Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw Polo 1.3-Ntz (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/272989-vw-polo-1-3-ntz.html)

CaDDy 15-09-12 13:47

Re: Vw Polo 1.3-Ntz

la faza cu jantele in talon ... nu prea merita :)

ai talon nou sau vechi ?

eu am incercat sa imi omologhez jantele de pe masina... si nu am putut , mai ales ca aveam talon vechi si era trecuta dimensiunea

inainte aveam ... 195 / 65 / 14 ... si am vrut sa trec 215 / 40 / 16 :lol:

si cand am fost la RAR ... surpriza ... in afara de alea ce le aveam inainte , nu am voie , omologat , decat 195 / 55 / 14 :)))

deci am facut singur lucru normal , logic si legal ce se poate face :)

am baut o cafea... si din greseala am dat cu mana , am varsat peste certificat DIN GRESEALA, si cand am incercat sa dau cu un BURETE sa iau cafeaua ... s-au sters datele de pe el :lol:... si a trebuit sa il schimb cu unul nou :rolleyes2 pe care nu e trecut dimensiunea cauciucurilor

:lol::lol::lol:

mk3gti 15-09-12 13:55

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 5174569)
la faza cu jantele in talon ... nu prea merita :)

ai talon nou sau vechi ?

eu am incercat sa imi omologhez jantele de pe masina... si nu am putut , mai ales ca aveam talon vechi si era trecuta dimensiunea

inainte aveam ... 195 / 65 / 14 ... si am vrut sa trec 215 / 40 / 16 :lol:

si cand am fost la RAR ... surpriza ... in afara de alea ce le aveam inainte , nu am voie , omologat , decat 195 / 55 / 14 :)))

deci am facut singur lucru normal , logic si legal ce se poate face :)

am baut o cafea... si din greseala am dat cu mana , am varsat peste certificat DIN GRESEALA, si cand am incercat sa dau cu un BURETE sa iau cafeaua ... s-au sters datele de pe el :lol:... si a trebuit sa il schimb cu unul nou :rolleyes2 pe care nu e trecut dimensiunea cauciucurilor

:lol::lol::lol:

Si ai impresia ca ai rezolvat problema ? Cand te opreste RAR-ul verifica prin statie sau ceva de genu , de ce crezi ca nu mai sunt trecute dimensiunile in talon ?
Singura rezolvare e sa mergi la risc , asa cum fac majoritatea care au astfel de probleme . Bafta

CaDDy 15-09-12 14:00

stiu ...nu am zis ca merg "legal" sau totu e ok acum :)

dar inainte , putea orice politist sa imi dea amenda + retina certificatu .. pentru ca erau dimensiunile in talon trecute...

acum doar daca sunt oprit de RAR.... la risc ... dar macar un pic mai scap

trafy-vr6 15-09-12 14:10

si ? ce sa iti faca ? te duci la RAR cu dovada si platesti 80 lei ca sa iti dea o foaie cu care te duci la Rutiera sa iti ridici certificatul....nu stiu daca si la jante e la fel...dar la folie asa e:)...bine..pe langa amenda

CaDDy 15-09-12 16:43

da.... de amenda era vorba :) ca era sa iau una ... dar am rezolvat "romaneste" ca sa nu imi opreasca certificatu

ca m-au oprit 2 tarani ( a se citii cetateni ai legii dintr-o comuna ) si avand dimensiunea in talon .. nu am putut sa zic " domne nu stiu, asa e masina de cand am cumparat-o " :)

ca altfel nu e nici un stres .... te opreste , amenda+ certificat , mergi cu tablele omologate (ale mele de iarna ) la RAR , aia iti dau foaia si ridici certificatu .. dar e vorba numai de banii in plus de amenda + pierdut timp cu umblat , alea alea :lol:

mertzanel 15-09-12 17:25

Adica tu pe passat nu ai voie mai mult de 14 iar bunicu-meo pe golf 3 are 195/50/15? Foarte corecti baietii la rar :))

CaDDy 15-09-12 18:31

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5174754)
Adica tu pe passat nu ai voie mai mult de 14 iar bunicu-meo pe golf 3 are 195/50/15? Foarte corecti baietii la rar :))

se pare ca da :)

am fost cu talonul la RAR .. si culmea , ca mai si cunosc pe cineva acolo. si am rugat sa imi spuna ce variante am , ce dimensiuni tot pune, in afara de cele pe care le aveam deja :)

si am 2 variante ... ca sa am de unde alege :))

195/65 sau 195/55 ... ambele pe 14 :)

NTZ03 26-09-12 07:58

8 Attachment(s)
Mersi pentru lamuriri baieti:d
Postez cateva poze de ieri.La masina nu am mai lucrat nimica,am luat si eu o pauza.Din pacate nu am gasit pe nicaieri o bara completa GTI dar voi mai cauta.

valitataye 26-09-12 08:36

Ce bine poate sa o dea masinuta asta :X

Bycristinel 26-09-12 08:59

Cred ca e cel mai frumos polonez de pe forum dupa al meu bn inteles:)) .... imi place mult poza 4 parca e luata din nfs :->

vladucutz 26-09-12 09:35

nu vrei sa o faci turbo? am tot ce iti trebuie

NTZ03 26-09-12 10:00

Mersi pentru oferta vladucutz dar nu imi prea pot permite asemenea modificare avand in vedere ca la anu vreau sa o schimb pe ceva mai nou.Momentan caut bara pe fata cea dintr-o bucata din plastic.Poate ma aude careva :-" de pe forum si ma poate ajuta.

vladucutz 26-09-12 11:33

te costa destul de putin pentru un asemenea proiect...27 mil toate piesele si ramane sa iti faci tu evacuarea

B-99-SAA 26-09-12 14:00

La anu cand o vinzi o iau eu :D serios!

NTZ03 30-09-12 11:54

3 Attachment(s)
Doamne ajuta! :D
Dupa mai multe tentative,am reusit sa imbrac stalpii interiori si o bagheta de la plafon spate in imitatie de piele crem.
Tot va trebuii sa imi fac curaj sa fac si plafonul intr-un final.O sa intre mult mult prenadez in el:d dar schimba mult aspectul.

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning