Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

pwr_bz 30-04-13 15:57

Re: O noua dacie !

frumoasa noua achizitie Isac.
sa te bucuri de ea.
km fara probleme!!
o folie si pt ea :)) o janta o nebunie poate pe viitor!!

tuner-man 30-04-13 17:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5456684)
frumoasa noua achizitie Isac.
sa te bucuri de ea.
km fara probleme!!
o folie si pt ea :)) o janta o nebunie poate pe viitor!!

Bineinteles man ca are si ea parte de atentie :D Astazi noua achizitie

R.Equinox 30-04-13 21:03

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5456749)
Bineinteles man ca are si ea parte de atentie :D Astazi noua achizitie

Felicitari pentru noua achizitie.
O proba cu jantele care le are fordu, pe dacie cand vedem?:lol:

DJBOSS 30-04-13 21:46

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5456931)
Felicitari pentru noua achizitie.
O proba cu jantele care le are fordu, pe dacie cand vedem?:lol:

Astea sunt 4x108 nu merg pe dacie,din ce stiu eu are alta distanta la flanse 4x110 ceva de genu iar celelalte flanse care le-a luat sunt 4x100 :lol:

Oricum foarte buna achizitie acestor jante si un pret wow.

Acum urmeaza partea frumoasa in ceea ce priveste dacia;) bafta

R.Equinox 30-04-13 21:52

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5456979)
Astea sunt 4x108 nu merg pe dacie,din ce stiu eu are alta distanta la flanse 4x110 ceva de genu iar celelalte flanse care le-a luat sunt 4x100 :lol:

Oricum foarte buna achizitie acestor jante si un pret wow.

Acum urmeaza partea frumoasa in ceea ce priveste dacia;) bafta

La cum il stiu eu pe Gabi sa stii ca e in stare sa isi faca flansele special pentru jantele astea:)))

DJBOSS 30-04-13 21:53

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5456988)
La cum il stiu eu pe Gabi sa stii ca e in stare sa isi faca flansele special pentru jantele astea:)))

a da ........asta stiu si eu:)))))))))

tuner-man 30-04-13 22:22

Am deja :lol: dar deocamdata raman in configuratia actuala :D

tuner-man 01-05-13 22:24

4 Attachment(s)
Am demontat tot de pe masina , maine urmeaza sa cosmetizez putin compartimentul motorului si am reusit sa montez si suporti de pe caroserie :D asta am reusit in cateva ore dupa amiaza ! Maine mai mult ca sigur urc motorul nou sus , incet incet prinde forma !

Bafta tuturor !

Alex_19Mig 02-05-13 00:31

Ce cutie montezi?

tuner-man 02-05-13 10:06

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5457926)
Ce cutie montezi?

Cutie de Renault Fuego , bafta !

tuner-man 02-05-13 20:19

3 Attachment(s)
Si astazi am pus sus cutia si motorul , bineinteles bara de torsiune a trebuit sa caut una de papuc diesel , evacuarea aia a fost teapa care am luat-o maxim dar tot in seara asta am gasit una de papuc diesel maine o voi modifica. Mai am nevoie de suportul pentru cutie din 2 bucati nu gasesc pe nicaieri in rest mai am de pus timoneria la cutie , radiator de supernova sa gasesc , rezervor si pompa de benzina de la o berlina pe injectie si sa caut un electrician pentru partea electrica ! Cu aceasta ocazie schimb ce mai gasesc pe la articulatii , burdufe planetare si etc. Va rog daca cineva ma poate ajuta cu piesele care mai am nevoie ( CONTRA COST BINEINTELES) contactati-ma fara nici o retinere.

Bafta tuturor !

P.S Multumiri lui Victor pentru sfaturi bafta !

Cred 02-05-13 20:25

Frumoasa achizitie, nu e chiar modelul meu preferat de Fiesta, dar a ta arata foarte bine.
Motorul nu e prea sus? sau nu este montat definitiv?

kardan 02-05-13 20:26

bv'o! sa te bucuri de el si asteptam o filmare 8)

tuner-man 02-05-13 22:21

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5458625)
Frumoasa achizitie, nu e chiar modelul meu preferat de Fiesta, dar a ta arata foarte bine.
Motorul nu e prea sus? sau nu este montat definitiv?

Nu este definitiv , inca nu am modificat podeaua si deaia nu pot ridica cutia cat trebuie :D . Maine plec dupa piese si sper sa gasesc tot ce am nevoie , bafta tuturor si bineinteles cum o termin vor fii filmari ! Sincer nici eu nu agream deloc acel model de fiesta dar plin pe plin am scos un consum de 5.30 , intadevar fara prea mult oras ( sunt taran frate :D ) dar e ok pentru o masina la ani ei ! Acum ft sincer inafara de nevasta cumnat si un vecin care toti depun eforturi enorme sa ma ajute , nu exista om sa nu zica direct ca sunt nebun sau bolnav sau plm. abia astept sa pun Dacia pe picioare , din ambitie propie deja se transforma in altceva , oare ce are lumea cu mine ?

Va salut pe toti si va doresc multa sanatate si succes in ce va propuneti !

IF85BVA 03-05-13 01:27

2 Attachment(s)
cu placere ma bucur ca ti-au fost de ajut sfaturile mele, daca vrei am o bara de torsiune de diezel dar nu de 22 e de 19 ca aia de dacie dar este de papuc diezel. daca vrei suna-ma maine si ti-o trimit platesti posta si e a ta :P daca ma sunai ieri de dimineata ne intalneam pe la urziceni si ti-o dadeam.

cam asa vine galeria de diezel modificata, sa ii faci si flansa k o sa iti fie mai usor la dat jos.

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning