![]() |
Re: Speedline vs Anonymous
Ma ati luat-o razna cu toti...eu ma rog sa se faca vremea buna sa ne adunam in gasca ca avem o idee de locatie de una de alta si voi va umpleti de sange pe aici....am lipsit cateva zile si deja se scrie un roman frate, ne facem de ras ce naiba, pe unii va cunosc pe altii nu, haide sa revenim la ce vroiam sa facem sau mergem la nani....:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu puteam pana nu o lamuream si pe asta. Iata poza facuta la tuning show la Prisma ... cand voi aveati pe baner Motor Sport ... noi aveam deja site si domeniu inregistrat. Bine voi site nu aveti nici acum ... aveti pagina. ;)
|
prietene lumea stie ce imi poate masina dar nu stie ce poate a ta asa ca atunci cind ajung in buc te anunt din timp sa facem una mina
ps daca inainte te face ery cu mine nu ai nici o sansa ps pe dino am 163 cai la roata asa ca sa stii ca nu ascund nimic |
baieti, terminam cu sarada asta? ce naiba avem o varsta...visam la un chef impreuna la o distractie la ceva...ne certam pe ce, pe jokerul de la rummy?...numai orgolii si prostii de doi lei....facem ceva sau nu facem , e f simplu ....:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na ca am aflat ca ma facea si Ery. PIA nici eu nu ma ascund cu nimic. Nu am facut nici un test dyno momentan. Cand am dat 2-3 masini la un golf 5 gti (stock parerea mea) nu aveam decat 0.8 presiune. La Buzau am venit cu 1.2 constant dar amestecul era prea sarac. Drept pt care pt a nu risca pistoanele si a putea merge cu 1.4-1.5 dupa ce pun cutia , pun si injectoare mai mari si fac softul .
|
Eu nu m-am dat cu Lucian niciodata.Chiar nu am inteles postul lui PIA.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai sa nu mai atace aiurea.. daca urmaresti sirul posturilor lui mereu arunca cate ceva cu care sa atace clubul sau pe cineva. Oricum.. nu m-am mai amuzat demult asa rau :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning