![]() |
Re: Focus ST vs. Astra OPC
Daca RSul avea 4x4,se termina povestea. Era No.1 de departe.
|
Si ar fi fost mai greu cu vreo 150 de kg...Poate chiar nu e nevoie de 4x4!
|
Desi nu prea am incredere in motorul de pe opel merg pe opc... imi place mai mult cum arata si cum trage , la ford este un motor 5 in linie mai greu , capacitate cilindrica mai mare si cunosc eu o masina din 96 cu motor 5 in linie turbo care e mai performanta decat focus st :)) , deci da opel
|
Ai mers de curiozitate macar cu vreuna dintre masini si daca da, mai mult de 1 km exceptand o linie dreapta?
|
Quote:
|
Quote:
OT: 90% care au postat aici nu au condus macar una din cele 2 masini. |
Eu am condus Opc-ul si mi s-a parut o masina buna. Se infinge bine si se comporta bine in curbe.
|
denver are o tradiţie īn familie cu italienele şi lucrează de mic īntr-un service de italiene, al unei rude de-a lui, nu am nicio legătură cu el dar de aia īl las să-şi dea cu părerea de la 16 ani pe 4tuning :)
|
intradevar opc-ul e mai puternic, dar st-ul e mai manevrabil, si are un aspect exterior mai placut, parerea mea.8)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
eu va zic sincer....nu am condus asa ceva si nici nu cred c'o sa conduc prea devreme:P...daca ar fi sa ma duc maine sa'mi cumpar o masina...mi'as lua pe departe ST'u ... e prea frumos...arata mult mai bine...parerea mea
|
va zic eu la focus st stock cu audio changeru de 6 varianta 3 usi; fara trapa
in talon scrie 1392 kg. cat despre comparatie pot zice doar ca as fi sperat la o calitate ceva mai buna la focus in interior |
Topic started: 04-04-'07 Focus ST vs. Astra OPC
In curand apar noile modele ale ambelor marci si voi inca va mai certati de 2 ani, ambele sunt la fel de bune,depinde de gusturi si gata,nu inteleg ce atata e de discutat de 2 ani de zile!:-| |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning