Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia C A G (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35607-dacia.html)

Bunea.Marius 19-06-11 22:29

Re: Dacia C A G

Multrumesc mult baieti,nu prea am mai intrat de ceva vreme ca am tras tare sa termin brekul de pregatit pentru vopsit.Astazi am dus-o la vopsit,insa am o nelamurire nu stiu ce sa fac cu lacul ca am inteles ca vopseaua EMAUR nu permite lac (cica s-ar exfolia dupa o perioada) voi cum ma sfatuiti?
Nuanta vopselei este rosu carmin 250.

Alex_19Mig 19-06-11 22:49

Vopseaua Emaur contine deja Lak deci nu are rost/nu poti aplica Lak peste el.
Eu as fi mers pe o vopsea mai de calitate decat Emaurul si un alt avantaj ar fi ca poti sa tragi cat Lak vrei pe alta vopsea si totusi de ce nu o vopsea metalizata.....:rolleyes2

Bunea.Marius 19-06-11 23:44

Nu am ales vopsea metalizata pentru ca am zis sa nu ma abat de la ce scrie pe talon (Rosu) si am gasit vopseaua asta si am luat-o fara sa ma gandesc prea mult.Asta este acum sa vedem ce o iesi!
Dar ce nu inteleg eu este de ce nu merge daca are lak in ea, ce peste un strat de lak nu merge sa aplici un altul--asa si cu vopseaua asta.

B XX ADI 20-06-11 00:00

lacul trebuie sa fie compatibil cu vopseaua:)....dai si tu mai multe straturi de vopsea emaur, si dupa cateva luni o iei la frecat cu smirghel de 2000 la apa, si dupa polishezi masina si iese sticla:)..succes!

Alex_19Mig 20-06-11 00:10

Rosu sau rosu metalizat tot aia e in ochi alora de la RAR.:rolleyes2

Bunea.Marius 20-06-11 00:33

Da acum am inteles cum sta treaba cu vopseaua asta.Asa o sa fac multumesc!

Bunea.Marius 30-07-11 23:12

22 Attachment(s)
Cateva poze cu ce s-a mai lucrat la break,ca nu am mai postat de mult.

R.Equinox 31-07-11 14:25

Ce imi place spatele....acum sa vedem si fata....felicitari..

Andreynyo 31-07-11 18:07

Bot de R12 si niste table dublate, ce zici ? :D
O sa arate frumos, mai ales ca nu am vazut vreun break in stilul asta.
Felicitari !

Sonny™ 31-07-11 20:39

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 4498079)
Cateva poze cu ce s-a mai lucrat la break,ca nu am mai postat de mult.

trebuia sa renunti la bari...parerea mea...

bv58bar 31-07-11 22:40

fusta fata nu prea merge fara bara, in spate ar fi dat foarte bine
oricum super lucrare ;)

Petyy007 31-07-11 23:38

foarte fain o iesit spatele:D

Bunea.Marius 02-08-11 22:56

11 Attachment(s)
Ma bucura faptul ca va place si voua. Azi am mai aranjat cateva lucruri pe la ea si a profitat sa fac cateva poze si din fata.De vopsea nu prea sunt incantat ,la inceput am avut inpresia ca a iesit bine ,acum am inceput sa vad defecte .Asta este !E mai bine decat era inainte.Per ansamblu sunt multumit de cum a iesit pana acum.Deocamdata nu e gata mai e de bibilit la ea.

badea_laurentiu88 03-08-11 01:38

Am avut si eu un breack tot cu botul asta si mi-e dor de el:P frumos pana aici, bravo pentru munca pe care o faci, eu zic ca i-ar sta foarte bine mai coborata:D:D:D

Sonny™ 04-08-11 15:32

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 4503997)
Ma bucura faptul ca va place si voua. Azi am mai aranjat cateva lucruri pe la ea si a profitat sa fac cateva poze si din fata.De vopsea nu prea sunt incantat ,la inceput am avut inpresia ca a iesit bine ,acum am inceput sa vad defecte .Asta este !E mai bine decat era inainte.Per ansamblu sunt multumit de cum a iesit pana acum.Deocamdata nu e gata mai e de bibilit la ea.

lipeste.o de asfalt...:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning