![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
Quote:
Nu uita ca masina e in lucru nu e finisata, nu e gata Cu siguranta va soca tara cu creatia lui la 4TuningDay din aprilie ... Rabdare .. |
exact asa zic si eu. inca nu laudati si criticati, asteptati finalul. parca nu e nici pe gustul meu dar ma abtin sa vad finalul. oricum respect pt munca depusa si talent.
|
eu atat am de zis domnule protuning eu zik sa va vedeti de masina dumneavoastra! la october tuning festival ati contestat matizul(negru mat) acum va luati de proiectul acesta, care dupa parerea mea va fi unul reusit! bafta!!!
|
stii ca unii se pricep daor la criticat ......eu i-am zis lui zozo sa nu mai puna poze cu ea ..si sa o arate decat la sfarsit ..pt ca acum prea multa lume o critica aiurea ....si o sa vada ca e misto dar nu vor recunoaste ..o sa o tina pe a lor ......oricum o sa iasa bine
|
toata lumea critica .......proiectul e foarte indraznet si parerea mea ca va iesi un lucru super:D
|
bah fratilor....degeaba va ambalati si criticati aiurea k doar stiti k va lua dinou premiile mari la show'urile de anul acesta k nimeni nu va mai avea a masina de show ca aceasta....va rupe gura targului chiar daca nu va fi pe placul tuturor
|
2 Attachment(s)
cam am ajuns la final.
cred ca acestea au fost ultimele poze de pe acest topic. sper sa nu va suparati,ne vedem acolo. |
A iesit bestial...felicitari frate...ai facut ceva cu gust si foarte special...nu mai avem rabdare sa o vadem gata odata:D!!!
|
Foarte tare spoilerul ! Bafta in continuare !
|
a iesit tare imi place mai mult fata de masina de anu trecut....am vazut pe discovery cum lucrau cu lutu insa am ramas impresionat pt ca stiu ca u ai facut totu manual...bafta in continuare...
|
gusturile nu se discuta...doar se comenteaza..
p.s: pentru cei care nu stiu cine e protuning...ciocu mic si joc de glezne;) |
zozo felicitari arata f bine lucrarea..:D apropo varianta a ramas finala din pozele postate mai sus...?
mie unul imi place mai mult prima varianta , dar nici a doua nu e rea ;) toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat" posturile aiurea se vor sterge pt ca "instiga la violentza":D |
Quote:
|
toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning