![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
7 Attachment(s)
Mic update ! azi am montat eleronul , facut broasca la usa + manerul , aranjat la linie fata + un mic test cu xenonul pe faza scurta ! iata si cateva poze :)... se pare ca electricienii mei iar sunt in impas...asa ca e posibila rechemarea lui emu la masina :D
|
frumoasa rau a iesit masina asta culoare tot sunt de nota 10
|
Quote:
Mersi laur :) Aici am facut un mic rezumat al etapelor prin care a trecut masina pana acum ! https://www.youtube.com/watch?v=_zjnOnMHDyQ |
incet incet ajungi unde ti-ai propus:D
bafta!:D |
pana acum a iesit ceva super forta, la primavara va iesi si mai si cand pui si kompresorul ... eu zic ca a meritat stresul de pana acum, felicitari ... bravo! succes pe mai departe ...
|
Quote:
Corect motzule :)... mersi ! Quote:
|
bine ca nu sunt singurul care munceste la masina in prag de sarbatori. spor la munca.
|
unii impodobesc bradul,altii masina:lol:
|
Quote:
Asa e provenzano .... pasiunea nu cunoaste limite :)))).... multumesc frumos! spor la munca si tie man :d , e bine sa stiu ca mai sunt si altii "dusi cu capul" la capitolul asta :D Quote:
fiecare impodobeste ce poate :))))))) On topic : azi am montat o noua sonda lambda pe masina , pleaca la sfert de cheie se tureaza frumos ..... mai am mici probleme de electrica : - un mic scurt la proiectoare , cand le aprind si fac masa , automat imi pleaca stergatoarele ! - Nu gasesc firele pentru motorasul de la pompa de apa pentru parbriz ! - Nu gasesc rahaturile alea de cabluri ca sa pot lega punea noua la senzorii abs si senzorul de uzura de la placutele de frana ! - Am o mufa in plus pe langa debitmetru [ singura mea banuiala e sa fie de la modulul de ASC care eu nu il am pe masina ! |
2 Attachment(s)
Mic update :
Montat lucasurile laterale si stopul de frana de pe luneta ! .... am refacut pedala de acceleratie si panourile din fata ! Mai ramane cablul de acceleratie ! masina a trecut pe setup de iarna cu tot cu roti de iarna si ce mai era necesar [ uleiuri , antigel filtre + curatate sistemele de alimentare , racire si motorul in sine ] ! asta raman luni de facut , dupa aia sa vad cand are emu o zi libera sa mi rezolve problemele de electrica ! masina "is ready" pentru kompressor ! PS : cine se pricepe la codurile decimale? |
Quote:
el stie :) tot ce ai tu nevoie ! |
masina a trecut pe setup de iarna cu tot cu roti de iarna si ce mai era necesar [ uleiuri , antigel filtre + curatate sistemele de alimentare , racire si motorul in sine ] ! asta raman luni de facut
pai arunca jantele de vara incoace:twisted:.hahahahaha.spor la munca frate cu masina:D |
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am adus masina acasa , nu inainte sa ii fac o mica baita ca era prea jegoasa.... a facut putine nazuri .... variatii de turatie.... totusi nu imi placea cum suna evacuarea si tot stateam si ma gandeam ce dracu o facea sa sune asa tare...cand colo.... atenuatorul de zgomot nu mai fusese instalat , oricum masina va trece pe o evacuare pe masura din inox in primavara.... electromotorul isi da duhul ... mai am de rezolvat cateva mici detalii le electrica si plastice din interior , dar se rezolva usor usor .... am montat xenonul....lumineaza frumos strada , mai ramane doar sa reglez farurile asa cum trebuie ! clima vad ca baga caldura , masina ajuns la 90 de grade, dar electroventilatorul tot nu a plecat.... asa ca daca are careva idei , il ascult ! Cateva poze facute cu telefonul : |
Frumos arata !!!!
Cum rezolvi sa nu se mai abureasca farurile ??!?! |
in cazul in care nu sunt crapate, cred ca singura varianta ar fi sa le desfaca si sa le lipeasca cum trebuie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning