![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
Cea mai tare! din parcare,la propriu
|
Quote:
sau cand mai trece copilu cu reanault-u ala break vechi :lol: |
Frumos , de fel nu imi plac masinile break dar a ta are ceva frumos care ma atrage , arata in mare fel si jantele desi sunt cam mari o prind de minune.
Felicitari si spor la treaba .... respect |
1 Attachment(s)
Multumesc!
Am facut si un wallpaper.. sper sa nu se supere baietii de la Stance Works ca le-am folosit logo-ul pe poza. :) |
Foarte frumos Passatul :) Il plimbi pana la Worthersee anul vitor ? :)
|
Quote:
Superba masina, iar jantele sunt criminale ! Multa bafta in continuare cu ea... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In perioada sarbatorilor se poate vedea in CJ? Ca o sa fiu pe-acolo in concediu :D
|
2 Attachment(s)
@b08ygs - nee.. ma duc asa pana la iesire din tara, si de-acolo eventual o las si mai jos :lol:
@geo_gee2005_xxx - Adriano se referea la drumurile de-afara. Sunt bune, dar si amenzile pe masura. :) @B-99-SAA - de sarbatori o sa fiu plecat acasa, dar masina ramane in Cluj in parcare. Maine pun rotile de iarna.. deci nu cred ca o sa arate foarte stralucit cu ele. :) Da un semn cand vii in CJ, poate ma mai prinzi pe-aici sa ti-o prezint. ;) Si sa nu ramana postu doar cu textu.. atasez si doua poze. :) |
am vazut masina pin cluj , arata super bine , frumoasa rau e , ai grija de ea
|
Nu stiu,dar in Austria,pe mine si niste prieteni,cu un Golf 4 am fost toti,masina trantita,ne-a luat Politia si ne-a spus politaiu ca masina e prea joasa. Sincer daca imi zicea cineva,nu-l credeam,pana am auzit cu urechile mele :)
|
Arata foarte bine!! Felicitari si bafta in continuare! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning