Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

DoDo NSL 18-07-08 23:48

Re: NSL, filiala Craiova

nu pot sa cred ...
ma asteptam sa vina cel putin vechii membri ... membrii fondatori ... membri care au incercat acum sa reinvie clubul .. nu`mi vine sa cred ca a fost doar un membru ..

bodyspeed 19-07-08 08:45

A fost si din scurt intalnirea de joi ...pentru vineri..., multumesc tua de mesaj , din pacate eram la dany , la care am stat pana la 1.30 sa imi fac suspensia fata+ jantele pe cme , am vopsit masina:D , chiar ma gandeam ca poate ajung pana in 9.30 .... dar a fost de munca,,,:sad:

claubmw92 21-07-08 00:31

sal tuturor pot sa ma inscriu si eu in club la voi chiar daca inca nu am 18 ani ca sa pot sa detin permis
imi doresc tare mult lucrul asta:-)

alex vt 03-08-08 01:50

si eu vreau particip la intalniri bine inteles am un x5 adica e alu tata nu e stock mici modificari motor 3.0 benzina full option televizor pe bord .......multe altele

Cosmin 335i 17-08-08 23:03

Quote:

Originally Posted by alex vt (Post 1676427)
si eu vreau particip la intalniri bine inteles am un x5 adica e alu tata nu e stock mici modificari motor 3.0 benzina full option televizor pe bord .......multe altele

Piscina ai in masina?
daca da, sa ma chemi sa fac si eu o baie

bix 24-08-08 20:33

Quote:

Originally Posted by alex vt (Post 1676427)

televizor pe bord???? (Diamant 253)

Moooaaaamaaa.......!

gbry_el_05-RSG 23-10-08 16:30

maine seara 24-10-2008 intalnire nsl craiova ora 21 in fata la primarie.

dolb 24-10-08 18:47

Hai baietii!!!! FACETI TREABA !!!! :D

bix 24-10-08 21:32

ce se mai intampla pe la craiova???
cati menbrii mai sunt?

Laure2fast 24-10-08 23:28

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1825234)
ce se mai intampla pe la craiova???
cati menbrii mai sunt?

am fost decat 7 membrii la intalnire

ban_dit_nr1 26-10-08 03:11

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 1825409)
am fost decat 7 membrii la intalnire

Laure .. e bine ca si astea 7 suntem activi .. pe parcurs sper ca o sa fim mai multi.;)

Cosmin 335i 27-10-08 20:48

Quote:

Originally Posted by ban_dit_nr1 (Post 1827352)
Laure .. e bine ca si astea 7 suntem activi .. pe parcurs sper ca o sa fim mai multi.;)

http://www.craiovaforum.ro/cluburi-s...ml#post1977972

Asta ca sa nu mai scriu inca odata acelasi lucru
Si ca sa citeasca si alti membrii din alte orase gen bucuresti adica florica in special si bix oameni fara de care in bucuresti nu ar fi nimic zic eu
Sper sa inteleaga defapt ca nu sunt rau intentionat dar ar fi bine sa se implice mai mult in filiale tocmai pentru a stopa acest fenomen adica acela in care se intra in club doar ptr faptul ca e cool sa porti parasolar cu NSL
Asa cum fotbalul se joaca pe goluri asa si fenomenul asta ar trebui sa se joace pe cat mai multe liniute, vtm, raliuri, indemanari , show and shine etc

Numai bine

bodyspeed 27-10-08 21:55

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1830277)

Si ca sa citeasca si alti membrii din alte orase gen bucuresti adica florica in special si bix oameni fara de care in bucuresti nu ar fi nimic zic eu
Sper sa inteleaga defapt ca nu sunt rau intentionat dar ar fi bine sa se implice mai mult in filiale tocmai pentru a stopa acest fenomen adica acela in care se intra in club doar ptr faptul ca e cool sa porti parasolar cu NSL
Asa cum fotbalul se joaca pe goluri asa si fenomenul asta ar trebui sa se joace pe cat mai multe liniute, vtm, raliuri, indemanari , show and shine etc

Numai bine

Cosmin adevar graiesti , sau cel putin in acelasi asentiment ca Doru , dar .. exista un mare DAR ...cand se vruia (a nu se intelege ca acum nu se mai vrea ) sa se faca TREABA , si anume tua, poe, gen-u etc .. cei care mai nou infinteaza alt club ma rog filiala...acestia au vrut sa se mai faca ceva, au fost liniute fie ele ilegale (goluri cum zici tu)
au fost intr-o seara aia cand ne mai intalneam : Cok , gen-u , tua, dany mistretu, dany stn, un ursulet rosu,tot de la nsl, o pisica tot de la nsl.. DA erau numai de la nsl.. cand cei de la insane ne ziceau ca ce numai noi ne dam??....!!!!!!!!!!!
apoi peste cateva zile., s-a repetat .. alea nu se pun..,:???:
Tu cu mainile tale ii dai lui Andy parasolar si bulina..nsl isi pune bulina, a participat la acel eveniment a luat locul 3 , poate pentru tine nu a fost multumitor de l-ai facut peste cateva luni ca fiind membru insane!!!!!!!!!
Cum vrei sa pastrezi oameni in NSL asa???????
Si cireasa de pe tort tot eu sunt vinovat cu dany stn.. ca am convocat noi peste voi intalniri ... si culmea si poate totodata trista pentru voi..au si venit, Stn al mic.. s-a retras .. in spate vazand ca tot noi suntem scosi vinovati
Am zis ca o sa vb... ca pe dincolo.. am vorbit atunci in vara daca nu ma insel..cu Sasha.. in fine.si de atunci nimik . nu as fi recurs la tot ce am scris daca .. la ultimul event de la Han.. nici o privire la salut nu ai aratat
O seara buna !!!!!!!!

dj05fmx 27-10-08 23:27

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1830277)

Numai bine

Sal Cosmin te urmaresc peste tot ca râia... :P fiind printre putinii ce au ramas in NSL Craiova ma simt nevoit sa spun si io ce am pe suflet...frate nu mai certa ma lumea ca nu participa ca mananca semnite, ca nu face lumea nimika in filiala Craiova cand la noi NU MAI ESTE NIMENI CARE SA FACA CEVA...

fratele meu sper sa nu intelegi ca un mesaj cu rautate din partea mea din contra tot respectu ce ai facut din ursache si ca-i rupi coada-n el cu fiecare ocazie...dar 1 nu poti sa ceri sa se ridice toata lumea la nivelul tau, fiecare are posibilitati materiale, si reala si adevarata problema a noastra nu a fost niciodata asta....stikerele ci faptul ca nu s-a mai ocupat nimeni de club, nu s-au mai tinut intalniri si automat lumea a inceput sa vb ca NSL Craiova nu mai exista...dupa cum ti-am zis si pe celalalt forum doamna de la imprimeria aia nu vroia sa ne mai faca parasolare ca nu mai este NSL ca i-a spus ei...stim noi cine ca acum NSL s-a transformat in ANonymus...lucru intr-un fel adevarat daca stai sa privesti ca sunt toti fostii membri NSL Craiova in clubu ala...deci drept urmare nu inteleg pe cine certi ca nu face nimik cand nu mai e nici dracu-n casa...clubul s-a destramat din cauza lipsei intalnirilor, cum era si logic sa se intample, in loc sa ne certam k, niste chiori intre noi acuma ar trebui totusi sa tragem putin tare sa mai facem ceva daca nu ...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 eu am vb cu body si vom incerca sa mai aducem niste masini tari, organizam intalniri...cu nici o intentie de a submina autoritatea ta sau a lui Doru in club...membri onorifici si cu vechime dar cineva trebuie sa se zbata in realitate ca sa mai existe NSL Craiova...:!::idea:

sper sa ne intalnim drac prin oras sa vbim ca ce facem aci pe forumuri parca suntem tzatze la coltu gardului...!! bafta

Cosmin 335i 28-10-08 19:48

sper sa ne intalnim drac prin oras sa vbim ca ce facem aci pe forumuri parca suntem tzatze la coltu gardului...!! bafta[/QUOTE]

corect :D 0723820356 este numarul meu
dupa 6 in fiecare seara ne putem intalni si sa vb

Eu m-as bucura daca v-ati ocupa de club si se pare ca am fost inteles putin gresit in toate afirmatiile pe care le_am facut dar putin conteaza lucrurile astea in conditiile in care se stabilesc niste criterii clare privind inscrierea in acest club si multe altele

cel mai bine ne intalnim si vb

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning