Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : OPEL OMEGA By Dr.ZOZO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/26150-masina-mea-opel-omega-by-dr-zozo.html)

Aaronnel^ 15-01-07 09:05

Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 698808)
zozo!mie unu nu-mi place deloc.pana acuma am mai sperat ca da de echilibrezi masca aia haotica dar din contra deja nici bara nu mai are de aface cu masina.va fii o masina cu care vei soka lumea dar parerea mea ca e total fara gust si mai e si inutila.ai avut cateva virtuale facut de baieti care erau mult mai reusite si sunt sigur ca i-ai dezamagit!la interior am vazut doar fetele de usi cu pacalici aia nici aia nu-mi plac deloc !!anu trecut multi au contestat ca ai acstigat cu cadilacul parerea mea ca ai meritat premiile luate,dar anu asta risti prea mult cu extremitatea asta si sar putea sa nu iasa bine!!dar astai treaba ta!!!!

Eu zik sa-l lasam in pace pe ZOZO si sa vedem ce iese
Nu uita ca masina e in lucru nu e finisata, nu e gata
Cu siguranta va soca tara cu creatia lui la 4TuningDay din aprilie ...
Rabdare ..

axxro 15-01-07 13:03

exact asa zic si eu. inca nu laudati si criticati, asteptati finalul. parca nu e nici pe gustul meu dar ma abtin sa vad finalul. oricum respect pt munca depusa si talent.

DaNuTzU' 15-01-07 14:01

eu atat am de zis domnule protuning eu zik sa va vedeti de masina dumneavoastra! la october tuning festival ati contestat matizul(negru mat) acum va luati de proiectul acesta, care dupa parerea mea va fi unul reusit! bafta!!!

Most_Wanted 15-01-07 20:00

stii ca unii se pricep daor la criticat ......eu i-am zis lui zozo sa nu mai puna poze cu ea ..si sa o arate decat la sfarsit ..pt ca acum prea multa lume o critica aiurea ....si o sa vada ca e misto dar nu vor recunoaste ..o sa o tina pe a lor ......oricum o sa iasa bine

Bassu_SIV 15-01-07 20:02

toata lumea critica .......proiectul e foarte indraznet si parerea mea ca va iesi un lucru super:D

kupid0n 15-01-07 20:38

bah fratilor....degeaba va ambalati si criticati aiurea k doar stiti k va lua dinou premiile mari la show'urile de anul acesta k nimeni nu va mai avea a masina de show ca aceasta....va rupe gura targului chiar daca nu va fi pe placul tuturor

DR.ZOZO 15-01-07 21:14

2 Attachment(s)
cam am ajuns la final.
cred ca acestea au fost ultimele poze de pe acest topic.

sper sa nu va suparati,ne vedem acolo.

LiviuTZ 15-01-07 21:28

A iesit bestial...felicitari frate...ai facut ceva cu gust si foarte special...nu mai avem rabdare sa o vadem gata odata:D!!!

Al3xius 15-01-07 21:33

Foarte tare spoilerul ! Bafta in continuare !

b_m_r_02 15-01-07 21:35

a iesit tare imi place mai mult fata de masina de anu trecut....am vazut pe discovery cum lucrau cu lutu insa am ramas impresionat pt ca stiu ca u ai facut totu manual...bafta in continuare...

Yackone 15-01-07 21:42

gusturile nu se discuta...doar se comenteaza..

p.s: pentru cei care nu stiu cine e protuning...ciocu mic si joc de glezne;)

MKE 15-01-07 22:03

zozo felicitari arata f bine lucrarea..:D apropo varianta a ramas finala din pozele postate mai sus...?

mie unul imi place mai mult prima varianta , dar nici a doua nu e rea ;)

toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat"
posturile aiurea se vor sterge pt ca "instiga la violentza":D

protuning 15-01-07 22:47

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 698939)
poate nu vinzi oua,dar nu poti patrunde in mintea mea sa-ti dai seama cum va arata bara in final,si capota fata,si in final toata masina,
vad ca te roade rau ca fac ceva mai unicat,iar parerile lasale la final.
cat e tara asta de mare cred ca eu am avut curaj sa fac o bara cu technologia asta care este cea mai valabila ,dar tre sa ai mana ca aici nu avem schenere si roboti daca sti la ce ma refer.

ZOZO nu o lua la suflet e doar o parere!!!eu te apreciez pt ce faci si recunosc ca ai cel mai tare atelier din romania!!!si la interioare esti cel mai bun!!!stilul meu critic nu-i voie sa te afecteze mai ales daca esti convins ca va iesii beton!!!credema ca nu ma roade deloc ca faci ceva inedit si unicat chiar apreciez!!ce ti-am spus in legatura cu spoilerul credema ca nu din reavointa ci e doar parerea mea profesionala!!parerea mea ca nu numai linguselile ssunt binevenite!!din critici inveti mai mult! respect!

MKE 15-01-07 22:54

toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat"

Yackone 15-01-07 22:58

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 700030)

ar fi interesant daca n-ai sterge si posturile...;)

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning