![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
|
app cat ai bagat pana acum in masina..si cat mai ai de gand sa bagi in ea??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari laure pt munca depusa ii sta bine bv
imi place ce a iesit |
Quote:
|
chiar beton arata cu sita, da parca totusi as da mai bine neagra ca ai folosit la toata masina contrastu asta rosu-negru...in rest...e totu ok pana aici! felicitari pt curaj in primu rand si dupaia pt munca depusa! ;)
|
Quote:
|
doamne.... ce isi puse azi laure... nu ma mai urc in spate decat cu dopuri de pluta in urechi :cry: :cry: si acum imi mai piuie urechileeee :shock: :shock: nebune... si ai facut si tu dupa propiile posibilitati.. cum s-a putut dar lasa ca e bine ca daca se putea mai bine la cat esti de nebun mai puneai :sad: :sad: de nu ma urcam in viatza mea !!!! NEBUN NEBUN NEBUN!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
|
aaa si apropo se potriveste prea bine numele "furia rosie" :)) bafta in continuare dar nu si la domeniu muzica pliz.. las-o asa sa pot sa stau si eu linistit in spate :)) :lol: :lol: las-o asa ca ajunge.... e suficient :shock: :shock: (stiu ca vb singur ca tu la cat esti de nebun... :cry: :cry: of... of... of... ) oricum super masina... si super baiat :) bafta in continuare..!!!!
|
singura problema la oltean cu muzica e ca nu se aude afara destul de tare .. in masina rupe norma ... mie mi se onduleaza aripile pe spate cand dau drumu la muzica dar afara nu se aude destul de tare ... important e sa`ti placa tie cum se aude ... numai bine
|
...:shock: :shock: altu... sa mor eu sa te iei de mana cu laure ... numai maxim stiti frate :shock: :shock: muri la ala in masina!!!:shock: :shock:
|
fidelitatea conteaza enorm .. degeaba se aude tare daca distorsioneaza ... nu`ti place muzica ?... uite`te la filme! :) mie`mi place zgomotu`:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning