![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
1 Attachment(s)
Si acum pe rotile ei primul rally cu masina asta:D :D
|
nu te sup te rog sa imi zici daca s-au luat astia de la politie sau de la RAR de tine ca ai astupat clantele spate?
|
Multa bafta Giany! si timpi cat mai buni!
|
Nu zice nimeni nimic stai linistit
|
A revenit GLX?am vazut poze de la raliu de la buzias cu ea dar cu alta infatzisare....
|
felicitari !!! a ajuns glx-u pe mana altui pasionat ??? :)
|
Pasionat/??/nu stiu ce sa zic
|
eu ma bucur ca am vazut masina din oricum, daca nu cobea lumea in vara ca o sa o termin in iarna :(
de abia astept sa o termin sa mai vin pe la voi |
6 Attachment(s)
Sincer acum am realizat ca am fost un prost ca miam dat dacia.
Cineva imi tot zicea ca o sa imi para rau dar nu credeam ca are sa fie chiar asa mai trebuie sa si asculti citeodata poate sint eu prea nostalgic dar nu cred dacia a fost singura masina ce ma bucurat pe deplin asa ca cine vrea sau e dispus ........ aiurea nimeni de aici de pe forum nu o sa vrea sa imi VINDA O DACIE dar sa incercam sint dispus sa dau o masina GERMANA UN MK2 PENTRU O DACIA DAR SA FIE CIT MAI VECHE SI NE UMBLAT LA EA STOK. ASTA E MASINA VALOARE 2500E DAR NU CONTEAZA:cry: |
calumea masina ;)
pe forum printre toti gasesti unul care sa dea dacia, mai rar de gasit una foarte veke si neumblata. a mea este dacia 1300 din 76, asamblata cu caroserie dacia 1300 din 92, exact asa scrie in certificat :-) , motorul si cutia de viteze originale le`am inlocuit cu altele din aceeasi perioada dar refacute la zi, cutia in 4 trepte, inca trage bine... oricum este foarte mult de lucrat la ea sa fie totul la linie, :-) planuri pentru ea sunt destule, banii mai greu... totusi m`ar bate gandul sa o dau daca m`as trezi cu oferte, daca nu continui cu investitul in ea, pacat ca mare parte din bani intra mai mereu in chestii uzuale, obiceiul prost al daciilor de a cere bani :lol: |
Vreau o DACIE .........
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce zici..............?
|
asta`i fiu lui GLX? :lol: