Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Mustang 01-11-07 14:14

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1178319)
cred ,ca si tu esti de acord cu mine,ca femeile nu sunt vestite ca ar trece imediat la fapte....
am vrut sa subliniez,ca inainte in mod cert au incercat ele sa deie de inteles ca nu le convine situatia,si abia atunci au trecut la fapte cind au pierdut ultima speranta ca se poate rezolva situatia...cel putin eu asta am vazut in multe cazuri...

Dar cand tipul da tot pentru tipa, iar ea il calca in picioare ?
Si el incearca sa ii deschida ochii ?

Bea69 01-11-07 16:08

in primul rind..mai las-o dreq si nu te tot chinui sa-i deschizi ochii,ca ceea ce crezi tu ca ar fi bine pentru ea,nu inseamna neaparat ca isi doreste si ea...
in al doilea rind,te calca in picioare daca o lasi sa te calce...

Mustang 01-11-07 19:21

Si daca nu o lasi sa te calce in picioare iti face cu mana ... so ... oricum o dai nu e bine. :)

payty 02-11-07 06:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1179107)
Si daca nu o lasi sa te calce in picioare iti face cu mana ... so ... oricum o dai nu e bine. :)

1. Stai linistit ca nu iti face cu mana asa usor daca tine la tine.

2. Daca chiar iti face cu mana inseamna ca nu tine la tine, asa ca ... de ce sa stai cu ea?

Si mai e o problema : cum o inveti, asa o ai :)

aleks 02-11-07 12:36

mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...

~Ada~ 21-11-07 21:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1180250)
mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...

Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...;)

pheerya 21-11-07 21:34

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1209621)
Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...;)

poti sa l schimbi(in bine) daca are un caracter maleabil...daca nu...neeeext...:rolleyes2

~Ada~ 21-11-07 21:44

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1209673)
poti sa l schimbi(in bine) daca are un caracter maleabil...daca nu...neeeext...:rolleyes2

Dap,problema e ca nu prea sunt maleabili de fel...:rolleyes2
Nu poti sa ii dai "next" la nesfarsit;) :lol: Depinde de norocul fiecaruia:chick:

Mustang 21-11-07 21:48

NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))

~Ada~ 21-11-07 21:51

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209726)
NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))

Tu o tii prea des cu NEXT:rolleyes2
Sper sa-ti vina vremea cat de curand...;)
D-abia astept sa citesc postul la "cum agati o fata" in care o sa ne povestesti cum ai intalnit o fata pe gustul tau etc:lol:

Mustang 21-11-07 21:52

Asteapta mult si bine. :lol: =))
PS: o tin cu NEXT prea des ca ... sunt prea funny ... acum o sa devin arogant. :D

pheerya 21-11-07 21:58

o sa te keme mr.next...o sa fii "cul"...hai mah mai lasa negativismul asta ca o sa vina si vremea ta...batutule de soarta :lol:

Mustang 21-11-07 22:00

Nu mai sunt negativist ...
Acum sunt arogant ... si plin de mine ... si mai frumos ca mine nu e nimeni. :lol:

~Ada~ 21-11-07 22:23

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209769)
Nu mai sunt negativist ...
Acum sunt arogant ... si plin de mine ... si mai frumos ca mine nu e nimeni. :lol:

:lol: :lol: :lol: Interesanta abordare:twisted:

Mustang 21-11-07 22:28

Pai ce palaria mea ?

All times are GMT +2. The time now is 13:50.

- Copyright 2026 4Tuning