![]() |
Re: Ct-10-Ntz
si inca ceva:P de unde ai consola dintre scaune? ca e marfa:-) e din comert?:?:
|
Quote:
Quote:
|
nice potzi sa imi aratzi niste poze in plus ca mar interesa si pe mine:P ms mult:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Revenim la normal :D
|
Quote:
bordul il am in genul tau cum e in poza de la inceputul forumului tot cu torpedou pe mijloc. materialele folosite, daca ai taiat ceva de la scrumiera in jos, scos, masuratori etc... thx |
Arata bine cu farurile alea :) Fa-i niste poze mai clare. Si renunta la PARAVANTURILE alea de pe stergatoare.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa am masurat oricum io am mai taiat pe unde a mai trebuit din ea ca sa o fac sa stea asa bine
|
nu ai o camera foto digitala ? sa vedem si noi mai bine bordul :D
|
blana:P misto facuta dar la pedalier cum e? ca asa ceva am facut si eu dar mai curbat si un pic mai inaltutz la schimbator dar acolo la pedalier am eu dubii.... ms ptpoze oricum:D
|
Quote:
tego este un fel de placaj din cate am inteles nu? iar consola din cate se vede in a doua poza pare a fi imbracata in piele sau imitatie de piele inclusiv bordul? cat despre ceasurile din consola presupun ca sunt cele 2 din dreapta bordului. daca ai renuntat la pozitia lor originala, ai acoperit spatiul din bord tot cu tego? (in cazul in care nu ai pus altceva in locul ceasurilor) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
masinutza mea aia alba e a unui prieten
|
Quote:
am inteles despre bord... la mine e modelul acela cu ceasurile de ulei si apa pe dreapta imediat dupa scrumiera cu butoanele pe centru si fara guri de aer. ms de info si de poze |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning