![]() |
Re: Renault 19 Europa
Asa o sa fac dar ti-am zis cel putin pe fata se fac la loc...e de la "scart","burnout"(app. sa'ti arat cum face),glumesc...nu se fac de la alea.
|
5 Attachment(s)
"Madafacareee" !
|
super tipule!! ma bucur ca nu o dai dupa ce ti-ai batut atat de mult capul cu ea si ai adus-o intr-un stadiu in care rar se mai vede in Romania un r19 chiar asa ingrijit si restaurat complect!:D8)
|
3 Attachment(s)
Multumesc,ca noutati am primit un set motor nou frantuzesc pe care o sa'l montez luna urmatoare si mi-am montat jantele pe fata.
|
Sa nu mi-l vinzi ma mie....:lol:
|
Pai m-am gandit mai bine si nu ti-l dau :)) o sa fie la mine pe masina alaturi de alte schimbari pe acolo.:D
|
trage un strat frumos cu sprey negru, sau folie neagra semnalizarilor de pe aripa, sau poate gasesti ceva pe alb o sa arate mult mai bine! e doar o parere:D
|
Albe de Logan merg,sunt exact la fel dar mai am multe de facut pana la acele mici retusuri ;))
|
Quote:
|
Bandourile de pe stanga spate si dreapta fata sunt rupte la cleme,o sa fac rost de ele cat mai repede posibil.
|
A iesit bine vopseaua...dar bara spate, la toba, e crapata?
|
ai bagat cv bani in ea!
|
Devu-da,e crapata,e facuta cu fibra dar oricum nu va ramane asa
mr_bombastic_dma -cam da,dar merita:D |
Intr-adevar, masina merita! Ti-am mai zis eu tie..daca o pui pe burta si ii pui bandourile si pe restul usilor va arata a masina in adevaratul sens al cuvantului!
Acum daca te chinui putin incaleci si bornele kilometrice cu ea:)))))(glumesc) |
Fac tot ce pot in limita posibilitatilor(bani,timp).
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning