![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
Quote:
nu fa copilarii d`astea...puri si simplu ti`am zis ca nu`mi place ca te bagi peste tot. De unde stiai tu ca are 192HP sau ca AMG`ul ala are 612? daca omu i`o mai fi facut ceva? si in plus nu te intreba pe tine |
Si totusi spusele lui s-au adeverit. bravo aronel, esti un vizionar:)
Pentru proprietar:faci parte din clubul Anonymous? |
Deci nu mai posteaza Aaronel pe forum ?! Uraaaa...cand dam petrecerea ? cine aduce femei si bautura (fara alcool ca sunteti soferi) si ce mai trebuie :lol:
(E o gluma Aaronele :D ) |
eu nu am spus`o cu rautate dar vede ca e in dizgratia multor persoane din cauza ca posteaza mult si aiurea si se baga peste tot...acuma e treaba lui...io unu nu o sa plang ca nu mai posteaza domnu aaronel care gandeste ca la 13 ani
|
Deci....azi am comandat ecranele in tetiere si xenonul. S`ar puetea sa ma arunc si la un sobwoofer de 1200 W reali. Ecranele si xenonul imi vin in 2 zile. A...si ma gandesc si la un PS2. Sa vad la ce pret imi gaseste cineva. :)
|
Deci...am o problema mare care mi`a stricat ziua. Azi am aflat ca s`ar putea sa nu pot sa omologhez VR6`le. Si ca daca pot m`ar costa intre 1500 si 3000 euro la bucuresti la teste. care cunoasteti pe la RAR pe cineva sau eu stiu....k imi vine sa m`arunc pe geam.
|
Quote:
|
din cate stiu poti sa`i faci recarosare dar iti trebuie motive bine intemeiate pt ca vine comisie de la bucuresti...imi pare rau kalule:( sincer:(...bafta in viitor... Dumnezeu e sus si poate te ajuta:)
|
la motor te referi? ca nu ti-l omologheaza? sau ce alte transplanturi ai facut? ai pastrat caroseria ta? da mai multe detalii, poate se gaseste cineva sa te ajute,d ar nu stim cu ce.
|
A pastrat vechea caroserie ;)
A pus motor de la Corrado VR6 pe ea Initial avea un motor Corrado G60 |
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...chimbare+motor
http://www.extremeracingclub.ro/foru...read.php?t=248 https://forum.4tuning.ro/showthread.p...chimbare+motor citeste aici si vezi unde te incadrezi. atentie marita la actele de provenienta, cei 40% si service-ul autorizat. |
7 Attachment(s)
Doua vesti: una buna, una rea!
Aia buna: Uuurrraaaa!!! Mi-au venit distantierele! :) Aia proasta: Tre' sa le dau jos, pana imi pun suspensie sport! :( Cele din spate imi ating de ornamente la curbele luate in viteza sau la hopuri :( Stie careva o solutie, ca sa nu imi mai atinga si implicit sa nu le mai dau jos? |
foarte tari Cipy...bv bv:*
|
arata marfa cu ele asa :-)
ai putea sa sudezi/ lipesti improvizatii la supsensiile sau socurile actuale astfel incat atunci se ridica roata sa se opreasca exact cu cativa mm inainte de a atinge...(vorbesc fara pic de experienta sau cunostiinte in mecanica, dar asa e logic..) sa faci niste poze cu suspensiile poate imi vine vreo idee :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning