![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
nu cica numai tablaria....o stricat frumusete de mercedes :cry2:
|
Am vazut si eu acuma cand am venit de la lucru urme de coloziune pe acolo :D ...ulei, si bucati din geamuri, faruri, si radiatoare :)..
|
Eu am vazut cand am mers la lucru, pacat de "ochiosul" ala negru, era misto de tot.
|
cel mai tare a fost ala cu solenza unui taximetrist ce si-a aruncat clientul din fata prin parbriz sa vada cum e asfaltul in zona fostului patinoar, la intersectia aia frumoasa, unde e semn de cedeaza trecerea, desi nu prea ai vizibilitate si un stop era mult mai indicat..
dar no, fiind orasul nostru atat de mare iti trebuie viteza serioasa sa ajungi in 5 minute de la izvor la hajdat :) oricum bine ca e stopul montat la teatru cum se vine dinspre liceul teoretic prin fata librariei si a bancii de pe colt unde ai vizibilitate panoramica frate, de vezi si daca-i nunta la cantina restaurant administratorul drumurilor din oras rullzz sa-i uram cu toti la multi ani si la cat mai multe indicatoare inversate sa aiba si smurd parte de ceva actiune, sa apara medicii lor prin rotatie la stirile urbei. poate-i votam apoi din greseala pe ei primari si consilieri :) |
Acum era accident in fata la Drexi eu mergeam la Marmosim si unul cu o dacie de TM o dat intr-o duba de distributie. Duba o ramas fara bara din fata si si-o spart radiatorul, dacia e mai shifonata. Pun si poze cand ajung acasa.
|
sper ca ai facut poze faine:-D
|
nu prea faine ca tel meu e mai old fasion :)
|
important este ca nu o murit nimeni ;)
|
loganu din accidentu de aseara si acum mai e pe partea cu artima
|
L-am vazut si eu.
|
2 Attachment(s)
Am trecut si eu asera pe acolo,am ceva poze dar se vede cum se vede...
Mercedes era destul de tare lovit chiar pe centru stalpu era bagat bine de tot inauntru,nu cred ca mai sta dreapta pe drum rotile din fata cu cele din spate eu as zice dauna totala daca are casco,iar logan'ul fata distrusa. |
Cine a fost de vina?
|
si totusi care a fost de vina ? cum s-a intamplat
|
Quote:
|
mama ce raspuns fast :lol:
|