![]() |
Re: O noua dacie !
frumoasa noua achizitie Isac.
sa te bucuri de ea. km fara probleme!! o folie si pt ea :)) o janta o nebunie poate pe viitor!! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
O proba cu jantele care le are fordu, pe dacie cand vedem?:lol: |
Quote:
Oricum foarte buna achizitie acestor jante si un pret wow. Acum urmeaza partea frumoasa in ceea ce priveste dacia;) bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Am deja :lol: dar deocamdata raman in configuratia actuala :D
|
4 Attachment(s)
Am demontat tot de pe masina , maine urmeaza sa cosmetizez putin compartimentul motorului si am reusit sa montez si suporti de pe caroserie :D asta am reusit in cateva ore dupa amiaza ! Maine mai mult ca sigur urc motorul nou sus , incet incet prinde forma !
Bafta tuturor ! |
Ce cutie montezi?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si astazi am pus sus cutia si motorul , bineinteles bara de torsiune a trebuit sa caut una de papuc diesel , evacuarea aia a fost teapa care am luat-o maxim dar tot in seara asta am gasit una de papuc diesel maine o voi modifica. Mai am nevoie de suportul pentru cutie din 2 bucati nu gasesc pe nicaieri in rest mai am de pus timoneria la cutie , radiator de supernova sa gasesc , rezervor si pompa de benzina de la o berlina pe injectie si sa caut un electrician pentru partea electrica ! Cu aceasta ocazie schimb ce mai gasesc pe la articulatii , burdufe planetare si etc. Va rog daca cineva ma poate ajuta cu piesele care mai am nevoie ( CONTRA COST BINEINTELES) contactati-ma fara nici o retinere.
Bafta tuturor ! P.S Multumiri lui Victor pentru sfaturi bafta ! |
Frumoasa achizitie, nu e chiar modelul meu preferat de Fiesta, dar a ta arata foarte bine.
Motorul nu e prea sus? sau nu este montat definitiv? |
bv'o! sa te bucuri de el si asteptam o filmare 8)
|
Quote:
Va salut pe toti si va doresc multa sanatate si succes in ce va propuneti ! |
2 Attachment(s)
cu placere ma bucur ca ti-au fost de ajut sfaturile mele, daca vrei am o bara de torsiune de diezel dar nu de 22 e de 19 ca aia de dacie dar este de papuc diezel. daca vrei suna-ma maine si ti-o trimit platesti posta si e a ta :P daca ma sunai ieri de dimineata ne intalneam pe la urziceni si ti-o dadeam.
cam asa vine galeria de diezel modificata, sa ii faci si flansa k o sa iti fie mai usor la dat jos. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning