![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Quote:
|
da eu cu ai mei eram :)...ala cu trening rosu gri si sapca era obraznick..si ala cu trening gri crem eram eu... apoi am plecat putin in fata ca se vedea mai bine la copac,unde am reusit sa rup o tulpina care mai era nu m-a tinut ! :))
|
-Au incercat 2 tinerei.....manevra cu vestele....este adevarat la Finish unde era lume mai putina.....au fost putin alergati spre nenorocul lor.:)
|
da dar vezi tot se spunea aici ca cine vrea sa ajute de pe forum poate sa ajute... nu imi era greu sa stau dincolo de banda sa rog lumea mai in spate sau nush altceva.... dar cu cine trebuia vorbit sa fi spus |sunt tuningboy v-as putea ajuta daca aveti nevoie ....etc etc " eee data viitoare poate cand o sa fie si mai frumos tinand cont ca a mers f bine !
o singura greseala am vazut eu...s-a dat un start cand 2 masini totusi erau oprite inainte de finish...ceva de genul asta a fost parca ! s-a spus STATI STATI dar ei au continuat :| |
Stie cineva despre performantele calibrei rosii .let parca avea la nr ,,,,cai putere ceva ........?Cea care sa facut si cu CZR ....
|
ct 20 LET tin minte ca era numarul! iar la performante am inteles undeva la 250 + cp cam asa ceva ;)
|
Quote:
|
Salut , cine are poze si filmulete cu LAF-urile il rog sa le puna aici .
|
Quote:
|
cele mai tari care mi sau parut mie au fost > cel putin asta am vazut din filme
leonu negru golfu 4 gri pe motorina carerra alba ....si acel audi A8 alb >? stie careva ce motor avea ? nu am gasit nici o poza cu el ...cumva W12 ? 6l ? |
era S8 audi`u alb
|
ba bine dreacu ca n-a fost nimeni de la x-team pe acolo, poate data viitoare participam si noi. Promitem ca data viitoare o frecam pl:)))
|
Quote:
|
Felicitari organizatorilor pentru cursa reusita, personal am avut ceva dubii privind publicul, dar se pare ca m-am inselat,
pacat ca s-a terminat cam repede. |
Quote:
galeria de poze exista ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning