Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan Cristi (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/31994-logan-cristi.html)

W Y P 09-07-08 18:31

re: Logan Cristi

ce jante ai pe partea stanga...:lol: ...e bine chiar nu se observa ..ma rog in realitate.............

AlexRo 09-07-08 23:35

mersi DON Cristi ca mi ai dat add :P uite ca mi am facut alt cont aici ca am avut probleme cu parola .. Iar On Topic .. e marfa rau masina ..8) iti doresc cati mai multi KM si fara incidente.. Capre caini .. etc...

bandeanradu 12-07-08 16:45

hmm ti-ai vopsit jentile ? daca le faceai complet negre oare cum dadeau ? cauciucurile alea fale mai curate .. dale cu silicon dinala :)) sa dea mai fain si spala masina putin mai des nu fii lenes :>
parca imi placeau mai mult jentile cum erau inainte ...
e caraghioasa rau cu jentile de tabla:))

LOGAN91 12-07-08 19:36

Imagineazati ca daca le vopsea complet era ca o gaura neagra=))) semana ff mult cu alea de tabla:) Misto cristi...tineo tot asa (sau nu chiar asa ca cam incalici animale=)))))

Cristi_XP 12-07-08 23:04

mah io vi-am pus poze sa vedeti cum au iesit jantele ,si voi va luati ca masina nu e spalata :))

mariokynes 17-07-08 15:24

am urmarit toto topicu frumoasa masina bv bv felicitari ...
poti sa-mi zici unde ai pus folia si kt te-a costat te rog?ms mult si drum intins la toti...

bandeanradu 17-07-08 16:02

folia el a puso :)) singur :D e LLUMAR :)
in garaj :))

mariokynes 17-07-08 16:14

bine bine :) dar omologarea cu e?
:)

bandeanradu 17-07-08 16:16

omologare altadata ...intelegi nu ?:P nu`i ...:)

mariokynes 17-07-08 16:18

da da inteleg
mi-ash pune si eu am o dacie din 2000 si le-as infolia pe toate dar dak ma prinde "cioara" si fac pe ai dreaq ce fac atunci? el are pe toate geamurile?

bandeanradu 17-07-08 16:22

da pe toate 5 in afara de parbriz ... pai pune omologate si pe fata chiar daca e ceva mai inchis ... daca nu ... ramai fara talon daca te prinde si ca sa il recuperezi dai vreo 500 lei sa`l recuperezi
dam in off pe pagina omului .. cristi frate nu te supara :D:D:D
`ai pune niste poze cu masina :D (curata) :P

crististreulea 17-07-08 21:50

am vazut pe viu masina cu jantele vopsite, arata BETON! muuult mai bine ca in pozele... nereusite :P
multam ... cuiva... oricare... ca n-am vazut masina cu jantele hidoasele de tabla, arata groaznic in poza, daramite in realitate...
ma pele, era cumva in poza si roata de la mine? :)) kromoranul de iarna, firma de rahat? ala care scirtiia la orice miscare faceai? :D

Cristi_XP 17-07-08 21:51

ii pe dreapta fata...ala tau =))

bandeanradu 21-07-08 16:45

niste poze misto cand mai vedem ?:D:D:D sau alte modificari :D

Cristi_XP 22-07-08 03:19

1 Attachment(s)
cam asa circula tirurile pe limitare de 70(buziasului pt timisoreni)

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning