf. erau acum cateva zile mai multe golfuri acolo, inclusiv unul tunat cu jante adevarate.
|
ala alb cu faruri de golf4 pe fundal negru cu jante borbet parca lasat la nesimtire (vb. lu dadi:lol:)
|
Quote:
|
Stai cuminte ca dai la stat pe taxa mai mult decat ai da pe masina s-o cumperi ;)
|
Quote:
|
scrie pe el ca este 200 euro taxa. sa fie mai mult de atat? eu zic ca numai farurile, stopurile si jantele acopera suma ceruta de vanzator si masina devine moka.
:lol: |
Quote:
|
sa fie si 600 taxa daca ajungi la 2000 pentru acea masina cu toate taxele si numere de Ro eu zic ca nu e rau deloc avand in vedere ca nu este o masina stock si nici nu este modificata in parcare.
acum depinde si cum se prezinta in rest masina, motor, suspensii, etc. sper sa o cumpere cineva pasionat si sa o vedem la plimbare toata ziua prin oras. |
Quote:
|
Quote:
|
Sãfii,care ma ajuta si pe mine cu un sac de dormit pe weekend?NU RAMAN DATOR !!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning