Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29804-noul-bmw-m3.html)

cristi_407 19-07-07 17:18

Re: Noul BMW M3

E urat cu draci...Si nu cred ca va putea bate RS4 care chair daca are un an si ceva in urma tot e mai sus..WAKE UP BMW

zGb 19-07-07 18:07

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1004505)
Oare nu e pacat sa-mi pierd tipul sa discut pe un topic destinat M3 cu propietari de GTI si TDI?

si noi ne pierdem relativ timpul cu tine care ai ochelari de cal si vezi in fata ONLY BMW...stiu ca e greu sa accepti faptul ca desi M3-ul nou a aparut dupa aproape 2 ani e totusi mai slab ca un audi si nu numai tie ti-e greu sa crezi asa ceva...in legatura cu greutatea unde am zis eu ca plafonul de carbon e o prostie? iar daca nu esti in stare sa extragi substratul din postul meu anterior imi pare rau dar te credeam mai inteligent si sunt convins ca esti in stare doar iti e greu sa accepti ce am vrut eu sa subliniez...

poate au scris si altii ca n-am citit ziceai de comparatie bmw cu s si nu cu rs...for the record M nu e facut de bmw stand alone...e facut e motorsport gmbh...S e facut de audi stand alone (exact acelasi lucru ca la subaru wrx si subaru wrx sti...wrx-ul e facut de subaru fabrica, sti-ul e altceva stii si tu) iar RS la audi e facut de quattro gmbh...deci luam "tuner" vs "tuner"

si nu ma mai lua pe mine proprietar de tdi ca stii foarte bine in ce masini am tot mers si am condus...cheers my friend :lol:

SFW 19-07-07 18:54

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1005621)
poate au scris si altii ca n-am citit ziceai de comparatie bmw cu s si nu cu rs...for the record M nu e facut de bmw stand alone...e facut e motorsport gmbh...S e facut de audi stand alone (exact acelasi lucru ca la subaru wrx si subaru wrx sti...wrx-ul e facut de subaru fabrica, sti-ul e altceva stii si tu) iar RS la audi e facut de quattro gmbh...deci luam "tuner" vs "tuner"

si nu ma mai lua pe mine proprietar de tdi ca stii foarte bine in ce masini am tot mers si am condus...cheers my friend :lol:

exact ! :-)

cristian_seven 19-07-07 18:57

Ca de obicei, Sebi se pare ca stie ce vorbeste.
RS4 e o masina draguta, garantata o viata daca n-o scoti din garaj sau daca nu accelerezi prea tare.
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...c=13514&st=240

La 2000km i-a schimbat discurile pe garantie ca "s-au ovalizat.."??!! iar pagina urmatoare..... s-a busit motorul!!! . 4000km pentru un RS4 e deja prea mult se pare.
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...c=13514&st=260

"Incurajarile" de pe forum sunt chiar haioase: Postul267 "Ca o consolare, toate RS4-urile din Bucuresti sunt in service. Insa asta nu inseamna ca toate rebuturile vin la noi. Mi se pare o prejudecata gresita." No comment..

Ce spune posesorul la postul 293
"
nu se pune problema de trimis si reparat in Germania - asta e clar - poate daca era Carrera GT sau mai stiu eu ce
kilometrii facuti: 4200 km
consum ulei: cred ca in jur de 2.5 - 3 litri
consum benzina: intre 17-25 l/100 km - depinde
impresii: sunt destule cateva pagini in urma pe forum - acu nu mai am nici o impresie - o sa am dupa ce mai merg cu ea cand va fi gata"

N-am crezut dar cum m-am mirat eu, mirati-va si voi.

ameer 19-07-07 19:36

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1005417)
Imi dau cu parerea ca sa ai si tu ce sa postezi pe forumul asta ... nu e bine si asa? ;) E un forum public, despre tuning, masini, etc, ma indoiesc ca am gresit atat de mult dandu-mi cu parerea fara sa fi condus un rs4 sau un m3 ...

Daca te uiti la cateva posturi mai sus ... o sa vezi ca am dat eu o revista unde apare o comparatie intre cele 2 ... si cu o pagina in urma o sa mai vezi un articol din inca o revista, numai ca de data asta era un rs4 cabrio ...
Sincer, prefer sa cred pe cuvant un pilot (cum e cazul revistei date exemplu de mine) de cat sa te cred pe tine ... :rolleyes2

Si sa inteleg ca tu ai condus toate masinile fata de care ti-ai dat cu parerea (veyron, ferrari, viper, corvette, nici nu mai zic de rs4, m-uri, amg-uri etc). atunci te felicit, probabil esti cel mai norocos om de pe aces forum.

Stai ca ai inteles gresit... postul meu initial nu iti era adresat tie. Te iei de mine degeaba. Si daca ai citi posturile mele o sa vezi ca eu nu imi dau niciodata cu parerea intr-un mod radical decat daca stiu despre ce vb (adica daca am condus masina, si nu am facut pe desteptul legat de nici o masina mentionata e tine.). Altfel mai zic si eu ca una e frumoasa alta nu... mai mult de atat nu comentez, ca altii care nici macar nu au vazut masinile in realitate si isi dau cu parerea care fuge mai tare sau etc.

cristi_407 19-07-07 19:40

Discurile se pot ovaliza foarte usor, daca baiatul a venit cu ele incinse si s-a dus si i-au bagat jetul la spalatorie atunci se useaza, cat despre motor nu stiu ce sa zic..Am vazut masini cu motorul in flacari care e de 2 ori mai scumpa..in fine..

SFW 19-07-07 19:46

Quote:

Originally Posted by cristian_seven (Post 1005695)
Ca de obicei, Sebi se pare ca stie ce vorbeste.
RS4 e o masina draguta, garantata o viata daca n-o scoti din garaj sau daca nu accelerezi prea tare.
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...c=13514&st=240

La 2000km i-a schimbat discurile pe garantie ca "s-au ovalizat.."??!! iar pagina urmatoare..... s-a busit motorul!!! . 4000km pentru un RS4 e deja prea mult se pare.
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...c=13514&st=260

"Incurajarile" de pe forum sunt chiar haioase: Postul267 "Ca o consolare, toate RS4-urile din Bucuresti sunt in service. Insa asta nu inseamna ca toate rebuturile vin la noi. Mi se pare o prejudecata gresita." No comment..

Ce spune posesorul la postul 293
"
nu se pune problema de trimis si reparat in Germania - asta e clar - poate daca era Carrera GT sau mai stiu eu ce
kilometrii facuti: 4200 km
consum ulei: cred ca in jur de 2.5 - 3 litri
consum benzina: intre 17-25 l/100 km - depinde
impresii: sunt destule cateva pagini in urma pe forum - acu nu mai am nici o impresie - o sa am dupa ce mai merg cu ea cand va fi gata"

N-am crezut dar cum m-am mirat eu, mirati-va si voi.

mai, daca tot citezi omul, citeaza-l si dupa ce i-a fost schimbat motorul ... si anume .... :

"
am luat masina! (ieri dupa amiaza http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif ) - azi am testat-o la un drum dus-intors pana la constanta

impresii: S E N Z A T I O N A L A ! ! ! http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif http://vwforum.vwforum.ro/style_emot...ault/smile.gif

asa trebuia sa mearga de la inceput ( rupe!!!!!) este fantastica - nu stiu ce sa mai zic - este diferenta fata de masina care am avut-o de nu pot sa descriu!

asta fuge mai tare, trage mai bine, urla mai tare, sta nemaipomenit pe drum, raspunde mai bine - ce sa mai este extraordinara!!!

din ce am vorbit cu cei de la PoRo - acuma are si niste modificari pe langa alt motor:

- alt soft (s-a pus softul nou dezvoltat intre timp de Audi - se pare ca l-au dezvoltat bine);
- alt ulei (tot Castrol dar e Longlife 3 parca)
- geometria facuta k-lumea (si se simte)

Deci toate sunt bine cand se termina cu bine! "

Eu pe forumurile de afara chiar nu am vazut sa aibe lumea probleme cu masina asta ... motorul lui a fost doar o exceptie atat, un eveniment nefericit, dar cum si spune si el, un eveniment singular.

Cu discurile ... nu te-ai dus niciodata la o spalatorie dupa ce te-ai alergat putin si ai observat ca cel care spala masina baga jetul cu presiune direct pe discurile tale.... se poate intampla ... nu e asa mare catastrofa ...

Tu ai citat de pe acel forum doar ce ai vrut tu, pt a pune lucrurile intr-o anume lumina ... trebuia macar sa fi obiectiv sa prezinti impresiile si dinainte si de dupa.

bafta. ;)

zGb 19-07-07 19:50

un exemplu prost in discutia cu bmw...se stie ca cel putin in bucuresti nici un m3 e46 nu mai are motorul original...toate au crapat...la smg3 au fost probleme au facut recall...audi inca n-a facut nici un recall la rs4 pt ca nu a fost nevoie...rs4 lui andrei parca a avut un piston fisurat din fabrica daca tin bine minte...oricum toate masinile noi au probleme mai mult sau mai putin doar din piese traiesc producatorii

SFW 19-07-07 19:55

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 1005750)
Stai ca ai inteles gresit... postul meu initial nu iti era adresat tie. Te iei de mine degeaba. Si daca ai citi posturile mele o sa vezi ca eu nu imi dau niciodata cu parerea intr-un mod radical decat daca stiu despre ce vb (adica daca am condus masina, si nu am facut pe desteptul legat de nici o masina mentionata e tine.). Altfel mai zic si eu ca una e frumoasa alta nu... mai mult de atat nu comentez, ca altii care nici macar nu au vazut masinile in realitate si isi dau cu parerea care fuge mai tare sau etc.

Imi cer scuze daca am inteles gresit.
Nu am citit posturile tale, doar m-am uitat pe unde ai postat in mare.
Pai nici eu nu cred ca mi-am dat parerea intr-un mod radical, am citat din reviste, pt ca pana una alta doar dupa ce o persoana testeaza ambele masini poate sa-si faca o idee, si cum persoanele alea le-au testat am zis ca sunt mai avizate ca noi.
Si nici nu am luat drept bun ce scrie in reviste ... am zis ca pana acum 2 au scos rs-ul in fata, si ca o sa vedem si altele ce au de zis, si ca eu unu nu o sa iau de buna parerea unora de pe forum, care nici nu au apucat sa le testeze, si care mai sunt si extrem de partinitori.

Oricum se pare ca nu ne-am inteles, scuze daca au deranjat raspunsurile mele.

alexzander407 19-07-07 20:10

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1005775)
un exemplu prost in discutia cu bmw...se stie ca cel putin in bucuresti nici un m3 e46 nu mai are motorul original...toate au crapat...la smg3 au fost probleme au facut recall...audi inca n-a facut nici un recall la rs4 pt ca nu a fost nevoie...rs4 lui andrei parca a avut un piston fisurat din fabrica daca tin bine minte...oricum toate masinile noi au probleme mai mult sau mai putin doar din piese traiesc producatorii

piston fisurat din fabrica ?!?! si numesti asta calitate ??? halal brand motorsport.... pai normal ca au crapat daca au nimerit pe mana unora care mergeau in 8mii de ture in oras ...amandoua masinilie au parti bune si parti rele acum depinde de gusturile omului acum asi alege m3-ul pe la vreo patruzeci de ani asi alege un sedan gen RS4

ameer 19-07-07 21:29

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1005781)
Imi cer scuze daca am inteles gresit.
Nu am citit posturile tale, doar m-am uitat pe unde ai postat in mare.
Pai nici eu nu cred ca mi-am dat parerea intr-un mod radical, am citat din reviste, pt ca pana una alta doar dupa ce o persoana testeaza ambele masini poate sa-si faca o idee, si cum persoanele alea le-au testat am zis ca sunt mai avizate ca noi.
Si nici nu am luat drept bun ce scrie in reviste ... am zis ca pana acum 2 au scos rs-ul in fata, si ca o sa vedem si altele ce au de zis, si ca eu unu nu o sa iau de buna parerea unora de pe forum, care nici nu au apucat sa le testeze, si care mai sunt si extrem de partinitori.

Oricum se pare ca nu ne-am inteles, scuze daca au deranjat raspunsurile mele.

Nu am zis nici ca ti-ai dat cu parerea intr-un mod radical. Vb despre mine. Oricum persoanele astea de la reviste care testeaza masini nu sunt prea de incredere. Iti si demonstrez daca vrei cat de partinitori si corupti sunt. Si de multe ori posesorii masinilor stiu mai multe despre ele decat niste jurnalisti care probabil nu isi vor permite masinile respective niciodata. Daca eu iti spun despre o masina pe care am avut-o daca e buna sau proasta sau daca fuge sau nu pe cine crezi? Pe mine care am avut masina sau pe jurnalistul care si-a dat si el cu parerea intr-o revista?
Scuze pt neintelegere.

ameer 19-07-07 21:30

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 1005806)

piston fisurat din fabrica ?!?! si numesti asta calitate ??? halal brand motorsport.... pai normal ca au crapat daca au nimerit pe mana unora care mergeau in 8mii de ture in oras ...amandoua masinilie au parti bune si parti rele acum depinde de gusturile omului acum asi alege m3-ul pe la vreo patruzeci de ani asi alege un sedan gen RS4

Se mai intampla... Si chestia asta se intampla la toti producatorii nu numai la unul. Un f mic procent din masini ies cu defecte care trec de vigilenta fabricii. De asta s-a inventat garantia :)

ROSSI 46 19-07-07 22:29

@ameer...eu unu iau in considerare ce spun ashtia prin revistele serioase...ai aici ma refer la cele de afara...care de cele mai multe ori aia nu's simpli ziarishti ci fosti pilotzi...deci ma repet tzin cont mai mult de spusele lor decat de ce zice unu care a avut o asemenea mashina...ptr k ala nu e pilot e doar sofer amator...shi f rar gaseshti sofer amator cu valentze sportive si, si mai rar gaseshti cate un pilot veritabil...deci in concluzie este un procent infim din randul proprietarilor de mashini sport care sunt capabili sa ishi exploateze intreg potentzialul mashinii...liniutzele nu te fac sofer bun...e doar o iluzie in care multzi cad

baghy83 20-07-07 00:19

si cei de la evo uk au avut un rs4 in proba de durata si s-au plans de consumul de ulei

SFW 20-07-07 02:57

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 1005893)
Nu am zis nici ca ti-ai dat cu parerea intr-un mod radical. Vb despre mine. Oricum persoanele astea de la reviste care testeaza masini nu sunt prea de incredere. Iti si demonstrez daca vrei cat de partinitori si corupti sunt. Si de multe ori posesorii masinilor stiu mai multe despre ele decat niste jurnalisti care probabil nu isi vor permite masinile respective niciodata. Daca eu iti spun despre o masina pe care am avut-o daca e buna sau proasta sau daca fuge sau nu pe cine crezi? Pe mine care am avut masina sau pe jurnalistul care si-a dat si el cu parerea intr-o revista?
Scuze pt neintelegere.

Stiu ca unele reviste sunt partinitoare, ba mai mult, fac jocul unei anumite masini in functie de diverse avantaje materiale. Tocmai de aceea am zis ca o sa se poate forma o opinie concreta dupa ce o sa apara mai multe teste.
Si cum a spus si ROSSI 46, la unele reviste lucreaza fosti piloti, cum e cazul si reviste date exemplu de mine unde autorul am inteles ca este: Steve Sutcliffe si a concurat in British Touring Car Championship, informatie luata de pe m3post.com ...
Parerea mea ... la nivelul celor 2 masini ... conteaza foarte mult ce ar vrea o persoana de la o masina ... asa alege acea persoana una dintre cele 2 masini, ambele sunt masini extraordinare, care e mai buna, tine doar de punctul de vedere a unui posibil cumparator.

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning