![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Am vazut acum 30 minute un carrera s parcat in piata unirii si un s 63 amg dar nu am avut nimic cu ce sa le fac poze!Carrera era cu nr de anglia daca nu ma insel iar AMGul de bucuresti!
|
de 3 zile tot vad un M6 albastru in spate la Hala Centrala langa UNISEM am sa fac maine poze , era cu numere de italia
|
vazut in seara asta pe copou un maserati grand turismo alb.. superb
|
Am vazut si eu acel maserati GranTurismo (asa se scrie corect) aseara la 10 in Tatarasi!Este cu numere rosii de Bucuresti si mergea foarte incet,daca avea 30 km!Este superb,vorba ta espinoza!
|
Am trait sa o vad si pe asta...limuzina ne invata sa scriem corect.:lol:
|
hai ca o fo tare:))))=)))))
|
11 Attachment(s)
Un porsche carrera si un mustang!
|
5 Attachment(s)
Am reusit sa prind masseratiul de care va spuneam,un VW dragut dupa parera mea si in ultima poza in stanga la taxi un dodge viper...!
|
Felicitari pt poze...
|
Am vazut si eu Masserati-ul in Tatarasi...are cumva legatura cu ce se spunea pe aici, cum ca fiul lui Chescu vrea Masserati?
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=286 |
Da mai stii..oricum el si-a luat bentley de unde bani si de masserati?Tot ce conteaza e ca mai avem o masina tare pe strazi...;)
|
2 Attachment(s)
Azi la 2 cand am venit de la scoala in piata unirii era masseratiul parcat.Dupa ce l-am batut pe tata 1 ora la cap la 4 jumatate am ajuns acolo si nu mai era.Tot timpul patesc asa cand vin de la scoala vad cate o masina tare si cand ma duc cu camera nu mai este!Am vazut un dodge ram...
|
L-am vazut acum vreo ora parcat la Fluxul de la Flora. Imi cam miroase ca tot ei sunt bagati si la Masserati.
|
Da?eu stau putin mai departe dar singur nu vin cu camera...
|
limuzina, vezi ca mai nou e si un S63 AMG pe strazi, cu numere rosii de iasi, e alb....fa-i poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning