![]() |
Re: Test Drive Unlimited
da... asta se rezolva cu o inversare a numelor texturilor ceasurilor.. partea mai complicata e sa gasesti texturile :lol:
|
1 Attachment(s)
sal.... joc tdu de o gramada te timp ... dar nu am vazut porche pana acum:D..... si nici patch ..... aaa si nici de Lexux nu am vazut si nici nu am gasit .... poate aveti careva sa-mi trimite-ti si mie ...... pls:D
|
nu o sa fie Porsche in TDU pt ca altcineva detine licenta pentru Porsche... cat despre Lexus, a aparut patch pt XBox360, dar numai atat.. mai trebuie sa asteptam.
|
ms pt informatii...... :lol:
|
Quote:
https://youtube.com/watch?v=fEWEuFT7NsI |
Quote:
|
am auzit ca in TDU 2 o sa fie masini offroad
|
DAaaa dea bia asteptam cu totii
|
am luat si eu jocu 3.6gb are! l-am instalat cu power iso drive manager ..nu mi-a cerut nici un key nik.. intru pe .exe si imi da o eroare ! daca instalez cu deamon tools nici macar nu imi pune imaginea ! unde as putea gasi crackul? un link ceva
|
nu se vorbeste despre linkuri catre crack aici..cel care va posta o sa aiba un warn
|
Eugen intra pe id-ul''domnu_gabryel'' meu si iti dau eu crack-ul...
|
Am si yo o intrebare. Cand am acces la firmele alea de tuning?
|
oricand.. trebuie doar sa le gasesti.. cat despre paintshopuri, trebuie sa iesi pe primul loc la race around the canyon, cursa pe care o gasesti in sudul insulei, la intrarea in canion.. propun Lamborghini Miura pt aceasta cursa..
|
cam pe ca ce procent sunteti in joc? eu sunt la 57% si sunt deja foarte multe curse pe care nu pot sa le fac!
|
lucky.2k5 jocul poate fi terminat DOAR online. Deci mai mult de un 60% nu cred ca emrge offline... asteptam TDU2 :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning