![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
4 Attachment(s)
Scuze de dublu post , a fugit Edit-ul .
Am iesit pt prima oara cu ea la o plimbarica . Am incercat eu sa fac ceva , dar e puturoasa rau de tot . - CEI CARE SE OCUPA DE MOTOARE SA LASE UN REPLY , vreau sa comand un V6 , 500HP+ |
3 Attachment(s)
Quote:
Azi am fost pana la Atelier ca imi facea fite AMG...era de la clapeta de acceleratie....si daca tot am trecut pe acolo aveau ei o toba sport de nissan...am luato mai mult pentru toyota ..se aude bestial Poze cu toba si masina echipata Jantele au ajuns dar nu au cauciucuri pe ele...cand le pun pun si poze;) |
Quote:
Astept .... App , super masina ;x sa o stapanesti sanatos ;x . Sa imi zici daca o vinzi ... |
2 Attachment(s)
Am terminat cu vopseaua si i`am montat faru` dreapta care m`a costat 150 RON, stopu dreapta pe spate 100 RON, i`am montat si o grila pe fata ca nu avea deloc si aia 180 RON.
Am fost si la jante si am dat comanda de o pereche care ma costa 425 euro, apoi m`a sunat un prieten si mi`a spus ca gasit o cutie de viteze in 6 trepte in stare excelenta, maine ma duc sa o vad. |
3 Attachment(s)
Quote:
Am pus jantele...JAntele leam luat cu 100$...La-m batut pe spirit la liniute in LFS:lol::lol:..Si am pariat daca castiga ii platesc jantele Dublu..si daca castig ii dau numai 100$//SI am castigat:-P:-P |
Quote:
|
Quote:
PS: De ce Dumnezeule tot intrebati cine se ocupa cu motoare sau bari sau .. , daca v`am spus deja ca eu...deci.. .. :twisted: |
5 Attachment(s)
Am renuntat la miata,mi-am luat un m5.
Nimic nu avea pe ea inafara de lucrurile esentiale.Incaltata,scaun sofer + volan.si atata.[sasiul nu se ia in considerare] Am gasit un motor vechi plin de praf de la un prieten mi l-a dat mai mult sa scape de el.Si,aici incepe relatia mea cu m5-ul.In cateva minute plec la baieti le-o dau sa lucreze la ea noaptea.O vopsesc.Poze. Pareri? |
6 Attachment(s)
Am revenit cu buburuza :D Am reusit si cu motoru` , a fost mare bataie de cap dar l-am bagat. Nu mi-au placut jantele si ma ajutat R.Equinox cu niste jante gen JDM , ca le avea prin garaj.. Eu am fost obligat sa-mi iau jante pe 16` sa stea bine pe janta. Multumesc inca o data R.Equinox. Pareri careva ?
|
3 Attachment(s)
Mi`au venit janteeelleeeee. Au fost foarte rapizi cei de la curierat :D
Cat am asteptat jantele am lucrat si la o bara. De vopsea nu imi pare rau ca n`am dat bani pe ea, mi`a vopsit`o un var :P Ce parere aveti?:D |
4 Attachment(s)
Super tare baieti .. Gj ..
Mercedes`ul meu a primit kit full amg ;) 1500 $ :) Si motorul Nissan V6 3.0 L 2200$ .. m`au ars :) >.< dar sper sa dau comanda la turbo si vopsea.. :twisted::twisted: Kitu e cam .. :twisted::rolleyes2 dar nu eu l`am facut ci AMG.. sa vedem cum da vopsit.. ca de nu il vand .. :) |
Quote:
|
..::AnDy007::..-Arata bine...Tineo Tot asa;);)
Iulianroscatu-Acum baga flexu in arcuri si mai coboaro;);) ebone-Vezi ca-ti ies janteele prin spate;);) spiritualDARY2-Ba pulica.....Daca ai vandut fosta masina a mea te omor...Iti mananc ficatii....:twisted::twisted::lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning