![]() |
Probabil ca ati observat si voi ca sutienul acela este prea mic pt ea nu?! Asta este o metoda de-a femeilor de asi pune un sutien mic si ridicat la maxim. :wink:
|
:shock: :shock: :shock: vreau si eu! ;)
|
:arrow: Tachi Ca Ai Nesimtzatuleeeeeeeeeeeeeeeee!!!Ti Torn Eu!!! :twisted:
|
mda, ai dreptate.. totusi nu`i prea mare diferentza ;) tre sa vad cum o prind si eu fara bluzitza ca nu prea e de acord :oops:
|
se pare ca prietenele voastre nu au auzit de 4tuning... :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
|
BAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH voi ma omoratzi pe mine cu fetele asteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :yikes: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: |
apropo de omorat.... sincer... deja devine boring topicu asta... :) pareerea mee... :bored:
|
pai daca am incepe sa organizam si un concurs nu doar sa expunem poze, cred ca s-ar inbunatati situatie.. parerea mea ;)
|
daca`i,fi,mai,atent,ai,realiza,ca....s-a,facut,deja,ia,pozele,de,aici,si,fa-l,pe,al,doilea...;)
|
hmm.. poi eu ma gandeam sa facem altfel.. postam aici pozele si facem alt topic cu rezultatele.. facem etape de 3-4 zile ;) sa facem cate un topic separat pt fiecare concurs.. incarcam forumul cu topicuri care se pot regasi intr`un singur loc.. parerea mea :roll:
|
:arrow: aiiiiiiiiiiiii intzeleapta ideea....dar mai stai colea....oleak.... :roll:
|
Bai fratilor ! Nu trebuie sa aveti prietene cu tate mari etc... ca la o cursa legala, ilegala trage greu masina ! Tatele alea cantaresc si ele ceva in plus ! In loc sa bagati un chit de reducere a greutatii, voi bagati tate...
Pacat ca nu am o poza cu prietena mea, sa vedeti ce zvelta e, sa vedeti ce bine trage masina asa ! Parerea mea ! :roll: |
Nu-ti convine cum iti trage masina?!
Te fac la semafor toti papagalii?! Va prezentam noul IATAGAN DELUXE3000!!!! cu doar 1 mil jumate poti achizitiona cel mai bun obiect ptr a mai scapa din greutatea masinii, si anume : luat iataganu ,JAP una peste tate, luat tate, aruncat,pe geam,POC - castigat cursa.... hpy ppl.... Merita ! cu doar 1mil 500 iti satisfaci placerile..... ;) succes |
bine bine bine..castig cursa....dar..stii tu..pe ce mai pui mana....???? :lol: :lol: :lol: :lol: pacat de ei.....sunt cu folos.....decat o cursa...mai bine satisfactie in pat :lol: :lol: si pe strada :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning