![]() |
Re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Quote:
Cum a facut ? asta nu inteleg ... |
Quote:
am mai spus FIZIC este imposibil... o masina de 1,7 tone... cu un cacat de motor de 1.9 si 131 cp (stock) sa prinda viteza asta... la fel de ireala este si viteaza A6-lui de 2.0 omaga zboara masinili acestia n-ai vazut asea ceva! |
Chill copiii trebuie educati nu trebuie sa le naruim visele umede. The future is yours ;)
|
ok, eu nu mai postez pe topic, ca nu are rost.
plm, poate am adormit la volan si am visat ca merg cu 236... asta e! nu au rost discutiile astea, ca atinge 236, ca nu are cum etc. PS: Hyundai h1 van 2.5l, viteza 200 in cap si in coada, si mai aveam pedala... acuma sa zica unu, ca nu merge o duba asa tare ca io nu mai pun mana pe volan... asta e, asa is copii, dar eu unu' nu is nici pescar si nici vanator sa exagerez cand nu e cazul... |
Cu A3 2.0tdi 140cp stock prindeam eu pe ceas cu greu 220km/h.
In talon sunt dati 209km/h viteza maxima. |
245 km/h cu o bartana de 20 ani Audi 100 2.2 Turbo In talon e max 216km/h Multi vad putini pricep si mai putini cred. . . .
|
Quote:
:shock: |
2 Attachment(s)
Quote:
Primul e varianta normala Audi 100 2.2 din 1990 quatro de aceea se ridica si mai greu iau cel filmat noaptea e Audi 100 FWD versiunea S711 :!:(de aceea si diferenta intre 260 prima filmare si 280 a doua, diferenta intre versiuna normala si cea sport de la mama ei), (mai usor si mai viteaz cu heavy duty gear box) chipuit la 2.2 bar tot din 1990. Subliniez filmarile nu sunt facute in Ro. imi duc veacum pe altundeva si in tara nu aveam cum sa testez asa ceva, dar masinile sunt inscrise pe Ro.:lol: Apropo pentru cei care nu cred am si ASR pe ea desi e din 1990 Audi 100. (probabil primul model de asr inventat). vad ca sunt o gramada de neincrezatori p-acolo. Daca voi nu aveti si nu a-ti axperimentat nu inseamna ca nu se poate........ Am vrut sa fiu modesc am zis 245 initial desi vedeti si voi ca se poate mai mult 280. Sa traiti........ PS: - daca masina are "vechime" nu inseaman ca nu merge poate merge si mai bine decat cele noi. :twisted: |
Quote:
unii nu sunt capabili sa faca diferenta... daca e model 2008 prinde si 300 km/h.. nu conteaza ce motor are.. ai prins ideea? :D |
2 Attachment(s)
......
|
Un om ce lucreaza la un service cu masini de viteza... mi'a zis o vorba!
Nu crede nimic ce vezi doar kilometrajul , daca nu se vede strada ca masina e in miscare pot fii N' metode de a se ajunge si la 800 km/h ... Gen asta : https://www.youtube.com/watch?v=bH-rgdFkUwg , si mai sunt o gramada... doar ca nu vreau sa se faca prea mult off topic :) . cei ce o sa se uite la clip o sa inteleaga ce spun ;) |
DrifterGT motorul ala 2,2T este legenda in lumea auto si nu ma refer doar la posesorii de Audi.
Inca sunt proprietari de Ferrari si Lamborghini care nu s-ar pune la start langa o masina cu 2.2t. Si daca e Audi 100 de ce nu ar putea sa mearga si 300km/h? Motorul ala poate 400cp la prima strigare chiar daca are 20 de ani vechime conceptul. Cauta pe iutub filmulete cu S2/RS2 si o sa intelegi ce zic.E acelasi motor. |
Quote:
|
Am zis ca ma dezabonez de la topicul asta de 2 bani, dar mai bine nu... ma mai distrez si eu in weekend cand vad cum fac unii probe pe elevator cu 1.9 si 2.0 dizal...
Cum de va mai rabda tastaturileeeeeee????? :lol::lol::lol: |
180 cu un audi 80 b4 1.9tdi 90CP evident nu de mine....la 4000 de ture, linia rosie incepand de la 5000. Nu prea mai era drum dar cred ca in alea 1000 de ture mai ia 20km/h cel putin
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning