Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

TwentyOne 12-05-09 16:21

Re: Modificari la bordul Daciei

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2309947)
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................

un pret domne pentru aceasta creatie, sau e secret?

ozn_yakuza 12-05-09 21:37

fara caterinca si mistouri ca si eu ajut lumea de pe forum sa isi faca masina dupa bunul plac si daca omul vrea sa ii fac ceasurile cu,, hai steaua,, eu ii fac asa ceasurile pt ca omul plateste cum vrea si gusturile nu se discuta,eu pot sa pun aici pe forum cu fac ceasurile dar ce rost are daca anumite persoane care vor ceasuri modificate nu pot sau nu au cu ce sa le faca si le e mai usor sa vb cu mine si sa le fac eu asa cum vor ei.
si eu in felul meu ajut lumea de pe forum si toata lumea a fost multumita de cum au iesit asa ca nu vad de ce sa aberati cu paine mea sau cu nu stiu ce cozonac,nu mai fiti rautaciosi si daca as fi facut asta pt amaratii astia de bani faceam in euro si faceam cam 70 de euro un bord,fratilor am avut dacie si eu aveam la fel bordul facut si acum ajut si pe altii sa aiba borduri modificate dupa bunul lor plac.

giubau_v8 12-05-09 22:20

tin sa te corectez...tu nu ajuti...tu incerci sa iti vinzi marfa

daca vroiai sa ajuti, ajutai, nu cereai bani pentru asta , decat celor care nu au timp, sau celor care nu se pricep, sau pur si simplu nu vor sa faca ei

din moment ce tu faci asta, si vroiai sa ajuti puneai un model de ceasuri, fara diverse chestii ( nu ca nu ar putea fi modificate foarte usor)
sa luam un exemplu concret...eu am vrut sa stiu care din ceasurile de la inceput, sau din cele postate de rfg are dimensiunea 1:1, sau macar care este dimensiunea unui ceas, desfacut... presupun ca tu stii asta, dar nu vrei sa spui, ca altfel nu ai mai avea clienti

aici nu e bursa...daca vrei sa vinzi , am vazut ca ai topic la anunturi auto ;)
bafta

cata_tm2 13-05-09 11:02

1 Attachment(s)
giuabau, daca te descurci putin cu ceva program de editare, ia poza asta, si suprapune-ti ceasurile tale peste ea. are o diferenta de la ceasurile originale de aproximativ 1mm. dai fit to page la printare, pentru ca e facuta cum trebuie.

good luck

giubau_v8 13-05-09 13:49

multumesc....de vreo saptamana ma chinui sa aflu si eu informatia asta :D

ozn_yakuza 15-05-09 22:33

20 Attachment(s)
cea mai noua creatie marca ozn in materie de borduri de dacie,sper sa va placa si postes si niste desene de planse de bord pt cei care au nevoie de planse de bord ca sa nu mai aud comentarii ca nu ajut comunitatea de pe forum.bafta.

RobertRFG 15-05-09 22:46

Eeeeeee asa e mai frumos...numai bine

Power Of The Renault 24-05-09 21:36

http://i65.servimg.com/u/f65/12/25/74/41/100_7310.jpg

ozn_yakuza 27-05-09 19:56

8 Attachment(s)
cea mai noua creatie marca, OZN ,facuta pt o dacie din bucuresti , b 27 btz, o dacie 1300 ,sper sa va placa noul bord al proprietarului..................

ozn_yakuza 31-08-09 20:04

9 Attachment(s)
up.........

CristiRS 01-09-09 00:27

foarte frumos ultimul :)

B-04-SVA 02-09-09 16:12

Bai Ozn...deci m-ai lasat masca...a2a poza e criminala frate...e pe dacie 1410 nu ? Oricum...Wow! Felicitarile mele...:drunk: :woowoo:

CLO2DCB 05-09-09 15:42

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

2 Attachment(s)
cu alb am si eu bordul :D:D:D facut chiar aseara

GJ 01 CTR 15-10-09 22:31

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

daca puneai si un pret estimativ la unu' din ceasurile alea era super...

TR-92-BBK 27-11-09 22:32

cum fac si eu ceasurile din bord?nu inteleg cum decupez la numere sa lipesc pe spate plaxyglass dintra cela..putin ajutor plz///

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning