![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
ce pot sa zic bravo tuturor lucrarile arata ff bine si presupun ca si pozitonarea standului (panou) este una avantajoasa deci bafta tuturor ;)
|
Puteti pune lucrarile si pe forum ? sa le vada si cei care nu au posibilitatea sa vina,cum sunt eu de ex. tnx:-)
|
Quote:
|
yep ;) .... sa nu se faca blaturi :)) ......
|
Ruver cum a mers cu aranjarea lucrarilor dupa plecarea mea?
|
Quote:
|
arata destul de bn am vzut si eu dar dc la unele lucrari nu ati pus toate pozele ?? inseamna k am lucrat degeaba pt anumite poze nu?
|
deabia astept sa ne intalnim la stand ! :)
eu vin azi dar ajung la 8 juma..deci ne intalnim maine acolo :D |
S-a hotarat daca avem intrarea libera ?
|
Quote:
|
Nu stiu daca mai are timp careva sa tina cont si de aspectul asta.
Toata lumea e la salon ... Ar fi bine sa avem intrarea libera ... :rolleyes2 |
Salutare, SA NU MA BAG IN SEAMA AIUREA DAR Am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat! Multumesc ANTICIPAT, si/...am uitat MA GRABESC SA NU PLOUA...ACCEPT SI VARIANTE DE TUNNING, AND SOFTTOP PAINTING!!
|
Quote:
|
Am vb eu azi cu Gratzian in legatura cu intrarea.Eu propusesem sa facem un singur tip de ecuson in care sa scrie: Expozant virtual tuning, categoria nickul si numele adevarat k sa ne prezentam si cu buletinele pt veridicitate.Dar a zis k ink e foarte ocupat.Nici cu intrarea celor cu masinile adevarate nu se rezolvase.Dar propun pana primim cofirmare de la Gratzian sa ma ocup eu de un exemplu de ecuson si sa le impartim prin mess.K sa nu mai ajunga si la alti de pe forum ce nu au legatura
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning