Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

radu.3 08-08-09 19:26

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Is pe dinam mah :lol:

D.Y ¬ 08-08-09 20:59

5 Attachment(s)
Am avut o mulţime de biciclete, dar s-au īntāmplat diferite evenimente.

Īn Germania mă plimb cu ceea albă - cervelo: echipată schimano 105 piese foarte bune, bicicleta a ajuns cu unele cerinţe la preţul de 1200E. O am de 1 an jumătate şi se ţine bine la cum merg eu.

Cadou de ziua mea am primit acum 2 ani cursiera roşie + mountain bike de la CUBE tot la fel o firmă tare bună. Nu am avut probleme cu ele. Preţul nu īl ştiu deoarece a fost cadou.

Īn Romānia mă plimb deocamdată cu o semi-cursieră Olympus mi-a trimis-o fratele meu din Anglia. A fost 500 lire a fost redusă la 200 după care a mai trecut pintr-o reducere şi a cumpărat-o cu 99 de lire.Cauciucurile trebuie să le schimb īn rest s-a ţinut tare.

Acum visez la o cursieră Orbea din carbon la 6000E. :))

spiner 08-08-09 21:20

de la nastere am avut 2 biciclete

prima a fost una medie ce avea anvelopele pline :X nu avea camera
si ultima a fost una chinezeasca

Strainger 23-08-09 15:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2543972)
Am avut o mulţime de biciclete, dar s-au īntāmplat diferite evenimente.

Īn Germania mă plimb cu ceea albă - cervelo: echipată schimano 105 piese foarte bune, bicicleta a ajuns cu unele cerinţe la preţul de 1200E. O am de 1 an jumătate şi se ţine bine la cum merg eu.

Cadou de ziua mea am primit acum 2 ani cursiera roşie + mountain bike de la CUBE tot la fel o firmă tare bună. Nu am avut probleme cu ele. Preţul nu īl ştiu deoarece a fost cadou.

Īn Romānia mă plimb deocamdată cu o semi-cursieră Olympus mi-a trimis-o fratele meu din Anglia. A fost 500 lire a fost redusă la 200 după care a mai trecut pintr-o reducere şi a cumpărat-o cu 99 de lire.Cauciucurile trebuie să le schimb īn rest s-a ţinut tare.

Acum visez la o cursieră Orbea din carbon la 6000E. :))

Aia alba arata fain:love: eu am un pirci de vreo 7 ani se tine bine da vreau sa o vopsesc si sa o fac in stare exceptionala cum a fost odata, a fost adusa din Italia luata cu suma de 900 euro dar, eu am luato cu 50 de euro

andi_cimpean 23-08-09 17:58

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2579430)
Aia alba arata fain:love: eu am un pirci de vreo 7 ani se tine bine da vreau sa o vopsesc si sa o fac in stare exceptionala cum a fost odata, a fost adusa din Italia luata cu suma de 900 euro dar, eu am luato cu 50 de euro

cred ca atunci cand ai luat-o nu arata a bicicleta de pensionar :lol:...

zici ca este TOHAN curat :lol:...

Strainger 23-08-09 18:52

Este bicicleta de familie si asa am luat-o, dar avand in vedere ca ma duc la prins peste foarte mult, o las ca asa.

D.Y ¬ 24-08-09 14:28

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2579824)
Este bicicleta de familie si asa am luat-o, dar avand in vedere ca ma duc la prins peste foarte mult, o las ca asa.

Pentru prins peşte este tocmai bună.
Dacă vrei să o faci din nou tānără ai ceva de muncă. ;)

(!8Y_M 24-08-09 19:29

nu tuturor le place BMX... DH... trial.. sau mai stiu eu ce... poate omului ii place clasic.. old scool...:peace::peace::peace:

bft la restaurare...

xgeox 25-08-09 17:27

1 Attachment(s)
N-am maii postat de mult pe aici.Bikla mea cu noul cadru.In curand majoritatea pieselor vor fi schimbate.

aleyx_oltcit 25-08-09 18:02

3 Attachment(s)
frumos frumos...faci downhill cu ea?...si uite cu ce ma laud eu:rolleyes2 ...si urmeaza un trial home made..dar mai intarzie din lipsa de fonduri :(

andi_cimpean 25-08-09 23:50

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2584964)
N-am maii postat de mult pe aici.Bikla mea cu noul cadru.In curand majoritatea pieselor vor fi schimbate.

ma uitam pe net...si am vazut ca doar un cadru pentru bicla asta, costa 1500 de lire...:oops:

(!8Y_M 26-08-09 10:59

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2585060)
frumos frumos...faci downhill cu ea?...si uite cu ce ma laud eu:rolleyes2 ...si urmeaza un trial home made..dar mai intarzie din lipsa de fonduri :(

pune mana si aranjeaza cadrul mai intai... taie-l.. sudeaza-l.. vopseste-l... sa fie gata.. ca piesele vin usor usor

aleyx_oltcit 26-08-09 11:06

da zice'ti ma ceva si de bicicleta mea :))e urata e frumoasa?

D.Y ¬ 26-08-09 13:55

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2586774)
da zice'ti ma ceva si de bicicleta mea :))e urata e frumoasa?

E frumoasă pānă acuma.
Nu-ţi pierde răbdarea.
Uşor uşor o să fie gata.

Culoarea aşa a fost sau ai vopsit-o?:D

(!8Y_M 26-08-09 14:31

1 Attachment(s)
nu-i a mea... gasita pe net... roman inventiv...:| e facuta de "daunhil"... nici nu vreau sa ma gandesc cum te dai jos/ urci pe ea... ca pe cal:))

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning