Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

ruver 28-03-07 23:55

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

ce pot sa zic bravo tuturor lucrarile arata ff bine si presupun ca si pozitonarea standului (panou) este una avantajoasa deci bafta tuturor ;)

criss 29-03-07 08:04

Puteti pune lucrarile si pe forum ? sa le vada si cei care nu au posibilitatea sa vina,cum sunt eu de ex. tnx:-)

ruver 29-03-07 10:18

Quote:

Originally Posted by criss (Post 823077)
Puteti pune lucrarile si pe forum ? sa le vada si cei care nu au posibilitatea sa vina,cum sunt eu de ex. tnx:-)

lucrarile vor fi afisate si pe forum dar asta numai de luni incolo sa se termine cu concursu...

maf 29-03-07 10:31

yep ;) .... sa nu se faca blaturi :)) ......

Nubyan 29-03-07 11:28

Ruver cum a mers cu aranjarea lucrarilor dupa plecarea mea?

ruver 29-03-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 823233)
Ruver cum a mers cu aranjarea lucrarilor dupa plecarea mea?

cum sa mearga destul de bine... glele decizi in alegere... sti prea bine

P.I.M.P boy 29-03-07 12:54

arata destul de bn am vzut si eu dar dc la unele lucrari nu ati pus toate pozele ?? inseamna k am lucrat degeaba pt anumite poze nu?

peter 29-03-07 13:00

deabia astept sa ne intalnim la stand ! :)
eu vin azi dar ajung la 8 juma..deci ne intalnim maine acolo :D

c i k y 29-03-07 17:40

S-a hotarat daca avem intrarea libera ?

import_skillzzz 29-03-07 17:41

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 823658)
S-a hotarat daca avem intrarea libera ?

asta sa ne zica cei care au fost deja - sper ca doar nu o sa platim every day :???:

tng 29-03-07 18:30

Nu stiu daca mai are timp careva sa tina cont si de aspectul asta.
Toata lumea e la salon ...
Ar fi bine sa avem intrarea libera ... :rolleyes2

jo_pesci 29-03-07 18:51

Salutare, SA NU MA BAG IN SEAMA AIUREA DAR Am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat! Multumesc ANTICIPAT, si/...am uitat MA GRABESC SA NU PLOUA...ACCEPT SI VARIANTE DE TUNNING, AND SOFTTOP PAINTING!!

import_skillzzz 29-03-07 18:53

Quote:

Originally Posted by jo_pesci (Post 823733)
Salutare, SA NU MA BAG IN SEAMA AIUREA DAR Am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat! Multumesc ANTICIPAT, si/...am uitat MA GRABESC SA NU PLOUA...ACCEPT SI VARIANTE DE TUNNING, AND SOFTTOP PAINTING!!

te-ai nimerit total airea cu postul aici - mai multe detalii la tuninjg pe marci - vw - si vb acolo cu posesori de golfuri ce te pot ajuta - aci se face vt - adek virtual tuning - pe calculatores si hartius

Nubyan 29-03-07 19:03

Am vb eu azi cu Gratzian in legatura cu intrarea.Eu propusesem sa facem un singur tip de ecuson in care sa scrie: Expozant virtual tuning, categoria nickul si numele adevarat k sa ne prezentam si cu buletinele pt veridicitate.Dar a zis k ink e foarte ocupat.Nici cu intrarea celor cu masinile adevarate nu se rezolvase.Dar propun pana primim cofirmare de la Gratzian sa ma ocup eu de un exemplu de ecuson si sa le impartim prin mess.K sa nu mai ajunga si la alti de pe forum ce nu au legatura

import_skillzzz 29-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 823752)
Am vb eu azi cu Gratzian in legatura cu intrarea.Eu propusesem sa facem un singur tip de ecuson in care sa scrie: Expozant virtual tuning, categoria nickul si numele adevarat k sa ne prezentam si cu buletinele pt veridicitate.Dar a zis k ink e foarte ocupat.Nici cu intrarea celor cu masinile adevarate nu se rezolvase.Dar propun pana primim cofirmare de la Gratzian sa ma ocup eu de un exemplu de ecuson si sa le impartim prin mess.K sa nu mai ajunga si la alti de pe forum ce nu au legatura

superba idee - dar eu nici ---- BULETIN ---- nu am :-P - pot sa vin cu carnetul de note daca nu faceti mishto de mine ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:14.

- Copyright 2026 4Tuning